... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 20. Júna 2013, 11:30

kokoti su vsade, v kazdom kute sveta a v kazdom casovom pasme otazne je akurat aka velka koncentracia je v tvojom okoli
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 20. Júna 2013, 12:47

Le Gend napísal:
Nestaci, toto som uz skusal a policajti mi boli naprt.

Viktor asi si ho nejako neumyselne nevedomky nasral. Uz sa mi tiez take stalo a potom som si spetne premietal, ze som dotycneho krasne cisto predbehol na ostrej zakrute - dialnicnom privadzaci a ze predtym som mal na strechce pol metra snehu a potom uz nie..

sneh nehrozí, je leto
a išiel som za ním, s odstupom aspoň 30metrov, aj keď išiel 50 na povolenej 80tke, potom sme odbočili na 4prúdovku, ja som sa preradil do pravého pruhu a on začal slalomovať aby som nemohol predbehnúť, tak čo ho asi mohlo nasrať, netuším

Gorgi - tak takýmto želám aby raz na východe nasrali ukrajinca (v blízkosti hraníc je ich tam dosť) čo nosí so sebou brokovnicu (videl som, nevymýšľam) to bude pre neho zas welcome to wild wild east
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 21. Júna 2013, 23:09

Ja som stretol v pondelok 2 cestných pirátov, behom troch minut.....v dedine som išiel 55 aj ked na vidou to vyzera viac, nahraval so to do mobilu z monitora a nejak to zrychlilo.. :-k .. ](*,) ](*,)

SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Sobota, 22. Júna 2013, 00:14

ten prvy bol lepsi =D> dobra sleha, ani hviezdu na zamierenie ti nebolo treba, mas HUD? :mrgreen:

Jao
Auto: BMW E39 525d

Nedeľa, 23. Júna 2013, 23:25

Dnes večer na diaľnici Senec - BA, strieborná E39 s BA značkou. Samozrejme pochuja áut vo vláčiku v úplne ľavom prúde s odstupom dva metre, ale on ma musel predbehnúť po pravej strane a zaradiť sa predomňa na drzovku bez smerovky s odstupom asi 50 cm. Asi preto, že som išiel Ochtáviou. Keby som neviezol deti, tak mu ten jeho cigánsky kočár otočím do protismeru.
To, že by som zošrotoval aj Ochcávku by mi bolo jedno, ale odstránil by som jedného psychopata čo si myslí, že mu patrí svet a myslí si, že iné autá nepatria na cestu. By som chcel vedieť, keby som išiel na svojom aute, či by mi to urobil tiež. Každopádne som záznam poslal policajtovi.
BMW E39 525d touring exclusive

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Júna 2013, 09:10

Dnes rano na sidlisku: prichadzam z vedlajsej cesty kolmo na hlavnu, ktora je takmer prazdna, no ide po nej pomalicky stary favorit takmer bez hrdze. Na mieste vodica svieti zvraskavena hlava minimalne 80-rocneho dedka. Ta hlava bola mierne vytocena a opreta o bocne sklo, az som mal podozrenie na nejaku mozgovu prihodu. Ako sa favorit priblizoval (a ja som cakal a cakal na vedlajsej), hlava vo favorite sa otacala viac a viac, az sa vytocila takmer celkom dozadu, ked prechadzala popri mne. Potom sa hlava zrazu vyrovnala, favorit zrychlil, presiel cez krizovatku a odkryl mi vyhlad na chodnik za tou hlavnou cestou, po ktorom isla cica sexica blond barbie v minisukni v janosikovom opasku a airbagmi sekundu po crash teste..

BTW - nemame zalozenu temu cisto s piratskymi videami ? Ked nie, zislo by sa, tiez by som prispel..

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Pondelok, 24. Júna 2013, 09:32

Dam este jeden zazitok z minuleho tyzdna. Idem po klasickej rovnej okreske, predo mnou nejaky kamion. On zrazu zacal brzdit, zastavil a vyhodil smerovky. Ja som za nim chvilu cakal, ze co sa deje, lebo dopredu som cez neho nevidel uplne nic. Ked sa nic nedialo, on stale smerovkoval, vykukol som do protismeru, ci nieco nejde. Protismer bol prazdny, tak som dal plyn na podlahu a ze kamion predbehnem. Sekundu nato som si uvedomil, ze pred kamionom je kolooooooona aut cakajucich na nejakych asfalterov daleko v predu, ktori pustali striedavo raz nas smer a potom opacny. Nastastie sa urobila medzera a ja som sa tam strcil za povzbudzovania vuvuzelami trpezlivych vodicov. Hanba jak svina, zle meno pre klub a namet na prispevok do temy "pirati v luxusnych BMW" na konkurencnych forach...

pelo
Auto: e39 520i saloon

Pondelok, 24. Júna 2013, 09:47

Le Gend napísal:
Dam este jeden zazitok z minuleho tyzdna. Idem po klasickej rovnej okreske, predo mnou nejaky kamion. On zrazu zacal brzdit, zastavil a vyhodil smerovky. Ja som za nim chvilu cakal, ze co sa deje, lebo dopredu som cez neho nevidel uplne nic. Ked sa nic nedialo, on stale smerovkoval, vykukol som do protismeru, ci nieco nejde. Protismer bol prazdny, tak som dal plyn na podlahu a ze kamion predbehnem. Sekundu nato som si uvedomil, ze pred kamionom je kolooooooona aut cakajucich na nejakych asfalterov daleko v predu, ktori pustali striedavo raz nas smer a potom opacny. Nastastie sa urobila medzera a ja som sa tam strcil za povzbudzovania vuvuzelami trpezlivych vodicov. Hanba jak svina, zle meno pre klub a namet na prispevok do temy "pirati v luxusnych BMW" na konkurencnych forach...

Debil je v podstate ten kamionista. Nemal vobec mat vyhodene smerovky, maximalne tak pri dobrzdovani aby upozornil Teba a potom ich vypnut. Ja by som to tiez tak vyhodnotil, ze ked tam stoji s vyhodenymi smerovkami nejaku chvilu, tak ma asi poruchu alebo na niekoho caka a nie ze stoji v kolone...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Simpson

Pondelok, 24. Júna 2013, 10:42

Le Gend napísal:

to si proste dojebal :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 24. Júna 2013, 11:04

Le Gend asi by si si mal dat prec z podpisu to "Nie typicky BMW-ckar." a nahradit to: "Uplne typicky chrapun v drahom aute." :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Borisss

Pondelok, 24. Júna 2013, 11:14

A nenapadlo vam, ze tie smerovky mohli byt vyhodene automaticky? Lebo to je presne to, co moderne (aspon niektore) auta pri prudkom brzdeni robia. Samozrejme hovorim o vsetkych 4 rohoch, vystraznych smerovkach.

pelo

Pondelok, 24. Júna 2013, 11:33

Borisss napísal:
A nenapadlo vam, ze tie smerovky mohli byt vyhodene automaticky? Lebo to je presne to, co moderne (aspon niektore) auta pri prudkom brzdeni robia. Samozrejme hovorim o vsetkych 4 rohoch, vystraznych smerovkach.

Vystrazne svetla su na oznacenie auta v pripade poruchy. Pri prudkom brzdeni na niektorych novych autach zacnu blikat brzdove svetla, nie vystrazne...a urcite to nie je tento pripad, kedze vystrazne svetla blikali aj po zastaveni a pocas celeho statia...

e39 525i sedan '03 -ex

Borisss

Pondelok, 24. Júna 2013, 11:36

Mozem potvrdit, ze na Passate 3C z roku 2005 sa rozblikaju vystrazne smerovky. Mam to otestovane - niekolko krat.

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 24. Júna 2013, 11:45

aj e46 to tak robi v zavislosti ako skace clovek na brzdu (ma to 3 fazy, podla polohy brzdoveho pedalu a intenzity)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

pelo

Pondelok, 24. Júna 2013, 11:49

Borisss napísal:
Mozem potvrdit, ze na Passate 3C z roku 2005 sa rozblikaju vystrazne smerovky. Mam to otestovane - niekolko krat.

No dobre, ale aj tak neostanu tie smerovky blikat celu dobu ako stoji, nie?

e39 525i sedan '03 -ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných