... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

sysell napísal:Ani siel na luxusnom BMW, kua E46 za 3 litre je iny luxus.
Dam k veci, po velmi dlhej dobe som siel do BA, pozeram na tie uzasne 3 pruhy, vpravo myslym 80, v dalsich dvoch 110. Predpokladam, ze ked idem teda 110 tak musim ist aspon v strede nakolko v pravom by som porusoval maximalku. Samozrejme sa musel najst vyucijuci na E60 ktory obieha vsetko v pravom a ked uz nema kde tak jeb cez dva pruhu uplne do laveho a hned naspat do pomaleho.
Dpč som kokot ja alebo uz tym ludom mrda?

voMacK napísal:pripajanie pruhu nie je krizovatka! Cize nerusi ziadne prikazove a zakazove znacky.
to len tak na okraj :)
V prvom rade, musí ísť o pretínanie ciest. Cesty sú v tomto prípade chápané ako diaľnice, rýchlostné komunikácie a ďalšie cesty rôznych kategórií až po miestne a účelové komunikácie.
Vjazd na diaľnicu je podľa definície križovatkou, lebo sa tam spájajú dve cesty - diaľnica a vjazd na ňu.
Keďže však zákon v definícii križovatky neurčuje smery, aj "rozpájanie" ciest je z opačného konca ich spájanie. Preto je aj výjazd z diaľnice spájaním ciest a teda križovatkou.
Toto "teoretické cvičenie" má význam v tom, že križovatka ukončuje platnosť niektorých dopravných značiek. Napríklad takých, ktoré určujú maximálne povolené rýchlosti. Na vzdialenejšej hranici križovatky už neplatia.
Čítajte viac: http://auto.sme.sk/c/5074612/co-vsetko- ... z2Zf7zcbSQ
jararak napísal:Si siel na vychod?
Si zapisem do zoznamu prijebanych spz, ked ho stretnem tak dam foto
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) nemam predstavu ako 158kilová policajtka dokazala vystupit z auta
  nemam predstavu ako 158kilová policajtka dokazala vystupit z auta vsetko je o vodicovy, este som nesiel na aute, na ktorom by som nieco bzrdil. Dam jeden skvely priklad, kto niekedy soferoval feliciu, urcite sa v tom najde, idete si 100 na felde, zakruty len tak rezete, co ten podvozok z doby bronzovej dovoli, pride cokolvek, a snazi sa vas predbehnut, MUSI, proste feliciu treba predbehnut.. No, a tu su pirati, idem 100 na rovine, privali sa stary hrdzavy MB W210, a predbehne ma, okay, musi to tak byt.. prisli prve zakruty, a uz ideme len 70, tak ze dam tomu parostroju pocitit co sa deje, tlacim sa nan tak aby som dobrzdil, a stale ideme 70
  vsetko je o vodicovy, este som nesiel na aute, na ktorom by som nieco bzrdil. Dam jeden skvely priklad, kto niekedy soferoval feliciu, urcite sa v tom najde, idete si 100 na felde, zakruty len tak rezete, co ten podvozok z doby bronzovej dovoli, pride cokolvek, a snazi sa vas predbehnut, MUSI, proste feliciu treba predbehnut.. No, a tu su pirati, idem 100 na rovine, privali sa stary hrdzavy MB W210, a predbehne ma, okay, musi to tak byt.. prisli prve zakruty, a uz ideme len 70, tak ze dam tomu parostroju pocitit co sa deje, tlacim sa nan tak aby som dobrzdil, a stale ideme 70   predbehnut mi nedovoli, to trochu prida, holt 47kW nieje dost, treba vyhlad aspon 300m.. A v najvacsich zakrutach z Kralovian do RK, smrt v ociach, zacal brzdit, dam sa trochu na stranu, ci spadol meteor pred neho.. veelka chyba, mal som sa mu vyhnut, a ufujazdit.. zastanem, vide prasa bez krku v sustiakoch, plesate, a vychrtlik ala druhy turnus v oswietimi, ten bol sef, tak prisiel k autu "este chvilu sa na mna lep, tak ti prijebem", zbila by ho aj moja sestra, ale prasa.. prasa dalo ruky v bok, a suhlasne prikivlo. Zistil som ze nema vyznam mu hovorit, ze ide ako retardovany kokot, a 47kW felicia mu dava na prdel, tak som povedal dobre, a zbytok cesty siel asi 75 s odstupom 50m za nim.. Co clovek narobi? no nic.. prasa by som nedobil bez toho, ze by ma zatial nejako disabloval ten druhy, navyse to celkom premyslel, stali sme v neprehladnej zakrute, mimo obce, ak by slo nejake TDIcko, hromadna nehoda na svete.. tusim boli z KE, echt mafiani.
  predbehnut mi nedovoli, to trochu prida, holt 47kW nieje dost, treba vyhlad aspon 300m.. A v najvacsich zakrutach z Kralovian do RK, smrt v ociach, zacal brzdit, dam sa trochu na stranu, ci spadol meteor pred neho.. veelka chyba, mal som sa mu vyhnut, a ufujazdit.. zastanem, vide prasa bez krku v sustiakoch, plesate, a vychrtlik ala druhy turnus v oswietimi, ten bol sef, tak prisiel k autu "este chvilu sa na mna lep, tak ti prijebem", zbila by ho aj moja sestra, ale prasa.. prasa dalo ruky v bok, a suhlasne prikivlo. Zistil som ze nema vyznam mu hovorit, ze ide ako retardovany kokot, a 47kW felicia mu dava na prdel, tak som povedal dobre, a zbytok cesty siel asi 75 s odstupom 50m za nim.. Co clovek narobi? no nic.. prasa by som nedobil bez toho, ze by ma zatial nejako disabloval ten druhy, navyse to celkom premyslel, stali sme v neprehladnej zakrute, mimo obce, ak by slo nejake TDIcko, hromadna nehoda na svete.. tusim boli z KE, echt mafiani.