voMacK napísal:Dnes v noci mi zrejme zasa niekto na auto nainstaloval stealth paket!
Idem si v TN po hlavnej ceste predpisovych 50 po hlavnej ceste [Bratislavska] a v tom mi na poslednu chvilu vybehnu do cesty dve VW kokotiny [bora + octavia] jedna z lava, druha z prava NARAZ z vedlajsich ciest!!
voMacK, prosim definuj presnejsie kde to bolo...
Ja som dnes tiez isiel po Bratislavskej v TN do roboty (predpokladam, ze opacnym smerom ako Ty), uplne predpisovo tempomatovych 55 tacho a pri odbocke na Zlatovce asi 50 m pred auto sa mi zprava vdrbe do cesty nejaky kkt na obstaroznom velkom pick-upe (asi nejaky vacsi japonec alebo co to bolo) - hlavne, ze som ho videl stat asi 5 s na vedlajsej, reku sak vidi ma, ze sa blizim, da mi prednost... a teda, ked mi ju uz nedal, naivne som si myslel, ze aspon sliapne na plyn a bude sa snazit zrychlit, NEEEE SAK NACO...
samozrejme hned brzdy, aj ABS sa dostalo ku slovu a ten debil nie aby zrychlil, este dalsich 20m sa plazil hadam 15-20 km/h a ked som na neho zatrubil, este sa tvari prekvapene... full idiot...
nastastie bol volny odbocovaci pruh v protismere, takze som to v pohode vyriesil bez toho, aby som teraz musel nieco vytriasat z gati
Dobry dojem na rano, ale zostal...