... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Utorok, 23. Júla 2013, 20:44

Toto som si nasiel dnes v areali STVcky, akoze ludom fakt jebe. Oprete uplne nadoraz, ponahlal som sa doktorovi, nemal som cas to riesit, zajtra neham za stieracom oznam, ci je prijebany/a, nabuduce sa asi neudrzim a ojedem to klucom. Ja som zaparkoval tak, ze za autom za mnou som mal asi 20cm, cize som vychadzal asi na 36krat. Pice.

BL-396-FG.

Obrázok

xH4wK
Kraj: Košický

Utorok, 23. Júla 2013, 20:47

to je kokot ... ked mas co i len poskriabane tak to hned ries cez policiu/poistovnu s kokotmi sa neda inak :D

kubog

Utorok, 23. Júla 2013, 20:57

A da sa to riesit dodatocne? Naozaj som nemal cas sa tam zdrzovat, uz i tak som meskal. Akoze realne tam nic nie je, resp v tej rychlosti som si nic nevsimol, ale sak co ti jebe?

xH4wK

Streda, 24. Júla 2013, 06:49

No dodatocne asi nie .. :) ale mas foto najlepsie by bolo keby bola aj s SPZ neviem mozno by sa aj nieco dalo skus sa informovat na policii

jkk
Auto: E91 330xd

Streda, 24. Júla 2013, 06:51

aj ked to nepomoze, ale velmi "diplomaticke" riesenie, ktore nezaberie vela casu a aspon trochu ulavi, je vyfucat aspon jednu pneumatiku...papierik take individum neriesi, a poskrabanie auta je uz priestupok a mat pripadne opletacky s policiou kvoli pakovi je hlupost...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Didymus
Auto: E63 630i

Streda, 24. Júla 2013, 08:16

Bez hanby, to je moc...Normalny clovek, ked zaparkuje sa pozrie okolo auta co a ako, ci nieco neblokuje, atd, toto musel byt niekto z pomocnej skoly.
EX - BMW E90 320d
Obrázok

Imi

Streda, 24. Júla 2013, 14:31

Kubog: Nestal si nahodou na kopci? Mozno ten mrokar mal neutral a auto sa mi trosku spustilo... Ale ak nie.. Ajtak to je vela :/

kubog

Streda, 24. Júla 2013, 18:16

Nie je to vyslovene kopec, ale na neutrali by to tam sklzlo, to je pravda, no na veci to nic nemeni, nehal som dnes listok ze ci mu nejebe, tak som zvedavy co si zas najdem ja. Na salt paku ma nenapadlo kuknut, keby tam bolo N tak ho veselo posuniem.

2RBA
Auto: e91/e46

Streda, 24. Júla 2013, 18:38

košice: čierna e60 KE-MATUS ? dnes prilet pred bilu na kvp ako gronholm na rally v norsku...
IG/YT/FB : #WRBAFILMS

diLucca
Auto: Emerican trak

Streda, 24. Júla 2013, 21:00

Zacinam mat nutkanie vratit vodicak, a chodit peso(nie MHD nemam rad).
Aj v zime som stretol zopar blbov, ale sneh vzdy prekvapi, ale v lete len stretavam arogantych *****, ktory su drzi ked urobia situaciu na ceste. Aspon dvakrat tyzdnene nieco.

Ale najviac ma dozrala modra e46 compact z NR na Peknej Ceste, blikne zelena, cakam a po chvili prehmatnem klakson a nic.. potom uz zatrubim a typek sa vystrci k spetaku a znova sa skloni a stoji, to uz mi rupli nervy tak plna na klakson a nic, po chvili sa pohol, tak reku ze ho predbehnem(mam pravidlo blbcov radsej za sebou, ako predo mnou), typek zacne po mne trubit a blikat, tak sa dam na jeho uroven a vyhukuje po mne ci nechcem na pikacuho, ze preco som na neho trubil...

dnes zase na trencianskej cyklista, ktori si ide veselo po uzkej jednosmerke, pritom pred par rokmi som sa rozculoval preco vyrubali tolko zelene kvoli cyklistickemu chodnicku...

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 25. Júla 2013, 08:12

na tej peknej pri semafore sú takéto veci na dennom poriadku, nevedia že je tam ľavý a pravý odbočovací pruh, sice ani nie je vidno lebo načo premaľovať cestu že? :D tak zastavia autom niekde medzi a doprava keď chceš ísť tak len trúbiš a čakáš kým blikne zelená aj doľava lebo magor blokuje 2pruhy, a v späťáku nevidí že za ním sú autá v dvoch radoch že by sa kúsok posunul

inak diLucca, myslím že som ťa tam videl pred cca 2 týždňami pri terne si parkoval
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Dieselpower330
Auto: BMW E46 330D
Kraj: Nitriansky

Sobota, 27. Júla 2013, 07:58

kktov su teraz plne cesty, vcera som bol v TT kkt ma vytlacil do jarku, este asi 2cm a som v strome :thumbup: .... vecer som siel na letisko pre mamu, nejaky kkt ktory nezniesol ze som tomu jebol pri vjazde na dialnicu a obehol ho, vsetko v medzi zakona :| zaradil sa asi po 3 km naduvania 1,9 TDIckovej ochcafky ](*,) a zajebal mi dlhe, samozrejme som vtedy obiehal auto, tak som rad ze este zijem.... fakt asi odstavim auto do garaze a chodim peso aj ja
Naposledy upravil/-a Dieselpower330 v Sobota, 27. Júla 2013, 16:25, upravené celkom 1 krát.

djmetla

Sobota, 27. Júla 2013, 08:58

Le Gend napísal:
To iste si o sebe myslim aj ja, ale mne sa za poslednych 20 rokov nestalo, zeby na mna chcel niekto siahnut rukou alebo ja nanho (zeny nepocitam). Asi nie som normalny, ked tak citam tvoje zivotne kreda o beznom dostavani "na pi*u" a o kazdodennom vyuzivani pudu sebaobrany. :P

Ja som bohužiaľ vyrastal medzi luďmi pre ktorích kriminalita bola na dennom poriadku. Naštastie som sa stoho dostal za včas. So 7 chalaňov 2 sú mŕtvy a 3 sedia. Takže si môžeš spraviť predstavu. Nechválim sa stým a považujem to za temnú stránku môjho adolescentného veku. Vtedy som sa naučil sebeobranu. Dnes som už normálne pracujúci človek s rodinným zázemím, zasnúbený a štastne zamilovaný :) jazdiaci na e46 320d Touring krásny strieborný. Za minulosťou som spravil čiaru hrubú ako svet!

Jediné čo neznášam je povyšovanie sa nad niekym. A je dôležité vedieť že útok nezačínam ja. Len sa tvrdo obhajujem :) a niekedy to skončí tak že dotyčný sa vytočí a ja sa nenechám zmlátiť.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 27. Júla 2013, 12:26

to ako keby som cital o sebe len ja mam e36 318tds touring ;-) a z mojich kamosov to vsetci prezili, ty druhy nie :-D

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 1. Augusta 2013, 06:16

:D :D :D :D
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných