... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Re: neohladuplnost vodicov AUDI

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:20

Keď budete mať OOOO, tak sa vám bude zase zdať že vás BMW naháňajú :mrgreen: Je to individuálna komunita ľudí čo sa potrebujú predbiehať a naháňaŤ, napr. rozvozcovia pizzerie to sú obr. kk..i. Fabky 1,2HTP, seicentá a pod. nízkonákladové šunky a hijó ](*,) tak tie autá vyzerajú omlátené z každej strany a potom dodávkári tí hasia čo to dáááááááá.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:25

Ja osobne za najohľaduplných vodičov považujem vodičov Ferrari. Ešte ani raz sa mi nestalo, že by na mňa nejaký vyblikával, vytruboval, vyblokoval ma a ani nič podobné.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

bruno75

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:40

mexican napísal:
Ja osobne za najohľaduplných vodičov považujem vodičov Ferrari. Ešte ani raz sa mi nestalo, že by na mňa nejaký vyblikával, vytruboval, vyblokoval ma a ani nič podobné.

A ja mozem to iste povedat aj o vodicoch Bentley a Lamborghini - ti vyslovene napravavaju zlu povest vodicov koncernovych vozidiel :mrgreen:
nikdy ma tiez nevyblikal a nevytrubil ani Rolls-Royce, Ascari, Pagani ba dokonca ani Bugatti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:43

Ja mám s audinami celkom dobré skúsenosti :mrgreen: už sa mi pár krát stalo, že akurát keď som mal chuť a lietal som si po okreskách narazil som na audinkárov a spolu sme "závodili" samozrejme v rámci zábavy, ani jednému z nás nešlo o to aby silou mocou toho druhého trhol. Najviac negatívnych skúseností mám však s ochcavia group, ktorí si musia honiť ego a pritom absolútne nikoho, kto má väčšiu kubatúru absolútne nezaujímajú, tak neviem načo sa snažia niečo spraviť :-({|= Ako prirovnanie by som použil je to to isté ako keby ideme na nejakej cestnej 600-ke (a viac) a ochcavkári na babete vedia, že nemajú šancu, ale aby si niečo dokázali otočia plyn 2 krát okolo kormánu a ešte začnú aj pedáľovať, keď už nič aby aspoň sťažili obiehanie, ešteže prídavný pedálový pohon nemajú aj v ochcávkach, to by už len bolo lacné jazdenie :mrgreen:
BMW E90 320d

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:45

Ten syndom sa podla mna nevola syndom AUDI, ale syndrom BMW. Obehnut BMW za kazdu cenu, tito arogantni blbci si tymto posilnuju svoje ego ktore funguje len za volantom. Mozem povedat ze niekedy ich bolo na cestach o dost viac, aspon tak to vidim teraz ked jazdim ze tolko arogantnych blbcov uz nie je ako kedysi, ale stale je ich pozehnane. Obzvlast aj na vozidlach octavia a vw. Neide o to ze ma obehnu, keby som chcel, na 545i ma ziadna ochcafka neobehne, ale ja som skor zhrozeny z toho, ake enormne riziko su tito ludia ochotni podstupit kvoli tomu :))) Minule sa jeden tak na mna lepil ked som prechadzal cez kopec Dargov, a mal som o neho velke obavy aby nespravil nejaku blbost co by ho stala zivot, lebo ocividne k tomu to smerovalo. Tak som si z neho spravil prdel a uplne som spomalil a dal sa na kraj cesty, aby mohol ist svojim bohom. Potom som sa na neho trosku lepil a tlacil ho, ale videl som ze obehoval dalsie auta a za dalsich 5kmn minimalne 2x zariskoval a priamo v obci (ked auta pred nim jazdili 50km) a vyslo mu to LTT. Tak som ho nechal nech si ide dalej, ja niesom maly chlapec aby som sa potreboval nahanat s nejakym debkom co si doma honi kokot na zachode a potrtkal uz kazdu holywoodsku hviezdu "ma myslaka". Najhorsie na tom je, ze ohrozuju inych, a toto mi robi strasne nervy, strielal by som ich do hlavy......

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:46

mexican: to bude tym, ze ked mas auto za 150k€ tak si ho neojebes o socku BMW ;-)
a ked na take auto mas, tak nebudes riskovat krk na D1 ale si zbehnes na S-ring.
Naposledy upravil/-a EBOLA v Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:49, upravené celkom 1 krát.

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:48

bruno75 napísal:

A ja mozem to iste povedat aj o vodicoch Bentley a Lamborghini - ti vyslovene napravavaju zlu povest vodicov koncernovych vozidiel :mrgreen:
nikdy ma tiez nevyblikal a nevytrubil ani Rolls-Royce, Ascari, Pagani ba dokonca ani Bugatti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

S týmto zase ja nemôžem celkom súhlasiť. Na úseku cesty medzi Kauflandom a Tescom si to raz jebalo stredom cesty jedno Gallardo a všetci (v oboch smeroch) mu museli úhýbať.
Myslím (nie som si na 100% istý), že to bol jeden nemenovaný pán, ktorý si po našom okrese vyváža prdel raz v Lambe, inokedy zase v Bentley prípadne BMW.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 10:54

dnes ráno som nepochopil jedného majiteľa čierneho coupe e36 v Stupave... je tam normálna 50tka.. motorkár a auto predomnou ale asi som ťa iritoval v tom malom bicykli (rozumej ford fiesta, s ktorou som viezol frajerku do roboty...) aby si ma obehol ako debil aj keď ti oproti išli autá a na najbližšej zákrute znova cez protismer odbočoval a na vedľajšiu a zdržal ma... čo som si akurát všimol, že by si namiesto takejto frajeriny a honenia ega na 20 ročnej palacinke, zišlo došporiť korunky a dať si poriadne nalakovať zadok... ](*,) ak si z klubu a spoznal si sa tak si bulo, len toľko k tomu - to že máš bmw ti nedáva žiadne právo jazdiť ako dilino, porušovať rýchlosť a obmedzovať ostatných... [-X ](*,)

a aby toho nebolo málo pozdravujem vodiča v bielom audi Q7 z tunela Sitina... sorry ak obieham kamión a tak aj keď si sa za mnou prihnal ako hurikán a blikal si na mňa a potom pustil diaľkové... nemal som sa ti kam uhnúť, kedže vedľa bol kamion a ďalšie tri autá, ktoré som proste musel obehnúť lebo sa medzi ne zaradiť nedalo... a aj keď si mi skúšal pridať nejaké tie kone pod kapotu svojim klaksónom a ďalším blikaním... holt nepomohlo... musel si počkať tú chvíľu kým ich všetkých obehnem aby si si znova mohol pohoňkať ego že si najrýchlejší a všetci ti musia uhnúť... tvoj dvihnutý prostredník keď som sa zaradil ani neriešim, vedel som o tebe, že si kus debila už keď si blikal aj keď si videl, že nemám sa kam uhnúť... ešte raz sa ti ospravedlňujem, že som si dovolil s takým prťavým autom zdržať teba ty king of Pressburg road... ](*,) ](*,) ](*,)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 11:05

Airbone totálny súhlas...

presne tak, je to syndrom modrobielej vrtule, kde mám tiež pocit že hlavne niektoré evidentne slabšie autá (a to pritom sám mam jedno zo slabších bmw) si potrebujú dokázať akú "výhodnú kúpu" spravili so svojou škodou, peugeotom atď ... paradoxne sa mi často stáva, že pežot alebo ford ešte starší od môjho bawora ma proste potrebujú trhnúť a väčšinou si potom všimnem nejaký ultra mega tuningový doplnok z Jurki pumpy, ktorý im pridáva tie kone... o škodoviciach a celkovo group: škoda - VW - audi - Seat sa nebavím... tam je to často diagnoza aj keď u seatov sa mi to stáva zriedka...
Mne osobne nevadí ak ma niekto predbehne na čomkoľvek bars by to bol aj kombajn ale vadí mi ak ma predbehne a potom sa vlečie... a druhá vec mi vadí ak sa mi niekto lepí na riť... proste stále som nepochopil čo je toto za módu lepiť sa ? však keď mám možnosť predbehnem aj bez lepenia a ak nemám tak aj tak hovno získam ak sa len predbehnem a zaradím do kolóny lebo na najbližej svetelnej križovatke sa znova len uvidíme za sebou alebo vedľa seba... ](*,)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Jao
Auto: BMW E39 525d

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 12:02

Tak ja mám aj oktaviu a bielu 8-[ . Jazdím slušne a modrobiely kruh dokonca púšťam v križovatkách, aby som trochu poopravil mienku o debiloch v oktáviách. Ale len dovtedy som slušný, kým mi nejaký dilino v oktávii nedá prednosť na križovatke :-).
V meste a na diaľniciach ani ja nemám rád to lepenie na meter. Ale na okreskách mimo mesto je to pri predbiehaní bezpečnejšie. Ak sa nalepím na 535i :mrgreen: v oktavke :oops: tak ide o to aby predbiehací manéver trval čo najkratšie. Nie ako pipiny, čo začnú predbiehať 20 m za autom a potom predbiehajú tak dlho, až sa predbiehajúci nezľutuje a nepribrzdí, lebo by sa rozsekala o oprotiidúci kamión.
Najväčšie nešťastie sú chalani na služobných dodávkach, ktorí majú ešte mokré razítko na vodičáku.
BMW E39 525d touring exclusive

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 13:18

ja predbieham presne tak, 20m za autom a zaradím sa 20metrov pred, a radšej si vyčkám na dlhšiu rovinku, kto nato nemá tak nemá predbiehať a lepiť sa na meter do rite tomu druhému
však keď mám 100kW pod kapotou a ide niekto predomnou 90-100 a rovinka nemá aspoň 500m tak sa do predbiehania ani nepúšťam, a nie že lepiť sa na toho druhého ako kkt ](*,)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 14:51

Preco sa lepia? Ja sa tiez lepim ked ma ignorant obehne 15m pred koncom obce, strasne brzdim na ceste do pekla, a v prvej zakrute brzdim aj ocami, lebo sa mu patrne zda ze sa auto ide utrhnut, alebo prevratit, proste nema odhad, nevie soferovat. Tak sa nanho tlacim, nech si chlapec uzije co chcel, a pociti ze predbiehal zbytocne, a brzdi ma. :-$

ViktorDDD

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 15:06

a potom sa cítiš lepšie?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 15:14

Potom sa citim ako megakokot. :thumbup: Nic o com by scitany, pokojny, a vyrovnany majitel V8 na plyn nieco vedel.

ViktorDDD

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 16:59

dobre ti :thumbup:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 195 neregistrovaných