... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
mmracing.sk

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Re: Co robit s o*ebavacmi v inzeratoch???

Streda, 17. Októbra 2012, 17:25

Dnes si pocuvam na ceste z TN radio a reklama na exprese na AAA ... ze specializujeme sa na auta s nizkym najazdom KM a prvych majiteloch aleb nejak tak to hovoril ](*,)

rebel
Kraj: Zahraničie

Streda, 17. Októbra 2012, 17:52

Ale kdeze, vsak sa chod pozriet do AAA, ked pozerate pojebate fabie za 1500 eur, tak jasne ze tam trcia kable z pracky. Nemam potrebu sa zastavat AAA, ale nepovedal by som, ze su horsi ako ostatna inzercia, skor podla mna lepsi. Btw. ja som tam kupoval X5 a vsetko v pohodicke.
Vsak auto ked ides kupovat si obzries pred kupou, tak kupis co si si pozrel. Ja tam nevidim problem.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Užívateľov profilový obrázok
martin c
Auto: 520 d Touring
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Októbra 2012, 19:36

aaacko mi pride take topenie penazi, to kolko maju v tych autach najebanych penazi a ked viem ako sa dnes auta predavaju mi jednoznacne nevykazuje zisk. Sem tam sa tam idem pozriet, ale na rovinu, to je uplna katastrofa co tam niekedy stoji. Sedlac slovenska co sa da ojebabrat. :mrgreen:

hrs

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 10:51

V kazdom bazari najdes aj dobre, aj zle auta. Tak je to aj s Ackami, skorej sa mi nepaci ta ich "politika" predaja a vykupu auta.
BMW E34 535i "91
BMW E60 530dA "05

LOKI
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 10:59

hrs napísal:
V kazdom bazari najdes aj dobre, aj zle auta. Tak je to aj s Ackami, skorej sa mi nepaci ta ich "politika" predaja a vykupu auta.

asi tak, maju dost fajn aut, hlavne tie co beru hned po lizingu...co sa tyka odrbavacskej politiky vykupu co ti povedia cez telefon a co ekd si osobne tam, tak urcite 20% ludi si povie ze ked uz su tam tak to predaju hned aj za menej a maju pokoj...
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

rebel

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 13:13

Jasne, ze auto vykupia za nizku cenu. Ale predat auto za par hodin je trochu lepsie ako ho predavat pol roka alebo rok. Za ten cas ho mozes odniest akurat tak do servisu a cena isla aj tak dolu.

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Piatok, 19. Októbra 2012, 15:36

AAA je firma, ktora primarne predava nevyhodne pozicky, auta su len komoditou, ktoru na to vyuzivaju. Maju vlastnu financnu instituciu, ktora tie lizingy/uvery poskytuje. Stretol som u nas v bazare vselijakych nestastnikov, ktori neboli schopni pred podpisom zmluvy v AAA hodit do kalkulacky vysku splatok x pocet mesiacov a porovnat si rozdiel s deklarovanou cenou. Az po mesiaci - dvoch zacali studovat lizingovu zmluvu a zistili, ze za auto s cenovkou 9000 € daju v konecnom dosledku 20 000 €, lebo dali nulovu akontaciu a maju to na 5 rokov, napriklad. Potom chodia vyplakavat do inych bazarov a ponukaju auta na vykup, ze oni potom pojdu vyplatit lizing do acok ](*,) . Neuveritelne pribehy som tu uz pocul, ako na ludi robia psychologicky natlak, maju to vymakane a spoliehaju sa na to, ze ludia necitaju detailne lizingove zmluvy... je to vazna mafia, ktora toci obrovske prachy, bacha na to...

Solty
Auto: mhd

Piatok, 19. Októbra 2012, 16:47

gusto napísal:
Neuveritelne pribehy som tu uz pocul, ako na ludi robia psychologicky natlak, maju to vymakane a spoliehaju sa na to, ze ludia necitaju detailne lizingove zmluvy... je to vazna mafia, ktora toci obrovske prachy, bacha na to...

Prosím ťa môžeš ten psychologický nátlak detailne popísať na nejakom prípade, autor príbehu nech ostane anonymný.

gusto
Auto: 325ti

Piatok, 19. Októbra 2012, 17:47

Solty napísal:

Prosím ťa môžeš ten psychologický nátlak detailne popísať na nejakom prípade, autor príbehu nech ostane anonymný.

Nie som psychológ ani vyšetrovateľ, nezaoberám sa tým profesionálne.
Ak ťa to tak zaujíma (mimochodom, prečo?), choď tam a predstieraj záujem o auto, myslím že si to užiješ na vlastnej koži :mrgreen:

Solty
Auto: mhd

Piatok, 19. Októbra 2012, 17:52

Dík no kolega v práci hovoril, že sa mu tam vyhrážal nejaký kindermafián (mysleno nafúknutý borec z posilovne) fyzickým násilím. Tak sa preto pýtam na psychický nátlak :D inak mi to je jedno. Auto mám a podľa "recenzií a reklamy" od ľudí tam v živote nepôjdem.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Piatok, 19. Októbra 2012, 18:07

skor si myslim ze to bude natlak psychicky...to ako ti zvonkohraci, poistovaci ktori ked vas vidia kricia div nie cez pol mesta alebo hraju zvonkohru dole na zvoncekoch a nukaju ludom nejake produkty..sa cudujem ze stale sa ludia nechaju nachytat stale dookola :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

rebel

Piatok, 19. Októbra 2012, 20:07

... len tarate vase predstavy o AAA.
Psychicka natlak och boze :D Akoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam :D

fox1k
Auto: BMW

Piatok, 19. Októbra 2012, 20:08

mne skôr príde AAA ako práčka na špinavé peniaze :-k

auto111

Piatok, 19. Októbra 2012, 20:31

rebel napísal:
Psychicka natlak och boze :D Akoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam :D

Takze ty vlastne neveris na psychicky natlak (teda nekale obchodne praktiky). Zaujimave :-k

Ja som sa bavil s byvalym zamestnancom AAA ktory robil na vykupe a zmenil poziciu na technika v AAA prave kvoli odrbavaniu pri vykupe aut - napr. aby AAA vykupilo auto co najlacnejsie dokonca si vymyslaju (ci zvacsuju zavaznost) zavady na aute.

Vsetky tie zaruky o povode a stave vozidla su len na papiery ktore si v AAA neuplatnis.

V TV uz bezalo celkom dost reportazi o skusenostiach s tymto bazarom tak sa cudujem ze AAAAcku veris.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Piatok, 19. Októbra 2012, 20:48

rebel napísal:

tam nie ze si ho len prides kuknut ale mas aj on zaujem a to je velka vyhoda pre AAA :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných