... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Igmaus napísal:Niektorí ľudia sú jeb*utý čo sa týka otvárania dverí ja som na to strašne alergický stačí, že na niekoho čakám na nejakom veľkom parkovisku a nestačím sa pozerať čo niektorí predvádzajú vôbec ich nesere, že je vedľa auto drbnú s tým jak dverami na maštali preto vždy parkujem na konci parkoviska alebo keď sú úzke parkovacie miesta tak cez dve potom som ja za debila, že ako parkujem. Ja keď chodím aj na dodávke na ktorej mi je úprimne jedno či mám obité dvere alebo nie tak aj tak dávam pozor pri otváraní dverí aby som nedrbol do vedľajšieho auto a je jedno či tam stojí BMW alebo nejaký hrdzavý šrot.
gabikh napísal:plne s tebou suhlasim to je hrozne co sa tu deje a aka demencia nas obklopuje ... na e60 mam na niekokych miestach dvere nieze obite ale preliacene... a uz seriem nato a parkujem cez dve miesta, na F07 som zacal takto aprkovat odkedy ju mam a mam svaty pokoj a ani jeden tukanec... a otvaranie dveri je kapitola c.1 no kapitola c.2 je parkovanie a vychadzanie z parkoviska, odrie ti auto a akoby sa nic nstalo zdcuhne a toho som par krat bola aj svedkom ...
Igmaus napísal:Niektorí ľudia sú jeb*utý čo sa týka otvárania dverí ja som na to strašne alergický stačí, že na niekoho čakám na nejakom veľkom parkovisku a nestačím sa pozerať čo niektorí predvádzajú vôbec ich nesere, že je vedľa auto drbnú s tým jak dverami na maštali preto vždy parkujem na konci parkoviska alebo keď sú úzke parkovacie miesta tak cez dve potom som ja za debila, že ako parkujem. Ja keď chodím aj na dodávke na ktorej mi je úprimne jedno či mám obité dvere alebo nie tak aj tak dávam pozor pri otváraní dverí aby som nedrbol do vedľajšieho auto a je jedno či tam stojí BMW alebo nejaký hrdzavý šrot.
blavak1 napísal:Včera nedal kamarát chudere čo žobrala po parkovisku cash a keď prišiel z obchodu už tam mal šróbu v kolese
Lipi napísal:Mne sa minule stalo.. idem Q7 v takej uličke.. pribrzdim pred križovatkou...zrazu cítim mierne zachvenie.. kukam že či nahodou auto nezdochlo.. nechapačky.. volnobežne otačky ok.. vietor žiaden a zrazu sa objavia dvaja metalisti pri prednonom spolujazdovom okienku... stiahnem.. a jeden mi hovorí.. prepáč nevidel som ta... nestalo sa ti nič? ... podotýkam obidvaja boli PEŠO!!!![]()
![]()