... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 4. Júla 2013, 17:28

Presne to ma napadlo. Nad kazdeho chlapa sa najde chlap a ty msa na ulici riad. :D Kazdopadne neviem ci by som struhal machra takto a rozpraval ako som niekomu spravil par pomliazdenin, drzemu o 10 rokov starsiemu....pride mi to take nejake prizemne sa s tymto vytahovat :wink:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

djmetla
Kraj: Košický

Piatok, 5. Júla 2013, 10:23

ESQS napísal:
Dôjde kosa na kameň...

Už došla :) pár krát Bilancia moja zápasov je tak 52:48 :-p. Dostal som už po papuli :) tak ako aj iný v tom bolo to čaro ale tie časy sú už dávno preč dnes som dospelý ale put sebeobrany mám stále tak ako by mal mať každý. I keď už prevláda normálne dohovorenie ako hneď sa mlátiť.

ROKI49 napísal:
Presne to ma napadlo. Nad kazdeho chlapa sa najde chlap a ty msa na ulici riad. :D Kazdopadne neviem ci by som struhal machra takto a rozpraval ako som niekomu spravil par pomliazdenin, drzemu o 10 rokov starsiemu....pride mi to take nejake prizemne sa s tymto vytahovat :wink:

Nevyťahujem sa a ani to nemám za potreby. Ten kto sa v tomto vyťahuje potom je to len lama, ktorá hrá ramená. Taký nie som som seriózny mladý človek, ktorý sa vie pobiť pre správnu vec. No áno morálny kódex a všeobecne morálka ludí je typu čo to robíš volaj policajtov. Policajt nič nevyrieši a budem len zbytočne nasratý. Tak to riešim tak ako uznám za vhodné. Samozrejme som už na pi*u dostal. Bežná vec keď sa mlátiš ako fagan na ulicy s hentakým a takým. Utekať sa predtým nedalo tak som bojoval i keď si viem predstaviť moj adolescentný vek trocha inakšie a hlavne krajšie no som tu a nehambím sa za to odkiaľ som a aký som. Nehambím sa za prehru a výhrou sa nechvalím, pretože vždy príde ďaľšia a ďaľšia výzva.

Priznávam že to možno vyznelo akože som niejaký násilník za to sa ospravedlňujem. Vždy je násilie u mna až posledná možnosť. No ak niekto na mna zdvihne ruku pretože si myslí že si to môže dovoliť moje priority sa v stotine menia a je to rýchlejšie ako Common rail vstrekovanie pri 7000 ot./min :)

tuke67

Piatok, 5. Júla 2013, 19:13

este si neokusil obtiahnuty makarov v papuli ze ? :))))

Imi

Sobota, 6. Júla 2013, 09:59

djmetla: Len vsetko s mierou. Lebo niekedy aj ten "suchucky" chlapcek, ktory ma nagelovane vlasy jak homoklad a sedi za volantom moze byt niekolkonasobny majster v boxe/kickboxe a pod... A takemu ked pustis par dobrych ran tak nepadne na kolena a nebude prosit ale vrati ti to s niekolkonasobnym urokom. Poznam dost ludi, ktori su presne na tom vyzorovo asi ako som popisal vyssie a mal som tu cest spoznat ich spravanie (ako spolujazdec).
Len tolko z mojej strany. Vsetko dobre O:)

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 8. Júla 2013, 07:45

tiež rýchlo strácam trpezlivosť ale vyťahovať druhého z auta lebo mal myšlienky niekde inde a nedal prednosť alebo niečo tak to je veľmi veľmi pod úroveň, BMW je prémiové auto pre disciplinovaných ľudí :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 8. Júla 2013, 08:01

ViktorDDD napísal:
BMW je prémiové auto pre disciplinovaných ľudí :wink:
len realita je taka, ze aspon polovica majitelov je intelektualny suteren. Aj tu na klube poniektori. Medzi ludmi je znacka vnimana tiez tak povacsinou, castokrat uhybaju na kraj, pripadne na dialnici sa z laveho rychlo upracu, a to ani nikomu neleziem do kufra. Hlavne v noci ked vidno len AE a nie tu staru vrazdu. :mrgreen: :mrgreen: Ludia si povedia, ze dalsi magor na velkom luxusnom BMW tak ho radsej pustia. To samozrejme neplati pre vodicov Škoda Simply Clever, pre ktorych je BMW ohromna vyzva a posobi na nich ako cervene sukno na byka. =D>
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Pondelok, 8. Júla 2013, 10:14

djmetla napísal:
Vždy je násilie u mna až posledná možnosť.
To iste si o sebe myslim aj ja, ale mne sa za poslednych 20 rokov nestalo, zeby na mna chcel niekto siahnut rukou alebo ja nanho (zeny nepocitam). Asi nie som normalny, ked tak citam tvoje zivotne kreda o beznom dostavani "na pi*u" a o kazdodennom vyuzivani pudu sebaobrany. :P

michaltt

Pondelok, 8. Júla 2013, 10:21

ROKI49 napísal:
len realita je taka, ze aspon polovica majitelov je intelektualny suteren. Aj tu na klube poniektori. Medzi ludmi je znacka vnimana tiez tak povacsinou, castokrat uhybaju na kraj, pripadne na dialnici sa z laveho rychlo upracu, a to ani nikomu neleziem do kufra. Hlavne v noci ked vidno len AE a nie tu staru vrazdu. :mrgreen: :mrgreen: Ludia si povedia, ze dalsi magor na velkom luxusnom BMW tak ho radsej pustia. To samozrejme neplati pre vodicov Škoda Simply Clever, pre ktorych je BMW ohromna vyzva a posobi na nich ako cervene sukno na byka. =D>

So skodovkarmi mam vela skusenosti, hlavne na dialnici. Naposledy ma jeden skoro vyblokoval do zvodidiel a nechcel ma pustit - siel po strede vozovky a robil mysicky v 130tke aby som ho nemohol obehnut.

Skoda - Simply never.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 8. Júla 2013, 12:00

michaltt napísal:

So skodovkarmi mam vela skusenosti, hlavne na dialnici. Naposledy ma jeden skoro vyblokoval do zvodidiel a nechcel ma pustit - siel po strede vozovky a robil mysicky v 130tke aby som ho nemohol obehnut.

Skoda - Simply never.

podľa mňa púšťajú každému kupcovy vozidla zn. Škoda následujúce video :

A potom si myslia že sú na ceste nesmrteľní :mrgreen:
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 8. Júla 2013, 12:15

Ale prd. Koncern tajne montuje do svojich aut rusicku mozgovych vln. Inak si neviem vysvetlit ten naval kokotnosti, co kazdy den polovodici tychto aut dokazuju na cestach. :-k
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

revenge
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 8. Júla 2013, 13:05

Mna minule vytacal na dialnici nejaky típek na novej Alfe Giulietta edicia "Fast and furious" (vazne maju teraz taku ediciu :mrgreen: ) najprv v meste robil predo mnou mysky na styl f1 ked zahrievaju pneu a potom ked sme vysli na dialnicu,zjavne mu nova alfa nestacila na cigansku e39 540 nie zeby sa uhol ale hrnul sa predo mou ako cicik.

Pežot

Pondelok, 8. Júla 2013, 13:45

Občas pomáha na takýchto ľudí klaksón a diaľkové. Ale nie blikať a potrubovať, ale zapnúť a držať ;)

Samozrejme, len ak to robí vyslovene naschvál.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 9. Júla 2013, 05:54

v nedeľu som šiel z prahy do bratislavy, medzi prahou a brnom sú na viacerých miestach zúžené pruhy, kolóna áut si ide 60tkou v pravom zúženom pruhu, ja ich obieham v ľavom lebo je povolená 80, a zrazu predomnou nový rapid ktorý si to jebe v strede na čiare, asi mu jeden pruh nestačí (ale karavany sa do pruhu zmestili, zaujímavé :-k ), tak som šiel za ním ďalších 5km do konca obmedzenia lebo neuhol ani za boha, mohol som trúbiť, blikať, nereagoval, a za mnou v ľavom pruhu ďalších 10áut sa nazbieralo ktorý mali asi mňa za kokota :evil:
a po skončení obmedzenia začal obiehať kolónu asi 15áut ale asi mal zapnutý obmedzovač na 110 lebo viac nešiel ani za boha tak sme sa za ním plazili ďalšie 2km ](*,)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Pežot

Utorok, 9. Júla 2013, 06:09

To su tie nove motory od Skody :D bezpecnostne podla predpisov EU.

Chris

Nedeľa, 14. Júla 2013, 10:46

pred pol hodkou uberKKT na bledo-modrej e91 s krochtakom v Dubravke pred lidlom na krizovatke, vypalil z krizovatky a skoro zrazil babku, ktora uz bola v polke prechodu, len rychlo odskocila a skoro ju suchol, este si z toho robili srandu...

takym zobrat nielen vodicak ale aj svojpravnost

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných