... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Utorok, 15. Apríla 2014, 20:04

Dneská LM idem smerom od nemocnice na kruháč, samozrejme Tdi koktávia v plnej rýchlosti vletí od hypernovy dnu, keď som mu zatrúbil s pohladom či mu už j**e dočista tak na mňa zazrel akoby tam vošiel minimále s T-72 a patril mu kruháč...chalan odhadujem tak 20 rokov.

Krásna ďalšia príhoda, LM, odbočka hneď za shellkou doprava. Odtiaľ dnes vyšla zase koktávia , tento raz modrá, do polcesty, a tam je však ostrovček so značkou smeru. Chlap zastavil v polceste a ako sa mu uvolnila cesta tak tomu stupil, avšak zrejme stál blbo lebo zadným kolesom zachytil obrubník, koleso mu zadrelo snáď až o podblatník, odtrhol si zásterku či čo to z neho odpadlo a zrejme aj šuchol falec...
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

sineDko
Kraj: Zahraničie

Utorok, 15. Apríla 2014, 20:47

pojem plna rychlost mam velmi rad, taky novinarsky. kolko to je plna rychlost? oktavia tdi ked ide na plno ide tak dve kila

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 15. Apríla 2014, 20:55

schadzam z prievozu na bajkalsku, idem ako 3. auto, pozeram do spetaku a ide lancia delta v pravom, prechadza do laveho, tak sa zaradzujem a zrazu pozeram ten kokot je vedla mna v pravom a ta jeho fajciarka nejakym znechutenym vyrazom na mna cumi, este ze ta cesta je tak sirka a je tam nieco na sposob dalsieho odbocovacieho kde som sa nejak vtesnal.
samozrejme za nim nic neslo po bajkalskej. asi potreboval laknut pravy bok a chcel to uhrat na poistku.

chvilku predtym ma znova vyblikala nejaka picovina (pezot), lebo som si dovolil ist v lavom 90, aby som zisiel na apollo a troska mi to blokovala liazka co niesla odpad. nasledne sa nenormalne husto lepil cely cas az po kosicku. mal som pocit, ze ultrazvuk z mojich pdc mu pridava kone, cim blizsie, tym viac.

asi zacnem chodit mhd lebo uz nemam nato nervy, alebo si kupim nivu,bvp alebo nieco podobne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

keraM
Auto: e39 530iA
Kraj: Nitriansky

Utorok, 15. Apríla 2014, 20:58

sineDko napísal:
pojem plna rychlost mam velmi rad, taky novinarsky. kolko to je plna rychlost? oktavia tdi ked ide na plno ide tak dve kila

plnú rýchlosť chápem ja ako maximálnu povolenú na danom úseku :P

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Utorok, 15. Apríla 2014, 21:25

plnú rýchlosť chápem ja ako maximálnu povolenú na danom úseku :P[/quote]

úplny súhlas... :thumbup: ak chce niekto maximálku pači sa na okruh... =;
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

sineDko

Utorok, 15. Apríla 2014, 21:29

tak myslim ze autor by sa nerozhorcoval keby ochcavkar isiel 50kmh

keraM
Auto: e39 530iA
Kraj: Nitriansky

Utorok, 15. Apríla 2014, 21:43

to hej, ale do kruháču či kde tak šiel

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Utorok, 15. Apríla 2014, 21:49

Maximalka v danej oblasti je 40, ale prakticky 50 je 20m okolo kruhacu. Plnou rychlostou som myslel rychlost ktorou bezne premavas po meste, teda tych 50-60kmh, proste tam vletel bez pribrzdenia.
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

sineDko

Utorok, 15. Apríla 2014, 21:54

:thumbup:

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Utorok, 15. Apríla 2014, 22:11

dneska pred Presovskym tescom stalo BMW cez 2 parkovacie miesta, tak reku zaparkujem vedla neho, ze mozem ist kludne nakupit a viem, ze nebudem mat obite dvere. Ako tak parkujem, oproti zastavi fabia, vystupi z nej zeleny a zacne si fotit ten zaparkovany bavorak. Zaujimalo by ma, naco mu to je dobre :D
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

starynovy

Utorok, 15. Apríla 2014, 23:09

Poliaci sa nezapru, tlacilo sa na mna cosi velke, hovorim si dodavka 7 miestna, nejaky transporter, ducato.. samozrejme na vyjazde z dzedziny som nepustil, a dal mu nazrat uholneho prachu, zmizol daleko. V najblizsej dedine ma dobehol jazdou v obci asi 80 ked ma skoro potlacil, a cez plnu zacal obiehat.. na pocudovanie to nebola dodavka, ale male nakladne auto s korbou na ktorej boli nalozene plastove okna, za polskym sudruhom sa vyvalili dalsie 4 auta so znackami KNT a spolu si to valili cez plnu a predbiehali cele uskupenia aut... nakladne auto. Ale aspon sa im musi uznat ze nebrzdia, predbiehaju ako kokoti, jazdia da sa povedat nebezpecne, ale rozhodne nebrzdia. Uz som ich nedobehol, a co som dovidel, nakladak tu kolonu bezpecne viedol. Wysielka expresowa. :lol:

darklord
Auto: stara haraburda

Streda, 16. Apríla 2014, 00:28

No sak viezol polske okna tak chcel stihnut kym sa pokazia :lol: Inak sa im celkom divim ze to zvladaju, mne staci ze idem raz za cas na chatu do Zuberca, a zabky v kazdej dedine maju poliakov poskladanych pekne vedla radaru...
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

starynovy

Streda, 16. Apríla 2014, 00:47

Vies co, oni to maju vymakane, co tam nejaky dopravny servis na exprese. Vacsina tych aut ma vysielacku v aute, tie dlhe prutove anteny. Aj v tom polskom konvoji to mal passat na kufri, takze si myslim ze z vacsej casti im to funguje a maju dobre informacie kde stoja prislusnici, a ked prejdu cez hranice, akoby utlo, uz mozes valit kolko chces, aspon ja mam taku skusenost, nikdy tam nikdo nemeral, prejdem hranice, a zeleni stoja hned na uvitanie, minimalne CLO ked nie radar. Zasraty policajny stat. :roll:

darklord
Auto: stara haraburda

Streda, 16. Apríla 2014, 02:55

No CBcka maju len ti najvacsi profici, ale bezna klientela policie SR su bez toho, spz menovite KNS a KNT na orave, v cechach KWA KMI na ceste Ostrava-Brno. Idu hlava nehlava, stalo sa mi ze ma predbehla dodavka, na benzinke sme sa stretli, a nevedel som posudit ktory z tych 8 ozratych je vodic. Ked ma predbiehal pred Brnom znova, radsej som sa pratal na krajnicu...

Inak co sa tyka policajneho statu, vzdy sa musim smiat ked nejaky cech nadava ze je na cestach v cz vela policajtov. Jazdim uz celkom dlhe roky Brno-Zilina, radar na CZ strane som videl vseho vsudy tolko krat co spocitam na prstoch jednej ruky, kdezto hned za hranicami na SK je 90% pravdepodobnost ze budu stat uz pri znacke slovenska republika a vyberat "myto". Nehovoriac o tom ze len po dialnicu maju 3-4 miesta kde su tiez castejsie ako by bolo zdrave, sam som tam platil svoju jedinu slovensku pokutu za rychlost.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 16. Apríla 2014, 05:40

sineDko napísal:

Plna rychlost / v plnej rychlosti znamena najskor "bez brzdenia". A samozrejme je to "skvostny" novinarsky termin v bulvarnych TV (JOJ a Markiza).

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných