Piatok, 11. Apríla 2014, 10:35
vcera bola cesta na vychod splnenie sna zberaca zazitkov
najprv ma obehla dievcina na 308cc, po rovinke sla o 1km viac ako ja (predpisovych 135km/h) ked uz mi ako tak usla po rovinke, prisla zakruta do ktorej megaprisne brzdila a samozrejme som jej skoro 2 krat skoncil v kufry kedy sa nechystala vobec stiahnut do praveho.
v Saci je 70, predomnou ujo z Rv na niecom velkom (velkost Pathfindera, ale nissan to nebol), najprv si to suchtal 50, potom uz mimo obce zrychlil na 100, to ze tam je 130km/h a mimo obce v lavom pruhu dost dlho nepochopil, a asi po 1km RTG z dialkovych sa konecne odjebal do praveho, kde ked som ho obiehal si este nieco somral, samozrejme sa hned nasral do laveho a zase zblokoval celu premavku za mnou. takych mam chut zastavit, vybrat im kluce a hodit do pola.
posledny kar - oktavia na zaver. krizovatka hlinkova/vodarenska, je tam semafor do takeho nie prilis dobreho kopceka, tak som radsej ostal dole pod kopcekom, nech predsa neosvetlujem naprotivnu stranu. no aj tak sa nasiel hrdina ktory sa mi snazil vytazoslavne vyblikat, ze mam dialkove, samozrejme jebo mal zelenu a blikal na mna, skoro nestihol prejst, snad to pochopil az ked som mu odblikol, ze nemam dialkove, svetla nastavene na regloskope a toho momentu spadnute dole, lebo snezoru regulacie sa velmi nechce.
x na ytu kokotov s hmlovkami ked ich netreba, asi 2krat viac ktory si ich nezapnu ked ich treba. nejake fabie, roomstre a ine picoviny ani neratam. nemam rad ked idem predpisovo, potom si prilis vsimam.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov