... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

BranoMW
Kraj: Košický

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 08:08

OK, vzdavam sa...

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 12:44

Chlapci placete nad jednym trapnym usekom kde sa denne premelie par aut. Kto to pozna osulozi to vodorovnou cestou a na dneperskej vyskoci, popripade dalej pri kostole. Podte do ba mrknut v piatok o 16:00 pripoj na pristavny z einsteinovej kde sa naraz pripaja aj dolnozemska, tam to je troska ina kavicka. Darmo kosicania nevedia soferovat ( cest vynimkam) lenze vecsine ten mali kus slovenska staci a je tam macher.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 13:28

jararak napísal:
Chlapci placete nad jednym trapnym usekom kde sa denne premelie par aut. Kto to pozna osulozi to vodorovnou cestou a na dneperskej vyskoci, popripade dalej pri kostole. Podte do ba mrknut v piatok o 16:00 pripoj na pristavny z einsteinovej kde sa naraz pripaja aj dolnozemska, tam to je troska ina kavicka. Darmo kosicania nevedia soferovat ( cest vynimkam) lenze vecsine ten mali kus slovenska staci a je tam macher.

aj ty, brutus? :D aj ja tam vzdy pixujem jak chora vrana :D
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 10:14

jararak napísal:

???
niekolko rokov som zil v centre Mnichova a Zenevy, ...takze rozpravat mi nieco o BA premavke (alebo popisovat svoje chabe znalosti z KE premavky...historia letectva) ... boze! :roll:

jararak

Pondelok, 28. Októbra 2013, 10:43

brano viem, ze nevies normalne soferovat ani ty ani brano ml. takze je uplne jedno ci budete zit v centre londyna alebo po poly s traktorom, nezmeni sa nic. (neber to tak, ze neviete krutit volantom, ale hovorim o uplnej ignoracii dopravnych predpisov a zrazu sa vyplakavas nad niekym co ta obehne na pripajacom pruhu)

som rodeny kosican a za volantom som stravil dost v tomto meste (a tomto state) a extra na jazere kde poznam vsetky ulicky vdaka mojemu 8 rocnemu posobeniu na tunajsej skole. mozno nemam najazdene take staticisice km ako niektori klubaci tuna, avsak myslim, ze dost nato aby som vedel predvidat (do urcitej miery) a zhodnotit komu ten volant prirastol k ruke a kto to ma ako predlzovac penisu
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 11:23

jararak napísal:
brano viem, ze nevies normalne soferovat ani ty ani brano ml. takze je uplne jedno ci budete zit v centre londyna alebo po poly s traktorom, nezmeni sa nic. (neber to tak, ze neviete krutit volantom, ale hovorim o uplnej ignoracii dopravnych predpisov a zrazu sa vyplakavas nad niekym co ta obehne na pripajacom pruhu)

som rodeny kosican a za volantom som stravil dost v tomto meste (a tomto state) a extra na jazere kde poznam vsetky ulicky vdaka mojemu 8 rocnemu posobeniu na tunajsej skole. mozno nemam najazdene take staticisice km ako niektori klubaci tuna, avsak myslim, ze dost nato aby som vedel predvidat (do urcitej miery) a zhodnotit komu ten volant prirastol k ruke a kto to ma ako predlzovac penisu

No pekne, skutocne si to pekne o sebe napisal...hlavne ze mas nazor.... neviem co k tomu dodat, hadam len to ze po tej paralelnej ulici je rovnaka zapcha ako v priamej? ...ale to uz je irelevantny fakt kedze si uz posunul debatu do tej klasickej post-adolescentnej formulacie ... metoda, akou to tu poniektori "robite" je kritizovat a hlavne nesuhlasit skoro so vsetkym... a poltabletkovo osocovat ....priznaky konciacej adolestencie.

Musim vsak povedat ze je tu dost normalnych ludi, koli ktorym sa tu oplati chodit a vymienat si zdrave nazory dospelych ludi a formou dospelackej gentlemanskej diskusie ...zbytok beriem ako sum... vzhladom na moje cislo si to mozem dovolit...

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 11:30

jararak napísal:

som rodeny kosican a za volantom som stravil dost v tomto meste (a tomto state) a extra na jazere kde poznam vsetky ulicky vdaka mojemu 8 rocnemu posobeniu na tunajsej skole.

boze teraz som si to precital este raz a uvedomil som si ved ja sa rozpravam s dietatom.... dospely zrely chlap nespomina kde chodil 8 rokov do skoly...

Prepac jararak.... beriem spat vsetku kritiku na tvoju adresu a vsetko zle co som o tebe povedal ... prajem stasny a dlhy zivot...

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 28. Októbra 2013, 11:44

voMacK napísal:
Nepoznam ten konkretny usek, ale asi nieco podobne mame v TN na moste smerom do mesta.
Vsetci su najebani v lavom pruhu a pravy ostava volny. Potom to vypada tak, ze kolona zasahuje cez cely most az na opacnu stranu. Ja sa pritom vzdy zasadne trepem do praveho. Sice som mozno v ociach ostatnych za kokota, lebo vsetkych obehnem, lenze jednak tym aspon nenatahujem kolonu a druhak sa zaradim potom do pruhu naspat tak, ze nikoho ani len neobmedzim, lebo to srpavim frisko frisko.. :)

voMacK, dovolim si Ta opravit, ja sice opisanym usekom jazdim presne tak ako ty, ale treba si uvedomit, ze ten prvy pruh nie je zipsovaci, ale odbocovaci (pre neznalych, zjazd z mosta cez Vah v TN smerom na ZA, je tam krizovatka so semaforom a asi 100m pred semaforom sa oddeluje odbocovaci pruh vpravo a kedze do prava tam odbocuje malokto, je tento pruh vecne volny, zatialco "rovny" pruh je stale plny, asi 80-100 m za semaforom pruh odbaca vpravo - za semaforom je este prerusovana ciara), ja sa zaradim do praveho (odbocovacieho) pruhu, na semafore som prvy (alebo medzi prvymi) a ked naskoci zelena, tak mojich 235k sa rozbehne o "trosku" skor, nez raketove chrochtavie, takze vacsinou nemam problem preradit sa z praveho do "rovneho" pruhu skor, nez zacne plna ciara :mrgreen:
otazkou je, ci takto nieco porusujem... :-k

most v TN je vobec velmi zaujimavy usek cesty a dokonca tam mame nikym oficialne nepovolenu, ale vsetkymi tolerovanu trojprudovu cestu (dva prudy smerom do mesta, jeden prud smer BA), ak by proti tomu chcel niekto zasiahnut, kolony by stali az po vyjazd z D1... ](*,)

pyranes

Pondelok, 28. Októbra 2013, 11:51

chlapci len keby tu cestu konecne spravili lebo to uz su kolajnice jak pre elektricku dpc

jararak

Pondelok, 28. Októbra 2013, 11:56

brano, prepac ak ti stojim na kably ale to ze som tam 8 rokov chodil do skoly neznamena, ze som ju aktualne skoncil, tym som chcel len naznacit, ze danu lokalitu a na leteckej fakutle som nebol, navstevoval som inu fakultu

branomw napísal:
vymienat si zdrave nazory dospelych ludi a formou dospelackej gentlemanskej diskusie
tymto chces urazit vyraz genlteman? pretoze tusim si to bol prave ty kto vyletel s podavanim tresneho oznamenia na cloveka co sa pytal kde je jedna vymazana tema s ktorou si mal nieco pribuzne

dalsia vec je to, co ty povazujes za normalne to nemusi byt normalne pre mna a opacne
bmwcoding.sk

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 13:42

jararak napísal:
brano, prepac ak ti stojim na kably

presne toto som mal na mysli, invektiva za invektivou...

jararak napísal:
ale to ze som tam 8 rokov chodil do skoly neznamena, ze som ju aktualne skoncil,

...znamena to presne to ze si ju skoncil dostatocne nedavno na to, ze je to este vitalny termin v tvojim slovniku... cize pre mna dieta

jararak napísal:
tym som chcel len naznacit,

...tvrdis ze si vysokoskolsky vzdelany clovek, tak ti dam otazku pre vysokoskolaka: uvedomujes si skutocnu vahu slova "len" v tvojej vete? ...je to najsilnejsie slovo z celej vety

jararak napísal:
ze danu lokalitu a na leteckej fakutle som nebol, navstevoval som inu fakultu

...asi preklep , neviem ako sa tu dostalo slovo "letecka" a cela veta je divna

...poriadne OT..... uz sa fakt vzdavam;

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 28. Októbra 2013, 13:43

Hosi uz ste prilis mimo temy.
Podte zasa niekto zapicovat na Ochcavky :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 13:47

voMacK napísal:
Hosi uz ste prilis mimo temy.
Podte zasa niekto zapicovat na Ochcavky :mrgreen:

Vomack, ty si rodeny moderator (ja by som nemohol robit ucitela), plne s tebou suhlasim :thumbup:
Embecky su somariny. Nikdy v zivite som ziadnu nemal a ani mat nebudem... :-({|=

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 28. Októbra 2013, 13:49

Co oktavky, ale dodavky!! Dneska ma jedna cvicila na kazdych svetlach, ked tomu na rozbehoch daval plny kotol a dal ma tak do prachu. To, ze sme na kazdom semafore stali vedla seba je uz detail. :mrgreen:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 28. Októbra 2013, 13:50

chalani, viem, ze nieje dobre takto zovseobecnovat. aj ked pri ochcafkach to robime. no vzdy ked vidim spz KA tak ma obleje studeny pot :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 198 neregistrovaných