... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
hrs napísal:V kazdom bazari najdes aj dobre, aj zle auta. Tak je to aj s Ackami, skorej sa mi nepaci ta ich "politika" predaja a vykupu auta.
gusto napísal:Neuveritelne pribehy som tu uz pocul, ako na ludi robia psychologicky natlak, maju to vymakane a spoliehaju sa na to, ze ludia necitaju detailne lizingove zmluvy... je to vazna mafia, ktora toci obrovske prachy, bacha na to...
Solty napísal:
Prosím ťa môžeš ten psychologický nátlak detailne popísať na nejakom prípade, autor príbehu nech ostane anonymný.
rebel napísal:... len tarate vase predstavy o AAA.
Psychicka natlak och bozeAkoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam
rebel napísal:... len tarate vase predstavy o AAA.
Psychicka natlak och bozeAkoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam