To mi je rano, isiel som Xkom, tam som toho roku este nestihol kupit dialnicnu, ale asi to zmenim.
Prvy expert, tusim sandero, rovinka 110, zakruta 70, skoro som mu pri prvej natankoval do zadku, v pohode som siel na tempomate 90 za nim. Pridal sa k nemu kokot na fabii co si povedal, ze 80 je nanajvys vhodna rychlost, podla mna idu tak este doteraz. - To bolo na urovni Lozorna
Hned v stupave sa pri prvej bytovke vjebala alfa 147, teta to rozbehla aj na 50, si vravim fajn, zrazu 30, to som tiez ledva rozdychal, brzdy a ta noKia za mnou tiez, tak som ju dal este v obci, smrtka mi presla po chrbte ked som videl tetin pohlad, odvtedy sa na mna lepila, v zahorskej som ju stratil, nasledne ma skoro obehla na tej 70tke kde som siel 80 - zmaril jej to nejaky motorkar na volnobehu co nas dal, odbocila ku baumaxu.
som si povedal, najhorsie je uz za nami, staci dojst do roboty, to som si len myslel, hore patronkov mysicky, trubenie a tak, radsej som si nechal odstup, expert na fobii 1,2 s lpg - zasiahnute vozidlo, doslova ohrozoval ludi, to kluckoval z pruhu do pruhu aj ked nebolo miesto, sranda, ze na prelome kopca som ho bezproblemov dal, lebo bolo volno

Smerom dole pozeram ako strieborny sharan odpocuje z praveho do laveho, v lavom je auto, ale jemu to nevadi, este stastie, ze dvojita plna ciara nieje mur a mudrejsi ustupil a oproti neslo auto. co myslite, koho som vyhral na SAVke na semafore? Sharan nalavo, zasiahnuty pretekar za mnou. Naskocila zelena, ten predomnou sa pozvolna pohyna, sharan stoji, tak som sa pichol do lava, kurva asi som mu presiel cez EGO lebo on v momente chytol orgazmus, zacal vytrubovat, rozmachovat rukami, musim skontrolovat ci mi neolestil vyfukove koncovky, Fabia samozrejme vedla mna, viem ze sa nieje kde ponahlat, 50tkou dojdem este na cervenu pred Pioniersky palac, tak aj bolo. Kedze odbocujem na kolarko, idem pekne dolava, davam si na cas, vytaca sa trolejbus, zrazu strelec na fabii popredomna uplne dolava, skoro nechal koleso na obrubniku, je tam dost uzko kolo trolejbusu, sharan dal trolejbus z prava!, skoro sa pred nim strafili (sharan a shade) a skoda, ze sa tak nestalo. Mam pocit, ze tie vodicaky rozdavaju ako zlavove kupovny v nakupnych centrach. Ked som obchadzal na kolarku ten Sharan, ujo uz sedel spokojny, s pohladakanym egom, ako strasne so mnou vyjebal a stal si vo svojej kolone, ja som mal zelenu, tak som siel. A toto mam zakazdym ked idem podla predpisov do ciarky.