... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lipi napísal:
Slečna znala.. posunuta naprava.. máloktora baba vie čo je to naprava..
Le Gend napísal:Cia manzelka/frajerka sa boji ist rychlejsie nez policajti a radsej v spicke po kosickom obchvate taha za sebou kilometrovu kolonu rychlostou sotva 60kmh ? SPZ KE 175
BranoMW napísal:No ale ked som bol ucho vystrajal som aj ine veci, napriklad obehol som sanitku s majakom, lebo sa drindala 80-kou... strasne.... asi cakali kedy pacient konecne zomrie...
BMWslav napísal:co sa o tebe nedozviemto je na vodicak
BMWslav napísal:
mne sa minule stalo ze policajti isli na 90tke asi 70 a za sebou natesno mali autobus, 2 osobne auta a kamion. Nevidel som ich lebo boli v zakryte autobusu.tak som sa rozbehol a obehol som celu kolonu a ked som ich zbadal pred autobusom tak som zaflekoval lebo na tachaci som mal 120-150 a doobehoval som ich 90tkou. Neoplati sa provokovat ked vidno ze len cakaju koho capnu.
Le Gend napísal:Cia manzelka/frajerka sa boji ist rychlejsie nez policajti a radsej v spicke po kosickom obchvate taha za sebou kilometrovu kolonu rychlostou sotva 60kmh ? SPZ KE 175
banned napísal:Tak vies, ludia, ktori maju peniaze radsej kupia nove gumy a maju na druhej strane auta o 20cm viac meista, ako ked maju davat kazdy mesiac striekat dvere, ked nejaky skurvysyn nevie otvarat dvere na aute a dobije cele druhe vedla stojace auto...