... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Pondelok, 2. Decembra 2013, 07:49

včera na R1 som si užil aj ja,

najprv kokot na firemnom megane, jazdil štýlom pravá zákruta - pravý pruh, ľavá zákruta - ľavý pruh, a to všetko na tempomate 120, a nepustil ani bohovi, keď sa konečne dal do pravého pruhu tak som ho sfúkol, nastavil tempomat niečo cez 140, on sa natlačil, obehol ma, a zas tempomat 120, keď ma to prestalo baviť tak som kus pridal, potom ma už neobehol, mal som kľud

o pár km ďalej, dlhý rovný úsek, kilometer pred nami ani za nami nikto, a kokot č.2 si to jebe 120 v ľavom pruhu, keď som sa k nemu v pravom pruhu približoval tak som mal také tušenie že treba spomaliť, a dobre som spravil, keď bol asi 5m predomnou tak sa spamätal a strhol to predomňa do pravého pruhu

a že obieham kolónu áut ktorý sa plazia 90-100 a vyskakujú predomňa fábie lebo sa rozhodnú že začnú obiehať rýchlosťou 105 ani nespomeniem, takých bolo po kkt

a samozrejme kokoti z RS okresu sa držali svojich zvykov, od rožňavy po lučenec hmla jak v riti ale musia obiehať cez plnú tak ma asi 3x vybrzdili (a to som nebrzdil premávku ale šiel som normálne v rámci možností)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 2. Decembra 2013, 10:38

kedy si siel viktor? ja som ze vyrazal cca 19:30, potom som mal malu zastavku v lc ale 23:15 som bol v ba. ta hmla bola fakt akoze o drzku, na tornaly som stretol favorit ktoremu odrazky vzadu svietili viac ako obrisky.

inac odporucam dat velkeho bacha pri obiehani z Detvy do Krivana, je tam taka dlha rovina, no je tam nejake druzstvo ci jaka rit a uz dvakrat sa mi stalo, ze obieham kolonu a odtial sa mi tam vjebalo auto, raz som sa ltt vopchal medzi fabie a to mi vodic toho gazika este ukazoval rozne gesta na celo.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 2. Decembra 2013, 10:46

ja som šiel skôr, okolo štvrtej som už bol v šaci a o pol deviatej som popíjal čajík pred telkou v BA :D
nerád chodím v noci lebo potom som v pondelok v robote ako vymletý
inak celkovo ten úsek od LC do ZV nemám rád
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 16. Decembra 2013, 09:41

Dnes v noci mi zrejme zasa niekto na auto nainstaloval stealth paket!

Idem si v TN predpisovych 50 po hlavnej ceste [Bratislavska] a v tom mi na poslednu chvilu vybehnu do cesty dve VW kokotiny [bora + octavia] jedna z lava, druha z prava NARAZ z vedlajsich ciest!!
Najskor sa ti kokoti skoro zrazili navzajom a vzapati som skoro do nich vletel ja, napriek tomu, ze som brzdil aj ocami a ABS mi kopalo do pedalu jak prasiva svina!! [strhol som to uplne na krajnicu, inak by som jedneho z nich zramoval]
Toto mi fakt hlava neberie, ci tym ludom uplne jebe, ze sa nepozeraju ked vchadzaju do krizovatky. Keby som siel 100+ a nedohadnu vzdialenost..no budis..ale kurva ved som siel 50 !!!!!
No nic..idem este vytriast nejake hovna z gaci a idem konecne pracovat...

PICE!!!
Naposledy upravil/-a voMacK v Pondelok, 16. Decembra 2013, 09:57, upravené celkom 1 krát.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 16. Decembra 2013, 09:43

Ty to podla mna nejakym sposobom pritahujes, vsak to skoro kazdy tyzden takmer rozjebes, obcas aj naozaj. :mrgreen: :mrgreen:
Nemas tam dakde na aute napis typu "Vsetci ste kokoti", ktory ostatnych vydrazdi? 8-[ 8-[
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 16. Decembra 2013, 10:07

len ci to neboli zamestnanci TOBu...co ti vratili auto chodia na obed peso tak by radi videli opat tvoje auto u nich :D
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

bruno75

Pondelok, 16. Decembra 2013, 10:13

voMacK napísal:
Dnes v noci mi zrejme zasa niekto na auto nainstaloval stealth paket!

Idem si v TN po hlavnej ceste predpisovych 50 po hlavnej ceste [Bratislavska] a v tom mi na poslednu chvilu vybehnu do cesty dve VW kokotiny [bora + octavia] jedna z lava, druha z prava NARAZ z vedlajsich ciest!!

voMacK, prosim definuj presnejsie kde to bolo...
Ja som dnes tiez isiel po Bratislavskej v TN do roboty (predpokladam, ze opacnym smerom ako Ty), uplne predpisovo tempomatovych 55 tacho a pri odbocke na Zlatovce asi 50 m pred auto sa mi zprava vdrbe do cesty nejaky kkt na obstaroznom velkom pick-upe (asi nejaky vacsi japonec alebo co to bolo) - hlavne, ze som ho videl stat asi 5 s na vedlajsej, reku sak vidi ma, ze sa blizim, da mi prednost... a teda, ked mi ju uz nedal, naivne som si myslel, ze aspon sliapne na plyn a bude sa snazit zrychlit, NEEEE SAK NACO... ](*,) :evil:
samozrejme hned brzdy, aj ABS sa dostalo ku slovu a ten debil nie aby zrychlil, este dalsich 20m sa plazil hadam 15-20 km/h a ked som na neho zatrubil, este sa tvari prekvapene... full idiot...
nastastie bol volny odbocovaci pruh v protismere, takze som to v pohode vyriesil bez toho, aby som teraz musel nieco vytriasat z gati :mrgreen:
Dobry dojem na rano, ale zostal... :?

voMacK

Pondelok, 16. Decembra 2013, 10:19

bola to krizovatka bratislavska - brnianska....bora vyletela smerom od araveru a Octa z toho opacneho...
-- P.R.

bruno75

Pondelok, 16. Decembra 2013, 10:32

kurnik, sak oporti PTA je len vyjazd zo dvora nejakej firmy, to musela byt ina zhoda okolnosti, ze zrovna odtial vychadza auto a este aj oproti ide niekto z Brnianskej....
Inak z vlastnej skusenosti viem, ze z Brnianskej na Bratislavsku (smer do BA) sa odbocuje dost na prd, preto tam aj vecne stoja kolony a obcaj aj chlapci v kriklavo zelenom sa tam pokusaju riadit dopravu (so striedavym uspechom)
Celkovo doprava v TN od Shell az po byv. hotel Tatra (dnes Elizabeth) je uplna tragedia a lepsie to tak skoro nebude, skor naopak... (tymto vyslovujem neskonalu "vdaku" sudruhom z mestskeho uradu - odbor dopravy, ktori taketo riesenie dopravy v nadvaznosti na prebiehajuce stavebne prace suvisiace so zeleznicou schvalili ](*,) :evil: :evil: :roll: )
do toho este nejaky ten blbec (ako dnes rano) a mame vymalovane...

voMacK

Pondelok, 16. Decembra 2013, 10:34

hej ako ta krizovatka je na kkt cela, ale ja som siel uz relativne neskoro - 09:15 rano..cize ziadna kolona a aj premavka na hlavnej bola v pohode...
-- P.R.

BranoMW
Kraj: Košický

Pondelok, 16. Decembra 2013, 18:39

Niekto tu predcasom pisal o tom blaznivom gruzincovi (behali po internete myslim 2 videa ako razuje po meste -Tbilisi) a strhla sa tu debata ze jazdi jak blazon... atd. Tiez som bol nazoru ze to je dost divne jazdenie... avsak, zmenil som nazor. ... No, bol som teraz v Tbilisi na sluzobke a musim povedat ze on je este anielik ktory sa navyse este vyhybal premavke. Totizto premavka tam je zabita a cisty chaos, pravidlo pravej ruky ci plna ciara ci dve plne niesu prekazkou, tlacenie sa do protismeru v jednosmerke a podobne veci su normal.... cesty su zabite (dvojprudovky sa jazdia na 3 -4 prudy ) a policajti s blikajucimi majakmi (to tam maju stale) su kazdych 500 metrov...a nic... jedine co tam kazdy respektuje su semafory, inak nic (na krizovatke nieje podstatne ktora je hlavna a ktora vedlajsia...kazdy sa tlaci)! ALE za 4 dni co som tam bol som nevidel ani jednu klepacku, nie ako u nas, kazdy sa spolieha ze sa budu dodrziavat predpisy a ak nie, naklepu sa, .... tam asi nikdo neocakava dodrziavanie predpisov a tak sa jazdi viac v strehu....to je asi klucom... a na temu toho "blazniveho gruzincana"....to je slaby odvar po tom co som tam vsetko videl.... 4 dni sme boli kazdy den v pohybe, takze som toho videl dost... organizovany chaos... :thumbup:

voMacK

Pondelok, 16. Decembra 2013, 19:05

Ze ty si tam bol hlavne za ucelom driftovania a tak teraz sam chces takto obhajt to, ze si tam jazdil jak prase?!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-- P.R.

BranoMW
Kraj: Košický

Pondelok, 16. Decembra 2013, 19:21

voMacK napísal:
Ze ty si tam bol hlavne za ucelom driftovania a tak teraz sam chces takto obhajt to, ze si tam jazdil jak prase?!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, prve dva dni som skumal system dopravy, a potom som rezignoval a musel konstatovat ze ziaden neexistuje :D
Za volant sadnut som si velmi netrufal, bol som vozeny (nie v kufri :mrgreen: ).

peto1227

Pondelok, 16. Decembra 2013, 22:48

Cca tak isto sa jazdí v Albánsku kde som si najazdil cca 400 km a najprv to bolo dosť náročné ale keď sa človek naladí na ich vlnu je to v pohode :D Hlavné bolo sa nevliecť lebo ísť v meste 50 bolo fakt nebezpečné a zbytočne všetci museli riskovať a predbiehať ma. Ideál bolo ísť tak 70-80. Ale kruháč som fakt nezvládal ísť ich spôsobom t.j. nejak sa tam natlačiť :D

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Utorok, 17. Decembra 2013, 21:06

Egypt detto. Chaos, trubenie, vytunovane taxiky a chodci pliziaci sa stredom po troj-/stvorprudovkach. ](*,)
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných