... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
asfethan napísal:Dnes sa na tej (ne)dialnici s oznacenim D1 palili pneumatikyMlada pipka si nevsimla dost skoro odstavene auto s trojuholnikom v pravom pruhu a za sprievodu piskania a modreho dymu sa na poslednu chvilu preradila do pruhu na co som ja musel reagovat tiez piskanim, dymenim a atd kedze ten pruh som akurat vyuzival. Som prvu chvilu myslel ze z kotucov mam amplitudu.
![]()
Do retazovky nechybalo vela. Nie vzdy to musi byt daka somarina ktoru niekto vyparati, dakedy staci nevsimnut si. Neviem ci ju v autoskole neucili taku zlatu poucku ze pozeraj sa tak daleko ako rychlo ides
voMacK napísal:Ja to nechapem, vsak tam pred HP je uplne pohode siroka cesta a prehladny usek..co tym ludom jebe?
elegant047 napísal:Vo štvrtok pri zjazde z dialnice v BA pri TA3 smerom na Podunajské Biskupice som skoro roztrepal jedného srandistu. Týpek s vekom cca 20 rokov, tuším to bola Ford Fiesta MK4, výrazne oranžová (zrejme nový celolak), zjavne chcel skúsiť čo sa stane keď ho nabere auto, ktoré váži 3x toľko ako ten jeho smetiak. Vzhľadom na to že sa začala tvoriť zápcha v pravom pruhu na tom zjazdu som automaticky šiel do ľavého, ale jemu sa to zjavne nezdalo, tak začal zabáčať do môjho pruhu. Vypadal veľmi prekvapenie že prečo si na neho dovolím trúbiť. Zaujmalo by ma kedy prestane to sedliacke zmýšlanie ľudí že ten ľavý pruh sa nemá používať. Pritom často tá kolóna ide až na dialnicu a blokujú tam potom jeden ten dialničný pruh.