... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:Chlapci placete nad jednym trapnym usekom kde sa denne premelie par aut. Kto to pozna osulozi to vodorovnou cestou a na dneperskej vyskoci, popripade dalej pri kostole. Podte do ba mrknut v piatok o 16:00 pripoj na pristavny z einsteinovej kde sa naraz pripaja aj dolnozemska, tam to je troska ina kavicka. Darmo kosicania nevedia soferovat ( cest vynimkam) lenze vecsine ten mali kus slovenska staci a je tam macher.
jararak napísal:Chlapci placete nad jednym trapnym usekom kde sa denne premelie par aut. Kto to pozna osulozi to vodorovnou cestou a na dneperskej vyskoci, popripade dalej pri kostole. Podte do ba mrknut v piatok o 16:00 pripoj na pristavny z einsteinovej kde sa naraz pripaja aj dolnozemska, tam to je troska ina kavicka. Darmo kosicania nevedia soferovat ( cest vynimkam) lenze vecsine ten mali kus slovenska staci a je tam macher.
jararak napísal:brano viem, ze nevies normalne soferovat ani ty ani brano ml. takze je uplne jedno ci budete zit v centre londyna alebo po poly s traktorom, nezmeni sa nic. (neber to tak, ze neviete krutit volantom, ale hovorim o uplnej ignoracii dopravnych predpisov a zrazu sa vyplakavas nad niekym co ta obehne na pripajacom pruhu)
som rodeny kosican a za volantom som stravil dost v tomto meste (a tomto state) a extra na jazere kde poznam vsetky ulicky vdaka mojemu 8 rocnemu posobeniu na tunajsej skole. mozno nemam najazdene take staticisice km ako niektori klubaci tuna, avsak myslim, ze dost nato aby som vedel predvidat (do urcitej miery) a zhodnotit komu ten volant prirastol k ruke a kto to ma ako predlzovac penisu
jararak napísal:
som rodeny kosican a za volantom som stravil dost v tomto meste (a tomto state) a extra na jazere kde poznam vsetky ulicky vdaka mojemu 8 rocnemu posobeniu na tunajsej skole.
voMacK napísal:Nepoznam ten konkretny usek, ale asi nieco podobne mame v TN na moste smerom do mesta.
Vsetci su najebani v lavom pruhu a pravy ostava volny. Potom to vypada tak, ze kolona zasahuje cez cely most az na opacnu stranu. Ja sa pritom vzdy zasadne trepem do praveho. Sice som mozno v ociach ostatnych za kokota, lebo vsetkych obehnem, lenze jednak tym aspon nenatahujem kolonu a druhak sa zaradim potom do pruhu naspat tak, ze nikoho ani len neobmedzim, lebo to srpavim frisko frisko.. :)
branomw napísal:tymto chces urazit vyraz genlteman? pretoze tusim si to bol prave ty kto vyletel s podavanim tresneho oznamenia na cloveka co sa pytal kde je jedna vymazana tema s ktorou si mal nieco pribuznevymienat si zdrave nazory dospelych ludi a formou dospelackej gentlemanskej diskusie
jararak napísal:brano, prepac ak ti stojim na kably
jararak napísal:ale to ze som tam 8 rokov chodil do skoly neznamena, ze som ju aktualne skoncil,
jararak napísal:tym som chcel len naznacit,
jararak napísal:ze danu lokalitu a na leteckej fakutle som nebol, navstevoval som inu fakultu
voMacK napísal:Hosi uz ste prilis mimo temy.
Podte zasa niekto zapicovat na Ochcavky