... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

elegant047
Auto: e39 530i
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Pondelok, 31. Augusta 2015, 15:23

Zrejme kvoli automatu mu to ubehlo, s kamosom som akurat nedavno taku nehodu videl pri bratislavskom pentagone. Na semafore zastavili za sebou 2 auta, ten za nim sa zrazu rozbehol a tukol. Bolo vidiet ze zrejme dal nohu z brzdy a vdaka automatu auto sa uviedlo do pohybu. Stava sa, ale tak nemalo by sa.

sebastiaan napísal:
Tak dneska dalsi zazitok. Stojim na semafore v Karlovej Vsi v lavom pruhu (odbocka na Devin)... Predomnou asi 2 auta. Este sa predomnou ani nerozbehli a zrazu do mna zozadu drbne autobus 29ka :evil: Vyjdem von pytam sa toho vodica ze ci mu nejebe a on tak prekvapene ze "prepacte uslo mi" ](*,) ](*,)

Nebol som sice svojim autom ale aj tak, jediny dovod preco sa mi to nechcelo riesit je ze som nemal chut sposobit kolonu na 30 minut a ze som mal stastie a az tak sa ten naraznik neposkodil... Tak som mu povedal ze ked uz pracuje v MHD a ma na starosti dalsich 30 ludi co v tom autobuse sedia tak aspon nech sa pozera kam ide a isiel som po svojom.

Fakt nemam slov =;

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 1. Septembra 2015, 08:06

autobusári sa na semaforoch lepia na 5centimetrov, potom keď sa pohnú a auto pred nimi ešte nie, tak buď drncnú alebo brzdy na bomby a polka autobusu sa musí zbierať z podlahy (tá druhá možnosť je na dennom poriadku ](*,) )
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 1. Septembra 2015, 11:43

Toto lepenie som si vsimol.... Najlepsie ked zastvia na semafore v miernom kopci a pred nimi neskuseny vodic ktoremu este nejde dobre rozbiehanie...

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 4. Septembra 2015, 06:34

pozdravujem asi klubaka na socialnej e91 318d lci, by ta asi zabilo ak by si jazdil 1, podla predpisov, alebo 2, normalne. obiehat 300m pred koncom obce, beriem, ale som myslel, ze nemas problem ma obehnut, no sorry, ze ked prisla tabula Ma, tak som na 1/3 plynu zacal jemne zrychlovat. Nasledne musel obehnut este dalsie 2 auta aby sa za 3km odjebal do Plavecskeho stvrtka a zbrzdil celu kolonu, lebo odbocovanie mu trvalo jak lacnemu srat.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

TheCarista
Auto: 540i G31

Piatok, 4. Septembra 2015, 14:32

Podte si pojazdit do Viedne aspon na dve hodinky a o zazitky budete mat postarane. Ked som na sk, uzivam si kazdy meter jazdy :D Na sk sa sice za volantom "bojuje", v rakusku vsetci spia a robia neskutocne neprevidatelne veci...Trz si vyberte co je lepsie :D

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Piatok, 4. Septembra 2015, 16:04

a Nemci jazdia na dialnici este horsie, tam musis mat oci ako chameleon, dookola hlavy :mrgreen:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

sebastiaan
Auto: E61 535d/E30 316i

Piatok, 4. Septembra 2015, 18:18

TheCarista napísal:
Podte si pojazdit do Viedne aspon na dve hodinky a o zazitky budete mat postarane. Ked som na sk, uzivam si kazdy meter jazdy :D Na sk sa sice za volantom "bojuje", v rakusku vsetci spia a robia neskutocne neprevidatelne veci...Trz si vyberte co je lepsie :D

Vcera som tam bol cely den, nebolo to az take strasne ale predsa len som bol rad ked som vysiel z centra. Potom uz v pohode az na dvoch debilov na dialnici, ale to je taka klasika...

ViktorDDD

Piatok, 4. Septembra 2015, 19:18

v nedeľu som sa tam motal pár hodín, bolo to relatívne v pohode ale stretol som jednu doslova nedeľnú šoférku pred sebou, ktorá sa kochala okolím ešte 15sekúnd po tom čo sme dostali zelenú a na trúbenie vôbec nereagovala (asi chluchá aj farboslepá, chudera), a toto urobila asi 5x za sebou až bol priestor nato aby som ju obehol, samozrejme medzi semaformi max. rýchlosť 30 tak sa za ňou vytvorila kolóna asi 15áut, a to boli cesty celkom prázdne
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

sebastiaan

Piatok, 4. Septembra 2015, 20:36

ViktorDDD napísal:
v nedeľu som sa tam motal pár hodín, bolo to relatívne v pohode ale stretol som jednu doslova nedeľnú šoférku pred sebou, ktorá sa kochala okolím ešte 15sekúnd po tom čo sme dostali zelenú a na trúbenie vôbec nereagovala (asi chluchá aj farboslepá, chudera), a toto urobila asi 5x za sebou až bol priestor nato aby som ju obehol, samozrejme medzi semaformi max. rýchlosť 30 tak sa za ňou vytvorila kolóna asi 15áut, a to boli cesty celkom prázdne

Tak som rád že nie len ja som si všimol že na tých semaforoch robia zmätky :D Ja som zas išiel poobede medzi semaformi... Zápcha jak sviňa, na semafore ešte len začala blikať zelená a asi polovica z nich začne brzdiť jak besní (aj tí čo boli už skoro pod semaforom), pritom by to ešte v pohode stihli.

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 4. Septembra 2015, 21:30

ak sa nemylim tak v rakusku je uz zakazane prejst cez krizovatku ked sa je oranzova :-k
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

sebastiaan

Piatok, 4. Septembra 2015, 22:02

jkk napísal:
ak sa nemylim tak v rakusku je uz zakazane prejst cez krizovatku ked sa je oranzova :-k

Hmm... Tak beriem späť, nevedel som. Nakoniec som teda ja za debila :mrgreen:

TheCarista
Auto: 540i G31

Piatok, 4. Septembra 2015, 22:34

jkk: mas pravdu, na oranzovu prejst je uz zakazane. Ide o to, ako niektory postrehli...Kym sa ludia rozbehnu so semaforu..Stava sa casto ze zabocia do protismeru, ze sa nedrzia v pruhoch, ze vam vlezu do pruhu, na dialnici sa vam nikto nikdy neuhne ( vid dialnica a4) a ked sa vam uhnu tak vacsinou pridavaju aby ste ho neobehli. Ked sa chcete preradit, radsej pridaju/vytrubia/vyblikaju.. Zipsovanie im nic nehovori, preto sa tvoria krasne kolony, krasne to je vidiet na obchvate v useku "Tangente". Verim ze ani na sk to neni boh vie co, ale tak ma vo viedni/na rakuskych dialniciach pri premavke nebavi jazdit ako nikde inde. Ked cestujem ,ako nahle som na slovenskej dialnici, ziadne nervy. 99% Ludi robi to co ma robit.. Takze vazte si uzasnych sk-soferov :D

ViktorDDD

Piatok, 4. Septembra 2015, 23:12

zas čo sa týka diaľníc, občas jazdím po A1, A8 a tam som nejak problémy nepostrehol, proste 700+ km na otočku plynule a bez problémov, zato na SK diaľniciach sú na dennom poriadku vodiči čo vyskakujú 90tkou do ľavého pruhu a nevedia čo chcú
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 4. Septembra 2015, 23:16

Ja som pred mesiacom soferoval po Viedni a uplna pohoda. Kokotov som stretol iba na Dialnici po ceste tam aj naspatek..a VSETCI mali SK znacky... ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 4. Septembra 2015, 23:28

voMacK napísal:
Ja som pred mesiacom soferoval po Viedni a uplna pohoda. Kokotov som stretol iba na Dialnici po ceste tam aj naspatek..a VSETCI mali SK znacky... ](*,)

penet isiel vlakom, ci?
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 250 neregistrovaných