... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Pondelok, 28. Októbra 2013, 13:54

:-k takže kým človek nie je na penzii je sopľoš?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

BranoMW
Kraj: Košický

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:00

Co sa udialo tento vikend (nieje to o embeckach ale o VW group), Brano popucil kufor na svojej 330i (ma to v pribehu) a bol ho vymeninit v piatok za druhy, strieborna farba sedela, len na kufri bola z povodneho auta vysacka 318i :D ...No, a hned sa nanho zacal sapat VW Golf.... s ktorym sa samozrejme nalezite pohral :D

ViktorDDD

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:02

tí sa lepili či som mal na kufri 525tds alebo 540i, proste zarastený mozog . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:06

ViktorDDD napísal:
:-k takže kým človek nie je na penzii je sopľoš?

ludzky mozok je znalostny system, je jasne ze starsi vie viac ako mladsi (ak berieme podmienku zruba rovnakeho IQ), (...ak si to neuvedomujeme, staci sa porozpravat s 10-20 rokov mladsim chalpcom...na mnohych temach budete mat pocit ze vysvetlujete farby slepemu)) ...je to prirodzene, ved znalostna databaza sa rozsiruje a znovu a znovu prekompiluvava cez existujuce a nove udalosti a znalosti. je to o tolerancii ale niekedy to treba asi explicitne zdoraznit.

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:07

Toto forum uz naozaj nezadrzatelne upada... ](*,)
ked sa do flamewar-u pustia dvaja doteraz seriozni a +/- k veci pisuci clenovia (a kvoli comu vlastne ?!), tak to tu uz fakt stoji za h....o :roll: :-& [-X [-(

ale aby som nebol OT, vcera vecer (o 22:45) na D1 pri Nemsovej som vychadzal na prazdnu dialnicu, smer TN, rutinne som skontroloval spetaky a nevidel som nic co by ma uputalo, tak som sa isiel zaradit, ked som (v poslednej chvili) zbadal bezprostredne za sebou, resp. skor vedla seba svetla - neviem co to bolo za auto, videl som z neho len svetla, zrychlil som na 150 a zaradil sa bezpecne pred neho, uznavam, mal som ho v slepom uhle a asi som sa mal lepsie pozerat... nic zle sa nestalo,
ale aj tak, bol to nejaky trulo, na dialnici siroko-daleko nikoho, on moje zadne svetla musel vidiet zdialky, tak na kery kkt trci v pravom pruhu, blokuje ma a neumozni mi bezpecne zaradenie, ked uplne bez roblemu mohol prejst do laveho pruhu... ](*,)
ja som pokracoval tempomatovych 140 a o 2 km uz som z neho nevidel ani tie svetla... teda isiel <130... presny opak "lavakov", tento z prveho pruhu nepojde ani keby sekery padali...

voMacK, tvojmu novemu podpisu mame rozumiet tak, ze tvoja modra plecka je uplne bezducha a bezpohlavna :mrgreen:

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:07

ViktorDDD napísal:
tí sa lepili či som mal na kufri 525tds alebo 540i, proste zarastený mozog . . .

Ale on ked videl 318i iskrili mu oci nadejou.... :D

ViktorDDD

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:16

vieš keď ho 330tka zloží tak ostane v hanbe, ale keď on zloží 318tku so svojim golfom tak sa môže vyťahovať že dal bavo . . .

(inak ale neplatí všeobecne že čím je človek starší tým je viac, a rovnako nie je dobré ani keď mladý nedajú na rady starších, treba brať všetko s rezervou, pravda je vždy niekde medzi :D )
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:18

BranoMW napísal:
ludzky mozok je znalostny system, je jasne ze starsi vie viac ako mladsi (ak berieme podmienku zruba rovnakeho IQ), (...ak si to neuvedomujeme, staci sa porozpravat s 10-20 rokov mladsim chalpcom...na mnohych temach budete mat pocit ze vysvetlujete farby slepemu)) ...je to prirodzene, ved znalostna databaza sa rozsiruje a znovu a znovu prekompiluvava cez existujuce a nove udalosti a znalosti. je to o tolerancii ale niekedy to treba asi explicitne zdoraznit.

Nikto sa nehada, ze starsi clovek je skusenejsi, ale nazvat cloveka po vyske, co ma pomaly 30 deckom je kus prizemne.

bruno75 napísal:
Toto forum uz naozaj nezadrzatelne upada... ](*,)
ked sa do flamewar-u pustia dvaja doteraz seriozni a +/- k veci pisuci clenovia (a kvoli comu vlastne ?!), tak to tu uz fakt stoji za h....o :roll: :-& [-X [-(

Toto forum uz upadlo pomaly uplne na dno, este sa to tu akotak drzi vdaka skalnym, ale postupne dojde trpezlivost kazdemu. Adminko sa stazuje, ze chudak nema cas, moda tu radsej ziadneho nespravi, napr. v bazare chalan vcera v nadpise prosil o premazanie OT a nic sa nedeje, uz druhy den ma v inzerate naheho buzeranta s vyhonenym kokotom. To je fakt uroven. Hlavne, ze su love za reklamu. :thumbup:
Naposledy upravil/-a ROKI49 v Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:44, upravené celkom 1 krát.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:41

ViktorDDD napísal:
vieš keď ho 330tka zloží tak ostane v hanbe, ale keď on zloží 318tku so svojim golfom tak sa môže vyťahovať že dal bavo . . .

Je to o tom ze statistiky potvrdzuju pravidlo, teda to co si napisal je presne pravda. Bawo je pre neho auto ktore chce obehnut aj ked je zaparkovane. :D

ViktorDDD napísal:
(inak ale neplatí všeobecne že čím je človek starší tým je viac,

Statisticky, podla Gausovho rozdelenia ano :-) ale musi byt splnenych vela podmienok (if->then) akokolvek, cela tato tema je tak rozsiahla ze uzivi mnoho dizertacnych prac, takze zhrnut ju do fora je nemozne. :-)

ViktorDDD napísal:
a rovnako nie je dobré ani keď mladý nedajú na rady starších, treba brať všetko s rezervou, pravda je vždy niekde medzi :D )

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:47

ROKI49 napísal:
Nikto sa nehada, ze starsi clovek je skusenejsi, ale nazvat cloveka po vyske, co ma pomaly 30 deckom je kus prizemne.

...a opat invektivy.

A ano dvadsiatnik (ci niekto co bude mat 30) po vyske je dieta (presne som to odhadoval na dvadsiatnika...podla tych reci) ....presne ako moj syn (25 po vyske) ...tiez dieta ...vsetko toto z pohladu znalostnych systemov ktore som velmi strucne a lajcky vysvetlil vyssie...
Naposledy upravil/-a BranoMW v Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:53, upravené celkom 1 krát.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 28. Októbra 2013, 14:51

vy si uz fakt nedate pokoj? titan alebo ktokolvek sposobily premazte to tu. jedna z mala akotak fajn tem a uz aj tu je to samy flame.... ](*,)

dedo1
Auto: Holup na masle

Pondelok, 28. Októbra 2013, 15:01

Ja len podpichnem, kde je hranica medzi deckom a nedeckom. Je to magická tridsiatka? Alebo nešpecifikovatelná premenná, podľa toho kto to je?
Toto nie je myslené ako invektíva, len ma premohla moja zvedavosť ;)
BranoMW napísal:

...a opat invektivy.

A ano dvadsiatnik (ci niekto co bude mat 30) po vyske je dieta (presne som to odhadoval na dvadsiatnika...podla tych reci) ....presne ako moj syn (25 po vyske) ...tiez dieta ...vsetko toto z pohladu znalostnych systemov ktore som velmi strucne a lajcky vysvetlil vyssie...
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

BranoMW

Pondelok, 28. Októbra 2013, 15:13

dedo1 napísal:
Ja len podpichnem, kde je hranica medzi deckom a nedeckom. Je to magická tridsiatka? Alebo nešpecifikovatelná premenná, podľa toho kto to je?
Toto nie je myslené ako invektíva, len ma premohla moja zvedavosť ;)

Uf, ale ved na zaklade tej otazky vidim ze to vobec nebolo pochopene!

Ved tu nejde o absolutne cislo ale o offset a ten sa meni v casovej osi a pretvara.

Teda lopatistickejsie: Tebe bude pripadat tvoj desatrocny brat ci syn vzdy ako dieta, ty mozes mne pripadat ako dieta...a ked clovek zostarne a zdementnie bude zas dieta pre vsetkych.... chapeme to uz?
A toto je uz skutocne moj posledny OT prispevok na tuto temu

dedo1
Auto: Holup na masle

Pondelok, 28. Októbra 2013, 15:26

Práve pre toto som sa pýtal, ďakujem za objasnenie
BranoMW napísal:

Uf, ale ved na zaklade tej otazky vidim ze to vobec nebolo pochopene!

Ved tu nejde o absolutne cislo ale o offset a ten sa meni v casovej osi a pretvara.

Teda lopatistickejsie: Tebe bude pripadat tvoj desatrocny brat ci syn vzdy ako dieta, ty mozes mne pripadat ako dieta...a ked clovek zostarne a zdementnie bude zas dieta pre vsetkych.... chapeme to uz?
A toto je uz skutocne moj posledny OT prispevok na tuto temu
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 28. Októbra 2013, 16:49

BranoMW napísal:

...a opat invektivy.

Kde vidis v mojom prispevku invektivy? myslis to ked nieco nazvem prizemne? ci ma len chces na tie invektivy vyprovokovat?
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných