... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ESQS napísal:Dôjde kosa na kameň...
ROKI49 napísal:Presne to ma napadlo. Nad kazdeho chlapa sa najde chlap a ty msa na ulici riad.Kazdopadne neviem ci by som struhal machra takto a rozpraval ako som niekomu spravil par pomliazdenin, drzemu o 10 rokov starsiemu....pride mi to take nejake prizemne sa s tymto vytahovat
ViktorDDD napísal:len realita je taka, ze aspon polovica majitelov je intelektualny suteren. Aj tu na klube poniektori. Medzi ludmi je znacka vnimana tiez tak povacsinou, castokrat uhybaju na kraj, pripadne na dialnici sa z laveho rychlo upracu, a to ani nikomu neleziem do kufra. Hlavne v noci ked vidno len AE a nie tu staru vrazdu.BMW je prémiové auto pre disciplinovaných ľudí
djmetla napísal:To iste si o sebe myslim aj ja, ale mne sa za poslednych 20 rokov nestalo, zeby na mna chcel niekto siahnut rukou alebo ja nanho (zeny nepocitam). Asi nie som normalny, ked tak citam tvoje zivotne kreda o beznom dostavani "na pi*u" a o kazdodennom vyuzivani pudu sebaobrany.Vždy je násilie u mna až posledná možnosť.
ROKI49 napísal:len realita je taka, ze aspon polovica majitelov je intelektualny suteren. Aj tu na klube poniektori. Medzi ludmi je znacka vnimana tiez tak povacsinou, castokrat uhybaju na kraj, pripadne na dialnici sa z laveho rychlo upracu, a to ani nikomu neleziem do kufra. Hlavne v noci ked vidno len AE a nie tu staru vrazdu.![]()
Ludia si povedia, ze dalsi magor na velkom luxusnom BMW tak ho radsej pustia. To samozrejme neplati pre vodicov Škoda Simply Clever, pre ktorych je BMW ohromna vyzva a posobi na nich ako cervene sukno na byka.
michaltt napísal:
So skodovkarmi mam vela skusenosti, hlavne na dialnici. Naposledy ma jeden skoro vyblokoval do zvodidiel a nechcel ma pustit - siel po strede vozovky a robil mysicky v 130tke aby som ho nemohol obehnut.
Skoda - Simply never.