... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Piatok, 6. Marca 2015, 19:01

Dendo blahozelam... =D> predpokladam ze mas tak do 25 rokov a hlboko do vrecka cize netusis co pre niektorych znamena auto a tiez aj rodina... a ak to naozaj robis tak ako pises tak si v mojich ociach akurat debil, ktoreho treba vytiahnut z auta a nakopat do riti... ak tu len machrujes tak je to akurat trapne... takze neviem no.. :roll:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Sobota, 7. Marca 2015, 00:48

no Dendo, ty cestny pirat, ohrozovatel a verejny dopravny nepriatel! [-X pokym ale bokujes v rychlostiach do 50 (co si v meste neviem predstavit, ze by sa bokovalo rychlejsie), tak je to v cajku :thumbup:
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Dendo
Auto: E30 325i

Sobota, 7. Marca 2015, 00:49

ach jozko, to si naozaj nepobral ze ide o ironiu? :(. Keby som napisal ze popri tom este strielam z okna po ludoch na zastavkach tak aj to vezmes vazne? :D . Ja som len narazal na tie prispevky kde poniektori instantne odsudili dotycneho na audine. Nie neobhajujem ho. Len pre tvoju info par ludi sa mi stazovalo ze sa zamnou neda jazdit lebo vacsinou dodrzujem cca predpisanu rychlost ;). Inak sa casto na cestach sam cudujem co vyvadzaju vodici bmw :). Potom sa necudujem ze si ludia o nas myslia zle veci. Btw e46fero je moj kamarat s ktorym som prezil slusnu cast zivota , si s nim momentalne castejsie ako ja tak sa ho mozes spytat aky som "debil" :)
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

jozko2828

Sobota, 7. Marca 2015, 08:46

Dendo prepac ak je to tak... :oops: viem ze sa poznas s Ferim a preto ma to dost zarazilo. Instantne odsudit toho na audine uz nema cenu... odsudil sa sam... cely problem je v tom ze ked sledujem aj stranku bmwfans tak tam ludia obdivuju ludi ako je Giorgi Tavadze ktory sa nevedel vpratat do koze a stvaral taketo koniny v premavke... [-(
A najviac sa mi "paci" to ze mlady Homola dlho jazdil na bmw v motosporte ale jeho nikto neobdivuje a neriesi, hoci v mladom veku pobral niekolko titulov ale presne opacne ignoruju ho... #-o
Vcera jeden suhaj pisal o tom ze nevieme co je vlastne illegal street drift... no vieme az velmi dobre... ze je to blbnutie na starych karach v premavke a bez akejkolvek sudnosti... pritom je uplne jasne ze ak by som ho posadil k nejakemu profi jazdcovi ci uz na rally alebo drift ci okruh tak si nalozi do gati...
Mozno som velky konzervativec v tomto a ja sam rad jazdim svizne a rychlo ale su hranice odkial pokial... tiez ma vytaca ak niekto odbocuje na prazdnej ceste dlho alebo sa zbytocne vlecie ale to neznamena ze mam pravo ho ohrozovat (hoci to robi on sam)...
Bezne sa mi stava kedze cez Sitinu jazdim dost casto (je tam 80tka), kde idem 90 a zacne sa na mna lepit bars jake hovado na Rangi alebo Citroene, zacne chujovsky vyblikavat hoci vidi ze vedla mna ide kamion a na strechu mu nevyskocim asi...ma to len preto lebo hned za tunelom schdza priamo z laveho pruhu cez pravy hned na zjazd dole... #-o
A takyto kokotizmus ma proste zaraza....
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Sobota, 7. Marca 2015, 10:27

Vidis ja to zas vnimam skorej tak ze clovek ako Giorgi Tevzadze je pan sofer lebo dokazal to co dokazal na aute ktore si v podstate moze kupit hocikto aj ty alebo ja...kdezto pretekar ako Homola a pod. ma special ku akemu sa my nikdy nedostaneme a jazdi ma uzavretom okruhu. Teda porovnavame dve neporovnatelne veci. Na okruhu v specialy mozes ist takmer ako chces lebo ked to prezenies tak mas x vybehovych / narazovych zon a auto upravene tak aby sa ti nic nestalo. Kdezto v neznej premavke a v beznom aute ta hociaka chyba moze stat zivot. Teba aj ostatnych.
Teraz si daj otazku kto je aky sofer a kto kolko riskuje?
Nechcem sa zastavat cestnych piratov samozrejme, len som objasnil rozdiely :wink:
BTW isto vies ze Giorgi nezomrel vlastnou rukou...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 7. Marca 2015, 10:43

Giorgi sice bol dobry sofer, ale bol to kokot.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 7. Marca 2015, 10:54

Giorgi tak ako píše vomacke síce jazdiť vedel, ale pri tom ako jazdil, bolo len otázkou času kedy sa to stane, síce zomrel na sedadle spolujazdca, ale nič to nemení na veci že si Oto nekoledoval, toľko ohrozench vodicou a chodcov ako on nemá na krku asi ani pol klubu dokopy.
A k homovi, ten si určite zaslúži väčši rešpekt ako giorgo, áno jazdí V speciali na uzavretých tratiach s vybehovimi zónami, ale koľko krát ich musel použiť? A to že natom môže jazdiť je šikovnosť jeho a jeho rodiny, ktorí dokážu pobehat ľudí, zohnať tých sponzorov, aby mladý mohol jazdiť. Neni tO tak aby mu to spadlo s neba
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 7. Marca 2015, 11:02

Dogg88: Giorgiho by som nijako nevzdvihoval, presne to co on by zvladol v premavke kazdy profi jazdec.

Len ti profi pretekari nemaju v hlave nakadene, aby pretekali v beznej premavke.

jozko2828

Sobota, 7. Marca 2015, 12:05

a co take vlastne ten Tavadze dokazal ? ze zvladol nebezpecnu jazdu bez ujmy a natocil si to ? Pisem o Homolovi pretoze vo svojej konkurencii a na rovnakych specialoch dokazal aj vyhrat, podla pravidiel a v ramci bezpecnosti... cize sportovo... kdezto Tavadze sa predvadzal a ak by stretol druheho Tavadzeho v protismere tak je cau pa... preto vravim su aj amaterske rally, aj amaterske okruhy a paci sa moze sa ukazat... v premavke na to priestor nie je lebo je to cisty kokotizmus... je x chalanov co by vedeli jazdit ako Tavadze a nerobia to lebo maju rozum a respekt... to ze mal auto ake si moze dovolit kazdy je argument ? alebo nejake vysostne pravo ze mozem takto jazdit ? ... myslim si ze nie ?

TheCarista
Auto: 540i G31

Utorok, 10. Marca 2015, 20:39

K teme vykon obmedzeny podla veku...

Vek je len čislo a vobec nehovori o dospelosti a zodpovednosti cloveka. Vsetko je to len a len v HLAVE jedinca..mam 18 rokov, najazdenych ca 8tkm, nie raz som soferoval 330i e90, Supru 3.0i Turbo, A4 3.0tdi, 530d e39 a dokonca aj spoluziakovu 550i F10ku. Ako som jazdil? Tak ako kazdy iny,(okey pri pripajani na dialnicu, popripade vychadzanie z dediny fullgas ked nikto nebol naokolo). NIKDY som nikoho neohrozoval. Dokonca si myslim, ze je to bezpecnejsie, mat (pomerne) rychle auto v porovnani s pomalym autom v krizovych situaciach.

Blaznit sa ma na velkych plochach ( nieco ako "letisko" v kostanoch, kocka v cunove atd..dat si tam slalom, jazdu vzrucnosti, testovat limity a spravanie auta..) alebo ptm zbehnut na sk-ring. A nie robit bordel v premavke.

Co sa tyka blinkrov, tiez som si to vsimol, ze v poslednej dobe ich ludia moc nedavaju :-D

A ked vas stve co sa deje v premavke, ze sa ludia prdkaju a tvoria kolony, chodte si zajazdit do viedne, vrelo odporucam!!! ](*,) :lol:

PEACE

jozko2828

Utorok, 10. Marca 2015, 21:36

Nechcem aby sa to zvrhlo na niečo ako vek a výkon auta. Ja som len poukázal na to, že pri motorkách je to bežné. Trochu nesúhlasím, že je dobré mať v krízovke silnejšie auto... osobne si myslím, že si treba pár krízovkami prejsť lebo tam sú nenahraditeľne hlavne skúsenosti a chladná hlava. Každopádne súshlasím s takmer všetkým čo si napísal a pravdou je, že fatálne nehody sa často stávajú práve ľuďom čo majú najazdené rok - dva lebo si myslia, že čo všetko už zažili ako ľuďom s čerstvým vodičákom, ktorí majú rešpekt pre autom a premávkou...

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 10. Marca 2015, 21:45

TheCarista : tak po pár rokoch keď budeš mať odjazdených 10x toľko zistíš že je úplne jedno či máš 1,6 alebo 6liter, 100 alebo 500koní, krízovým situáciám sa nevyhýbame tým že máme pod kapotou stádo, ale hlavne predvídaním a nerobením blbostí na ceste
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Streda, 11. Marca 2015, 10:47

na margo tych krizoviek, popravde je uplne jedno ci ma clovek 20 alebo 60, ci je zena alebo muz a ci ma fabcu alebo f10 , v kazdej skupine sa najdu aj dobry vodici aj taky pri ktorych sa clovek facepalmuje ... teraz hovorim z praxe (driving academy - "skola smyku" na SK ringu)

Dogg88
Auto: n/a

Streda, 11. Marca 2015, 10:49

Klub tvoria ľudia, nie autá...

fritolko
Auto: X3 E83

Streda, 11. Marca 2015, 10:58

Je si tu niekto vedomý že na tom videu pochybili policajti že nezasiahli už skorej, pri prvom priestupku ? A nechali ho nech spácha ďalšie závažnejšie priestupky? Pekný dôkaz od polície že nejde o bezpečnosť ale o to zkasírovať čo najviacej :thumbup:

Čo keby spáchal nejakú dopravnú nehodu ? Keby niekoho usmrtil ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných