... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Streda, 17. Júla 2013, 23:53

obcas nechpem naco su tam tie 80tky pred odbocovacim pruhom.. a hned za nim je zas 110 .. osobno som si myslel ze to ma zmysel pre pripajaci pruh, aby auta stihli zrychlit, ale tam uz je davno 110kmh ..

cize ano, na celej 3 prudovke je 110km/h cize aj pravy pruh. tak sa nediv ze ta vodic na e60 vyucoval :lol:
nevedomost neospravedlnuje, pritom to je na dialnici x krat vyznacene ze vsetky 3 su 110kmh.

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Štvrtok, 18. Júla 2013, 06:12

Ako kde, niekde je 80tka aj za pumpou kvoli kratkemu pripajaciemu pruhu. Tam, kde konci na urovni pumpy si vsimni, ze je to kvoli tomu, aby si nevletel do pumpy prilis rychlo, pretoze prijazdova cesta je kratka, prudka, etc. takze to je cisto pre tych, ktory zchadzaju dolu.

Didymus
Auto: E63 630i

Štvrtok, 18. Júla 2013, 15:37

sysell napísal:
Ani siel na luxusnom BMW, kua E46 za 3 litre je iny luxus.
Dam k veci, po velmi dlhej dobe som siel do BA, pozeram na tie uzasne 3 pruhy, vpravo myslym 80, v dalsich dvoch 110. Predpokladam, ze ked idem teda 110 tak musim ist aspon v strede nakolko v pravom by som porusoval maximalku. Samozrejme sa musel najst vyucijuci na E60 ktory obieha vsetko v pravom a ked uz nema kde tak jeb cez dva pruhu uplne do laveho a hned naspat do pomaleho.
Dpč som kokot ja alebo uz tym ludom mrda?

Mal E60 Mpaket.
EX - BMW E90 320d
Obrázok

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Sobota, 20. Júla 2013, 10:54

Dnes dialnica Kosice - Presov, isiel som za F01 s ev. cislom SO BLO77. Isli sme tesne nad 130kmh v pravom pruhu, az sme prisli k miestu, kde na krajnici stalo auto cestnej udrzby. On presiel do laveho pruhu, ja som ostal v pravom. On bohviepreco ubral plyn, takze som ho zacal dobiehat, az sme sa dostali takmer vedla seba. Vtedy sa on zacal bez smerovky presuvat do mojho pruhu, rohy nasich naraznikov takmer na dotyk, tak som dupol na brzdu a potom som ho zlava normalne predbehol, zatial co on mi pohladom naznacoval, ze to ja som spravil hovadinu. Ked niekto viete o zakone, ktory by mi prikazoval pocas jazdy brat nejaky ohlad na rychlost auta v lavom pruhu, poucte ma. Moja plynula jazda v pravom pruhu sa urcite neda klasifikovat ako predbiehanie.

kosti123
Auto: e46 323Ci

Sobota, 20. Júla 2013, 11:49

Toto je vecna a doposial nezodpovedana otazka, podobne ako co je to miesto mimo cesty. kazdy ti povie nieco ine. Ja som za to dostal pokutu, braj to bolo predchadzanie.

jkk
Auto: E91 330xd

Nedeľa, 21. Júla 2013, 08:21

voMacK napísal:
pripajanie pruhu nie je krizovatka! Cize nerusi ziadne prikazove a zakazove znacky.
to len tak na okraj :)

http://auto.sme.sk/c/5074612/co-vsetko- ... vatka.html

V prvom rade, musí ísť o pretínanie ciest. Cesty sú v tomto prípade chápané ako diaľnice, rýchlostné komunikácie a ďalšie cesty rôznych kategórií až po miestne a účelové komunikácie.
Vjazd na diaľnicu je podľa definície križovatkou, lebo sa tam spájajú dve cesty - diaľnica a vjazd na ňu.
Keďže však zákon v definícii križovatky neurčuje smery, aj "rozpájanie" ciest je z opačného konca ich spájanie. Preto je aj výjazd z diaľnice spájaním ciest a teda križovatkou.
Toto "teoretické cvičenie" má význam v tom, že križovatka ukončuje platnosť niektorých dopravných značiek. Napríklad takých, ktoré určujú maximálne povolené rýchlosti. Na vzdialenejšej hranici križovatky už neplatia.

Čítajte viac: http://auto.sme.sk/c/5074612/co-vsetko- ... z2Zf7zcbSQ
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

matoE36
Auto: e36 320i

Nedeľa, 21. Júla 2013, 10:39

takze musim sa podelit aj ja o mega chuja dnesneho dna ktory ma asi maleho vtaka tak si to kompenzuje tymto ... stalo sa to dne cca 9:30 - 9:45 medzi Viglaš-om a Detvou ...idem predpisovo z viglasu az po tabulu koniec 50ky..asi 200metrov pred ukoncenim sa namna nalepil kktko na fiat punte a vkuse nalepeny tak som mu ku tukol do brzdy nech si domysli ze sa nema namna lepit nic lepil sa dalej hovorim ok serem na neho ..zrazu odbocovaci pruh vlavo ja som isiel rovno zacal ma obehovat cez odbocovaci ..samozrejme nezabudol ukazat aj krivy prostrednik hovorim si dobreee dobry debilko to musi byt... tak od viglasu som isiel zanim okolo 90km/h dobre ze z odstupom ... zrazu slapol na brzdy piskot dym len tak tak ze som dobrzdil ..uz som mal nervy ale hovorim si drbem na neho...musel som ist ku lidl v detve ..odbocil zamnou zaparkoval som na parkovisku a ten kkt vydrbany kruzil okolo hore dole po ceste no asi 5-6 krat presiel okolo zazeral jak uplny debilko uz som cakal najhorie no zrazu ho uz nebolo mimochodom spz: DT372AN Fiat Punto 1 stara hrdzava plechovica cierna z bielou kapotou
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour

jkk
Auto: E91 330xd

Nedeľa, 21. Júla 2013, 10:43

jooj Detroicania :) cest vyminkam ale toto je samostnatna kapitola
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Pežot

Nedeľa, 21. Júla 2013, 12:21

Mal si mu dať na budku :mrgreen:

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 21. Júla 2013, 12:30

Si siel na vychod?

Si zapisem do zoznamu prijebanych spz, ked ho stretnem tak dam foto
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ROKI49
Auto: G20 330i

Nedeľa, 21. Júla 2013, 12:57

ty kks take chovanie, no keby kruzil tolko krat asi by som sa uz neudrzal. Chcelo by to stretnut takehoto jebka cestou na Nivu.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

matoE36
Auto: e36 320i

Nedeľa, 21. Júla 2013, 17:41

jararak napísal:
Si siel na vychod?

Si zapisem do zoznamu prijebanych spz, ked ho stretnem tak dam foto

jop isiel som domov po nocnej na dovolenku a takto mi ju dodrbe hned prvy den ja som nestihal foto lebo ledva om zapisal spz dam to kamosom policajtom ci stym vedia nieco urobit tak om zvedavy nech mu poslu vystrasny list o ohrozeni..uz normalne rozmyslam o kupe autokamery...v dnesny den by sa velmi zila a nie len koly tomu degesovy ...
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour

2RBA
Auto: e91/e46

Nedeľa, 21. Júla 2013, 19:03

pred nedavnom ma pri firemnom peugeote čakalo toto ](*,) nemam predstavu ako 158kilová policajtka dokazala vystupit z auta
Prílohy
IMG_20130716_094731.jpg
IG/YT/FB : #WRBAFILMS

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Pondelok, 22. Júla 2013, 00:18

Mne piatok hned dojebal jeden stary zmrd. Isiel som s FH12 cez dedinu (60 km/h) asi o 5 - 10 km/h viac a drbo vleti na hlavnu z lesa jak traktorista, ze som brzdil aj usami. Potom sa vali predomnou 50-kou tade a mimo dediny medzi 70 - 80 km/h. Tak som siel za nim nervozne cez tie serpentiny a kde som ho mohol "dat dole", tam kkt zrychlil. Vchadzame do mesta, dobry rozhlad na trat, este tam bola 80-ka, on 75 km/h, tak davam smerovku, predbieham a ako som ho videl v spataku pri zadnej naprave, tak kkt ostal drzat rychlost a nepustil ma (mam obmedzovac na 90 km/h). Zacal som trubit, odtrubil mi naspat a zacal ma predbiehat a uz zrazu oproti auto zo zakruty vyletelo, tak som musel na brzdu a zaradit sa za kokota. Byt tak dlhsia rovina a ziadneho auta predomnou, tak ho vytlacim pekne do kanala. Este sa tusim aj rozculoval, ze co ho predbieham. Sak ja dostanem pokutu za rychlost, keby daco, vyjebanec jeden. Jaj, keby som neni cudzinec, tak si stareho odchytim a mu usi zafackam.

To je on, kkt
image.jpg
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 22. Júla 2013, 00:25

Same rychle auta, plechovice, len BMW najlepsie :P vsetko je o vodicovy, este som nesiel na aute, na ktorom by som nieco bzrdil. Dam jeden skvely priklad, kto niekedy soferoval feliciu, urcite sa v tom najde, idete si 100 na felde, zakruty len tak rezete, co ten podvozok z doby bronzovej dovoli, pride cokolvek, a snazi sa vas predbehnut, MUSI, proste feliciu treba predbehnut.. No, a tu su pirati, idem 100 na rovine, privali sa stary hrdzavy MB W210, a predbehne ma, okay, musi to tak byt.. prisli prve zakruty, a uz ideme len 70, tak ze dam tomu parostroju pocitit co sa deje, tlacim sa nan tak aby som dobrzdil, a stale ideme 70 :roll: predbehnut mi nedovoli, to trochu prida, holt 47kW nieje dost, treba vyhlad aspon 300m.. A v najvacsich zakrutach z Kralovian do RK, smrt v ociach, zacal brzdit, dam sa trochu na stranu, ci spadol meteor pred neho.. veelka chyba, mal som sa mu vyhnut, a ufujazdit.. zastanem, vide prasa bez krku v sustiakoch, plesate, a vychrtlik ala druhy turnus v oswietimi, ten bol sef, tak prisiel k autu "este chvilu sa na mna lep, tak ti prijebem", zbila by ho aj moja sestra, ale prasa.. prasa dalo ruky v bok, a suhlasne prikivlo. Zistil som ze nema vyznam mu hovorit, ze ide ako retardovany kokot, a 47kW felicia mu dava na prdel, tak som povedal dobre, a zbytok cesty siel asi 75 s odstupom 50m za nim.. Co clovek narobi? no nic.. prasa by som nedobil bez toho, ze by ma zatial nejako disabloval ten druhy, navyse to celkom premyslel, stali sme v neprehladnej zakrute, mimo obce, ak by slo nejake TDIcko, hromadna nehoda na svete.. tusim boli z KE, echt mafiani.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných