... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Le Gend napísal:Staci sa netrepat co najblizsie ku vchodu do tesca a auto neriskuje jazvy na dusi.
Rozumni vodici nie su ti, co parkuju na ciare medzi dvoma miestami (tam rovnako riskuju priucku klucom od nasrateho vodica), ale ti, co im nie je luto prejst 50m od najvzdialenejsieho parkovacieho miesta.
Le Gend napísal:Staci sa netrepat co najblizsie ku vchodu do tesca a auto neriskuje jazvy na dusi.
Rozumni vodici nie su ti, co parkuju na ciare medzi dvoma miestami (tam rovnako riskuju priucku klucom od nasrateho vodica), ale ti, co im nie je luto prejst 50m od najvzdialenejsieho parkovacieho miesta.
ViktorDDD napísal:nikdy neparkujem pred vchod ale do časti parkoviska kde nestojí nikto, a v 9 z 10prípadov keď sa vrátim k autu tak parkuje vedľa mňa ďalšie auto natlačené na mňa tak že ledva nastúpim, a naokolo ďalších 200 voľných miest
M1R3C napísal:Ja mam kazdeho v pi*i . Nech si myslia ludia co chcu. Samozrejme ,ze neparkujem iba takto ale aj normalne,no ak je vela volnych miest ,tak ma môže kazdy vafajcit.. Radsej takto ako rovno a obuchany a doskriabany z kazdej strany od filciek a pod.
Kwaky napísal:
Mirec už si doparkovalinak vymysli už konečne niečo, nech môžeme zas chodiť stokovať do Moetu
![]()