... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 21:36

ako spravny dilino si musel zdoraznit to V8 a plyn..... :thumbup:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 21:41

starynovy napísal:
Potom sa citim ako megakokot. :thumbup: Nic o com by scitany, pokojny, a vyrovnany majitel V8 na plyn nieco vedel.

sorry ale keď raz skončíš niekomu v kufri tak som zvedavý potom na husté reči... ](*,) ](*,) a neviem čo si chcel povedať tou V8 na plyne... ???... to som nepochopil... :-k však si daj aj ty... :roll:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 21:49

A ty ako spravny klubovy nedotklivak, si sa na to, tak ako na "chabu 28i" chytil. :thumbup: A mohli by ste sa trochu ovladat, nevsimol som si ze by som tu niekoho urazal, najprv megakokot, teraz dilino, nizke chlapci. [-(

Neviem ci si vobec cital co som napisal jozko, mne nevadi ked ma niekto predbehne, mne vadi ked ma predbehne debil co nedokaze udrzovat ani predpisovu rychlost, a teda ma brzdi, normalne sa na ludi netlacim, nemam to sam rad, teda nerob inym to co nechces aby robili tebe.

jozko2828

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 22:00

ved si sám napísal že ak ťa niekto predbehne tak sa na neho tlačíš... ja osobne ťa nebudem urážať ale poukazujem na to že "vytrestávať" niekoho tým že sa mu začneš lepiť na riť je len riziko toho že vytrestáš len sám seba... predbehneš a ideš a dovi... ten čo ťa predbehol si ego pohladil.. ty si sa ho zbavil a vybavené...
ohľadne mňa ako klubového nedotkliváka je ťažke nejako vytočiť... v zásade mi je jedno tak ako mi bolo dnes jedno že som obiehal polku sitiny na fieste a za mnou mi vyblikoval debilko na audi lebo som išiel v rýchlom pruhu a dovolil som si takého kinga blokovať v rýchlom pruhu len na obyčajnej fieste...a mál som ho total na saláme... aj napriek tomu že bol by som sa zaradil ale holt ak nemáš kde tak nemáš... a pardon že viac ako 90iat si tam kde je predpísaná 80tka valiť nebudem... [-X
To že máme baworáky tak nie sme žiadna špeci kasta na ceste čo má nejaké vysostné právo treba si to uvedomiť a ak mám silnejšie auto a som si toho vedomí tak ma predsa nemôže rozhádzať nejaký dilino čo ma predbehne pred koncom obce ak viem že do minúty ho mám za chrbtom znova... [-X
a posledná vec ja tu nebudem rozbaľovať diesel vs. benzín.. všetko má svoje pre a proti a každý si vyberie čo mu viac vyhovuje... 8-[
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

starynovy

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 22:06

Ked ma niekto predbehne a je v tahu tak o tom nerozmyslam, ponahla sa, vali.. ked ma predbehne lebo idem v obci 54, alebo lebo je to stara plecka od BMW, dobre, potreboval to aby mal o com hovorit. Ale ked ma hned po zaradeni zacne brzdit neschopnostou tocit volantom? Neviem co sa na tom neda pochopit, nech si to vyzere (zvlast v Zazrivej napr., 10km kde sa uz predbiehat neda), ked donho najebem, je to moja vec, to neries. V8 tiez neries, nebolo to pre teba, ani pre rokiho pre ktoreho zase patri nedotklivak. A benzin vs. diesel uz vobec neviem ako sa tu vynoril. :D

jozko2828

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 22:13

ok benzín a diesel som bral ako náražku ... nepochopené z mojej strany... ](*,) a ospravedlňujem sa... a uzatváram... ale čo sa týka toho lepenia ... je to tvoja vec ale proste nech sa na to pozerám akokoľvek neschvaľujem to ... lebo tam si on nemá čo vyžrať... v zásade riskuješ len ty... ale je to popravde tvoj problém... akurát mi je to trochu divné keď 70 % učastníkov jazdí na autá cca. 1,2 až 2,0 a tam to uplatňovať ak ho môžem znova predbehnúť mi príde uplne zbytočné...

starynovy

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 22:19

No neboj, ak ho mozem predbehnut, urcite dobrovolne nepojdem brzda plyn, a riskovat svoj cas a peniaze, tiez stara plecka by nebola rada za facelift.. Ak niekto chodi cez Zazrivu do ZA/ na oravu, tak vie, 10+km cesty cez les kde vas takyto blbecek dovedie do varu, stale zakruty, plna, a pred vami clovek ktory sa strasne ponahlal. :P

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 22:20

tieto situacie tiez poznam..
a nezalezi aka znacka .. idem si po rovine strasne pomalych 95, musi ma predbehnut a celu cestu ide rovnako ako ja len predomnou ... a samozrejme hned v prvej zatacke ma brzdit .. tiez to potom vyzera ze sa na neho lepim, lebo on musel spomalit na 80 inak by mu to asi vyletelo zo zakruty pritom by to zvladlo rovnako ako aj moje.. takze tiez chapem, ze sa starynovy zacne "lepit" lebo proste ten co ho obehol mu zacne brzdit pred nosom ... neznasam to a dviha sa mi tlak ket taky curak ma na rovinke predbehne lebo mu zrejme zavadzam.. ale ponahlat sa neponahla, ked ma este aj brzdi ..
to iste sa mi stavalo v BA po trnavskej za tomasikovou... tam je taka fajna odbocka (stale trnavska ul.) .. v tej kazdy spomaluje na 30 pritom sa da s prehladom zobrat aj 50 a to aj na zimnych 185tkach :D len treba vediet kedy a kade chodit, lebo je tam vymlatena cesta.. no ale to zjavne nevedia ti, co ma predbehnu ... vidia cudziu spz a hned ma to musi obehnut a v zapeti ma brzdit ](*,)

jozko2828

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 22:25

mne s PO špz v BA a MA okresoch o tom veľa vravieť nemusíš... :mrgreen: vieš ja osobne a teraz sa priznám... je to že ak ma niekto predbehne a potom odbočuje tak vytrúbim a hotovka... ak ma predbehne a vlečie sa tak predbehnem... a ak ma ide predbiehať znova tak nepustím... viem možno kokotské a idiotské ale ak sa ponáhľal mal sa ponáhľať ale ak sa chce hrať, tak pači sa pieskovisko a záchody na meranie mužstva sú inde... ](*,)

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 23:30

starynovy napísal:
No neboj, ak ho mozem predbehnut, urcite dobrovolne nepojdem brzda plyn, a riskovat svoj cas a peniaze, tiez stara plecka by nebola rada za facelift.. Ak niekto chodi cez Zazrivu do ZA/ na oravu, tak vie, 10+km cesty cez les kde vas takyto blbecek dovedie do varu, stale zakruty, plna, a pred vami clovek ktory sa strasne ponahlal. :P

Tak tak, za Zazrivou, alebo pred, zavisi z ktorej strany, je to o drzku ak tam trafite nejakeho spomalovaca (co sa pred zakrutami potreboval predbehnut a potom ide ako posraty). Mam odkusane este na filcke, ze kazda zakruta sa v 70ke da vytocit - okrem tych 2 kritickych, tam cca 55. A tiez by som to riesil asi rovnako ako ty.

Ked som tadial chodil este na 1.3Mpi tak som pred terchovou pred kopcom sundal 2 kamiony a 3 auta (cez plnu ako chuj, nevidel som do zakruty akurat ked som obiehal uz 5.te vozidlo) - jednoducho ta 50 kW krabicka do kopca nevladze, takze som sa potreboval rozbehnut no a nebudem cakat kym sa uracia tie kamiony obiehat (co tam aj tak nemaju co hladat).

hellrider
Auto: e39 530d

Piatok, 11. Apríla 2014, 08:21

hej, to nasere.... taky "spomalovac". Mal som k dispozicii na vikend 208 GTI, tak ze pome sa kuknut co to vie, ta mala skatula... nasiel som si nejaky horsky prechod niekde za pezinkom ci kde to bolo... ze super.. a... felicia, 40km/h... a predbehnut nebolo kde :( (ano, spravne, uzemnil ma, nemal som sa co chciet hrat na pirata) :mrgreen:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 11. Apríla 2014, 09:16

no a teraz si predstav ze predtym ako ta brzdil, by ta najskor predbehol .. :mrgreen:

hellrider
Auto: e39 530d

Piatok, 11. Apríla 2014, 09:22

tlak uz stupa :oops: :oops: :oops:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 11. Apríla 2014, 10:35

vcera bola cesta na vychod splnenie sna zberaca zazitkov

najprv ma obehla dievcina na 308cc, po rovinke sla o 1km viac ako ja (predpisovych 135km/h) ked uz mi ako tak usla po rovinke, prisla zakruta do ktorej megaprisne brzdila a samozrejme som jej skoro 2 krat skoncil v kufry kedy sa nechystala vobec stiahnut do praveho.

v Saci je 70, predomnou ujo z Rv na niecom velkom (velkost Pathfindera, ale nissan to nebol), najprv si to suchtal 50, potom uz mimo obce zrychlil na 100, to ze tam je 130km/h a mimo obce v lavom pruhu dost dlho nepochopil, a asi po 1km RTG z dialkovych sa konecne odjebal do praveho, kde ked som ho obiehal si este nieco somral, samozrejme sa hned nasral do laveho a zase zblokoval celu premavku za mnou. takych mam chut zastavit, vybrat im kluce a hodit do pola.

posledny kar - oktavia na zaver. krizovatka hlinkova/vodarenska, je tam semafor do takeho nie prilis dobreho kopceka, tak som radsej ostal dole pod kopcekom, nech predsa neosvetlujem naprotivnu stranu. no aj tak sa nasiel hrdina ktory sa mi snazil vytazoslavne vyblikat, ze mam dialkove, samozrejme jebo mal zelenu a blikal na mna, skoro nestihol prejst, snad to pochopil az ked som mu odblikol, ze nemam dialkove, svetla nastavene na regloskope a toho momentu spadnute dole, lebo snezoru regulacie sa velmi nechce.

x na ytu kokotov s hmlovkami ked ich netreba, asi 2krat viac ktory si ich nezapnu ked ich treba. nejake fabie, roomstre a ine picoviny ani neratam. nemam rad ked idem predpisovo, potom si prilis vsimam.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Piatok, 11. Apríla 2014, 14:20

kokos ja neviem chlapi ci vy jazdite v inom state ako ja, ze vas stale obiehaju octavky a audiny, ja jazdim viacmenej predpisovo a obiehaju ma vsetky auta, nie len VAG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných