... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Sobota, 23. Novembra 2013, 19:45

Niektorí ľudia sú jeb*utý čo sa týka otvárania dverí ja som na to strašne alergický stačí, že na niekoho čakám na nejakom veľkom parkovisku a nestačím sa pozerať čo niektorí predvádzajú vôbec ich nesere, že je vedľa auto drbnú s tým jak dverami na maštali preto vždy parkujem na konci parkoviska alebo keď sú úzke parkovacie miesta tak cez dve potom som ja za debila, že ako parkujem. Ja keď chodím aj na dodávke na ktorej mi je úprimne jedno či mám obité dvere alebo nie tak aj tak dávam pozor pri otváraní dverí aby som nedrbol do vedľajšieho auto a je jedno či tam stojí BMW alebo nejaký hrdzavý šrot.

matis357
Auto: BMW X3 2.0 xDrive
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 23. Novembra 2013, 21:28

Ja som sa raz vracal ako vzdy z nemecka a na prvej OMW cerpacke v Jarovciach zvikneme postat a bud zajest a lebo kavu vypit,no a tak pri kave ako sa zvikne tak aj cigo ked len vtom zrazu rozurena audina asi a6 alebo co z trnavy. jasne zaparkoval ako kokot tak som sa dival ako majstry budu vystupovat.sfofer sopliak asi 18 rocny tak som ho pristavil zo slovami : ze a teraz som zvedavy ako ty dvaja vindu,ale mal jedno stastie ze pani asi tak po 120 Kg vistupovali slusne a davali pozor ani len netukli do mojho tatosa.na vicitku ze pekne si sanuje auto len strihol VYSLI? tak co vysli a rychlo dupkal dnu asi sa dosrat.
ZA TAKETO PARKOVANIE BY SOM ICH MLATIL REMENOM PO HLAVACH
M47/T2 - 2,00l (110kW)
WE10193

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 00:17

plne s tebou suhlasim to je hrozne co sa tu deje a aka demencia nas obklopuje ... na e60 mam na niekokych miestach dvere nieze obite ale preliacene... a uz seriem nato a parkujem cez dve miesta, na F07 som zacal takto aprkovat odkedy ju mam a mam svaty pokoj a ani jeden tukanec... a otvaranie dveri je kapitola c.1 no kapitola c.2 je parkovanie a vychadzanie z parkoviska, odrie ti auto a akoby sa nic nstalo zdcuhne a toho som par krat bola aj svedkom ...
Igmaus napísal:
Niektorí ľudia sú jeb*utý čo sa týka otvárania dverí ja som na to strašne alergický stačí, že na niekoho čakám na nejakom veľkom parkovisku a nestačím sa pozerať čo niektorí predvádzajú vôbec ich nesere, že je vedľa auto drbnú s tým jak dverami na maštali preto vždy parkujem na konci parkoviska alebo keď sú úzke parkovacie miesta tak cez dve potom som ja za debila, že ako parkujem. Ja keď chodím aj na dodávke na ktorej mi je úprimne jedno či mám obité dvere alebo nie tak aj tak dávam pozor pri otváraní dverí aby som nedrbol do vedľajšieho auto a je jedno či tam stojí BMW alebo nejaký hrdzavý šrot.

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 01:24

gabikh napísal:
plne s tebou suhlasim to je hrozne co sa tu deje a aka demencia nas obklopuje ... na e60 mam na niekokych miestach dvere nieze obite ale preliacene... a uz seriem nato a parkujem cez dve miesta, na F07 som zacal takto aprkovat odkedy ju mam a mam svaty pokoj a ani jeden tukanec... a otvaranie dveri je kapitola c.1 no kapitola c.2 je parkovanie a vychadzanie z parkoviska, odrie ti auto a akoby sa nic nstalo zdcuhne a toho som par krat bola aj svedkom ...

ti ludia vyuzivaju moznost naraznikov.. pre nich su tam na to.. cuvaju a cuvaju, az kym nepocitia kontakt.. to iste aj smerom dopredu.. (hovorim o pozdlznom parkovani).. ](*,) ](*,) kto pozna bratislavu centrum a parkovanie tam medzi lampami a stromami, tak isto vie o com hovorim.. niekedy az zasnem, ked idem okolo, a vidim auto zaparkovane s tym umyslom, aby sa nejake auto este dokazalo zmestit, ale auto co pride, totalne zablokuje to auto, co tam bolo prve, a dotycny moze vystat dieru pri odchode, kedze s tym nepohne.. hlavne ze auto pred nim ma meter miesta pred sebou.. arogantni a vyjebani ludia niektori..
ideal nakupit feldy a nechat ich okusit ich sposoby (preliacene masky, dvere, skrabance cez polku auta..), a potom v klude s cistym svedomim odist :mrgreen: sak su to len spotrebaky..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 09:51

ja uz som par krat tiez rozmyslal, ze namontujem doraz dodavany vyrobcom (citaj tazne)

btw minule ani neviem co, bol som skontrolovat psa a vidim ako parkuje sused s nejakou hiunday dodavkou a druhy mu ukazuje kolko moze a on zrazu jeb mi do naraznika, ze ma na rucnej posunul 5cm (este stastie, ze mam na tom aute manual). tak som si dal kolecko po dome, hodil na seba bundu, topanky, vysiel von a on, ze len nalozia bordel a idu a ja mu nato, sak vas pozemok, ale tomu slepemu nabuduce lepsie ukazujte, nastastie naraznik vie celkom slusne fitlrovat priamy kontakt, skrabance ziadne
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BranoMW
Kraj: Košický

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 18:44

Igmaus napísal:

Uplny suhlas. Clovek sa brani bezohladnosti tych debilkov uz aj takymi metodami ktore su mu samemu proti srsti a samozrejme potom je sam za debilka ze ako parkuje :roll: . Ja tiez radsej parkujem na konci parkoviska ci cez dve miesta... uz mi neraz obisli E60ku aj predchadzajuce auta naraznkom na parkovisku.... F10 som zatial ochranil (ale za cenu, ze parkujem jak magor) ...zatial... :cry:

blavak1
Auto: zx-10r

Pondelok, 25. Novembra 2013, 01:22

Včera nedal kamarát chudere čo žobrala po parkovisku cash a keď prišiel z obchodu už tam mal šróbu v kolese [-o<
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

majro

Pondelok, 25. Novembra 2013, 12:03

blavak1 napísal:
Včera nedal kamarát chudere čo žobrala po parkovisku cash a keď prišiel z obchodu už tam mal šróbu v kolese [-o<

by som jej dal hned srobu do cela medzi okale
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

TheCarista
Auto: 540i G31

Pondelok, 25. Novembra 2013, 15:51

prijebany slovensky narod ( cest vynimkam ) ...stači sa aj pozriet ako sa staraju o svoje auta a ako vyzeraju. Maju to v prdeli ( to som este pekne povedal ) a myslia si ze ostatny to maju na tom istom mieste. No nie kazdy to ma u riti ci ma preliacene dvere, poskrabany naraznik ( atd..) ako oni..

Skusenosti na maminimom aute od roku 2009

- Boli sme u babky kosil som tak som auto zaparkoval pred dom, nebolo v garazi. Ptm zazvoni suseda a hovori ze nam tukla do auta ( meneny naraznik )

- Zaparkoval som pri hale kde chodim hravat hokej, vratim sa v noci nic som si nevsimol. Ptm rano vidim preliacene zadne aj predne prave dvere, oskrety zadny naraznik. Aky KKT moze tak parkovat alebo vyparkovavat ze osucha auto naraznikom 2 metre...

- Siel som po hlavnej, ptm bola 30km/h a ptm prechod. Cez prechod som isiel 20kou lebo tam byva fakt vela ludi. Nikto tam nebol..a zrazu jeba z boku.. Tak chlapci, pocuvajte, typek bežec, pocuva hudbičku cez sluchatka a vleti do mojho auta :D pri tom sa zachytil zrkadla a odrapil ho.

Som rad ze sme sa rozhodli aj za havarinnu poistovnu...

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Pondelok, 25. Novembra 2013, 20:26

Mne sa minule stalo.. idem Q7 v takej uličke.. pribrzdim pred križovatkou...zrazu cítim mierne zachvenie.. kukam že či nahodou auto nezdochlo.. nechapačky.. volnobežne otačky ok.. vietor žiaden a zrazu sa objavia dvaja metalisti pri prednonom spolujazdovom okienku... stiahnem.. a jeden mi hovorí.. prepáč nevidel som ta... nestalo sa ti nič? ... podotýkam obidvaja boli PEŠO!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

DonKorleon

Pondelok, 25. Novembra 2013, 20:57

tak metalisti boli top :DDDDDDDDDD

majro

Pondelok, 25. Novembra 2013, 20:58

Lipi napísal:
Mne sa minule stalo.. idem Q7 v takej uličke.. pribrzdim pred križovatkou...zrazu cítim mierne zachvenie.. kukam že či nahodou auto nezdochlo.. nechapačky.. volnobežne otačky ok.. vietor žiaden a zrazu sa objavia dvaja metalisti pri prednonom spolujazdovom okienku... stiahnem.. a jeden mi hovorí.. prepáč nevidel som ta... nestalo sa ti nič? ... podotýkam obidvaja boli PEŠO!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

toto su ti pravi cestni pirati :mrgreen: :mrgreen: ine kalibre toto, zrazat auta :mrgreen:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Pondelok, 25. Novembra 2013, 23:25

Nema to nič spoločne s temou.. ale dodnes na to s úsmevom spomínam.. :mrgreen:
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

Gorgi

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 23:48

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 2. Decembra 2013, 00:43

je to nejaka forma menejcennosti alebo demencie? kebyze si nekupi novu tu plecku mohol mat aj on take uzasne 13r bmw.

idem dnes po r1 a vcelku statne dobieham thaliu plaziacu sa v pravom pruhu, ktoru som uz z velkej dialky bral do laveho, bol som od nej asi 50m ked chlapik prepol na dialkove svela a nechal ich tam az pokial som nebol tak 200m pred nim. k comu to bolo dobre? ad1, on siel 90 ja 150, takze tie 3 sekundy co som pred nim siel by mi neublizili a po 2. mam autodim spetaky ale to on v zivote nevidel a zjavne by nepochopil.
nechcel som sa zhodit na jeho uroven, spomalit a pustat mu hmlovku, naco by to bolo dobre, ale aj tak to nechapem
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných