... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sebastiaan napísal:Tak dneska dalsi zazitok. Stojim na semafore v Karlovej Vsi v lavom pruhu (odbocka na Devin)... Predomnou asi 2 auta. Este sa predomnou ani nerozbehli a zrazu do mna zozadu drbne autobus 29kaVyjdem von pytam sa toho vodica ze ci mu nejebe a on tak prekvapene ze "prepacte uslo mi"
![]()
![]()
Nebol som sice svojim autom ale aj tak, jediny dovod preco sa mi to nechcelo riesit je ze som nemal chut sposobit kolonu na 30 minut a ze som mal stastie a az tak sa ten naraznik neposkodil... Tak som mu povedal ze ked uz pracuje v MHD a ma na starosti dalsich 30 ludi co v tom autobuse sedia tak aspon nech sa pozera kam ide a isiel som po svojom.
Fakt nemam slov
TheCarista napísal:Podte si pojazdit do Viedne aspon na dve hodinky a o zazitky budete mat postarane. Ked som na sk, uzivam si kazdy meter jazdyNa sk sa sice za volantom "bojuje", v rakusku vsetci spia a robia neskutocne neprevidatelne veci...Trz si vyberte co je lepsie
ViktorDDD napísal:v nedeľu som sa tam motal pár hodín, bolo to relatívne v pohode ale stretol som jednu doslova nedeľnú šoférku pred sebou, ktorá sa kochala okolím ešte 15sekúnd po tom čo sme dostali zelenú a na trúbenie vôbec nereagovala (asi chluchá aj farboslepá, chudera), a toto urobila asi 5x za sebou až bol priestor nato aby som ju obehol, samozrejme medzi semaformi max. rýchlosť 30 tak sa za ňou vytvorila kolóna asi 15áut, a to boli cesty celkom prázdne
jkk napísal:ak sa nemylim tak v rakusku je uz zakazane prejst cez krizovatku ked sa je oranzova
voMacK napísal:Ja som pred mesiacom soferoval po Viedni a uplna pohoda. Kokotov som stretol iba na Dialnici po ceste tam aj naspatek..a VSETCI mali SK znacky...