... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal::-k takže kým človek nie je na penzii je sopľoš?
ViktorDDD napísal:tí sa lepili či som mal na kufri 525tds alebo 540i, proste zarastený mozog . . .
BranoMW napísal:ludzky mozok je znalostny system, je jasne ze starsi vie viac ako mladsi (ak berieme podmienku zruba rovnakeho IQ), (...ak si to neuvedomujeme, staci sa porozpravat s 10-20 rokov mladsim chalpcom...na mnohych temach budete mat pocit ze vysvetlujete farby slepemu)) ...je to prirodzene, ved znalostna databaza sa rozsiruje a znovu a znovu prekompiluvava cez existujuce a nove udalosti a znalosti. je to o tolerancii ale niekedy to treba asi explicitne zdoraznit.
bruno75 napísal:Toto forum uz naozaj nezadrzatelne upada...![]()
ked sa do flamewar-u pustia dvaja doteraz seriozni a +/- k veci pisuci clenovia (a kvoli comu vlastne ?!), tak to tu uz fakt stoji za h....o![]()
![]()
![]()
![]()
ViktorDDD napísal:vieš keď ho 330tka zloží tak ostane v hanbe, ale keď on zloží 318tku so svojim golfom tak sa môže vyťahovať že dal bavo . . .
ViktorDDD napísal:(inak ale neplatí všeobecne že čím je človek starší tým je viac,
ViktorDDD napísal:a rovnako nie je dobré ani keď mladý nedajú na rady starších, treba brať všetko s rezervou, pravda je vždy niekde medzi)
ROKI49 napísal:Nikto sa nehada, ze starsi clovek je skusenejsi, ale nazvat cloveka po vyske, co ma pomaly 30 deckom je kus prizemne.
BranoMW napísal:
...a opat invektivy.
A ano dvadsiatnik (ci niekto co bude mat 30) po vyske je dieta (presne som to odhadoval na dvadsiatnika...podla tych reci) ....presne ako moj syn (25 po vyske) ...tiez dieta ...vsetko toto z pohladu znalostnych systemov ktore som velmi strucne a lajcky vysvetlil vyssie...
dedo1 napísal:Ja len podpichnem, kde je hranica medzi deckom a nedeckom. Je to magická tridsiatka? Alebo nešpecifikovatelná premenná, podľa toho kto to je?
Toto nie je myslené ako invektíva, len ma premohla moja zvedavosť
BranoMW napísal:
Uf, ale ved na zaklade tej otazky vidim ze to vobec nebolo pochopene!
Ved tu nejde o absolutne cislo ale o offset a ten sa meni v casovej osi a pretvara.
Teda lopatistickejsie: Tebe bude pripadat tvoj desatrocny brat ci syn vzdy ako dieta, ty mozes mne pripadat ako dieta...a ked clovek zostarne a zdementnie bude zas dieta pre vsetkych.... chapeme to uz?
A toto je uz skutocne moj posledny OT prispevok na tuto temu
BranoMW napísal:
...a opat invektivy.
A ano dvadsiatnik (ci niekto co bude mat 30) po vyske je dieta (presne som to odhadoval na dvadsiatnika...podla tych reci) ....presne ako moj syn (25 po vyske) ...tiez dieta ...vsetko toto z pohladu znalostnych systemov ktore som velmi strucne a lajcky vysvetlil vyssie...