... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

germancars
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 06:17

auto111 napísal:
Inak to je take slovenske spravanie typu "ja som na ceste a nikto iny ma nezaujima (ani ta kolona za mnou)".

pozri nepoznas ma , dovolim si tvrdit ze je len malo ohladuplnejsich vodicov na ceste ako ja , ale konkretne v tomto pripade si stojim a budem stat za svojim pretoze som s tym nikdy nemal problem ... poznam jednu taku cestu ktorou chodievam pravidelne na ktorej su 2 pruhy je v obci a chodievam vzdy v lavom pruhu (pokial je mala premavka) , ked su oba pruhy zapchate a vidim v spetaku ze ide niekto rychlejsie vzdy uhnem doprava... ja sa bavim o tom, ze su pripady kedy je vyhodnejsie vyuzivat lavy pruh a hlavne sa bavim o tom, ze ked idem ja SAM v lavom pruhu a zozadu sa ruti nejaky saso 100vkou a blika aby som mu uhol tak proste nemam ani najmensi dovod mu uhnut pretoze pravy pruh vedla mna je volny a je ROVNOCENNY tomu v ktorom idem ja.. ked je na ceste vela aut je to uplne ina situacia pretoze nemam v umysle nikoho blokovat a s kludom sa preradim doprava, pokracujem na ceste spolu s kolonou a v lavom pruhu nas vsetci obiehaju ...

rychlost porusujem ale viem kde si to mozem dovolit (za 7 rokov jazdenia 200 - 300konovych aut som dostal 2 pokuty po 10 eur od mestskych za parkovanie a raz ma namerali 56km/h na 50tke to bolo za 20E) ...a kolony sa za mnou urcite netvoria ;) takze asi tolko k mojej neohladuplnosti

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 07:26

Ano trvam na tom ze je to take slovenske dodrziavat iba predpisy ktore ti vyhovuju (a este sa tym chvalit).

Myslim ze parti k etikete neobmedzovat ci nerobit napriek ostatnym vodicom. Ale viem ze nie kazdy ma kapacitu toto pochopit.

A z tvojej neohladuplnosti si sa usvedcil sam (prikladom o nepusteni auta iduceho 100kmh) cize sa tu prosim nevykrucaj.

germancars

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 07:54

zatoze on nepozna vyhlasku ja ho mam pustat? :D neriesim to , pre mna je to uzavrete..jazdi si ako chces

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 07:56

Toto je uz na psychiatra - auto111 - ak nechapes tomu pojmu v predpisoch, tak vrat vodicak. To nie je o dodrziavani zakonov a predpisov co akurat niekomu vyhovuju, ale o tvojej neznalosti a nepochopeniu situacie. Uz ti to tu 10x vysvetlil aka bola situacia a co robi v beznej, len ty stale tu hucis ako vsetkych dookola blokuje.

Užívateľov profilový obrázok
xH4wK
Kraj: Košický

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 08:04

germancars napísal:
naucte sa ze v meste sa moze predbiehat aj sprava

uz som vysvetloval, ze nie, nemoze sa predbiehat aj z prava, to je stale ako take zakazane, je mozne ist len rychlejsie v pravom pruhu, ale ukon predbiehania(predchadzania) spravit nesmie.

http://auto.sme.sk/c/5368429/smie-sa-v- ... o-nie.html

Ja osobne nikdy nepredchadzam z prava, ani ked je ten pruh volny, vzdy pockam kym sa vozidlo predomnou uhne, pretoze nikdy neviem ci sa mi prave pri predchadzani ten blazon nevruti do cesty

Pežot

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 08:51

Bratislava by Ta naucila predbiehat v pravom pruhu. Hlavne na obchvate.

blavak1
Auto: zx-10r

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 09:33

Aj po odstavnom :mrgreen:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

kajo1

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 12:52

A hlavne Rakúšanov :)
Tí jazdia zásadne v ľavom pruhu 70, aj keď je pravý voľný.
Ale viem prečo to tak je, lebo na tom ich Viedenskom ringu sa často z pravého pruhu stane odbočovací.
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 13:29

RTG: uz sme sa dostali k obligatnemu "vrat vodicak" ](*,)

Ked sa tu Germancars sam usvedci ze porusuje zakon a je este aj neohladuplny na vine som ja a este som aj nechapavy. Ozaj vtipne. :lol: :lol:

P.S.: Cestny zakon plne chapem a tiez to ze existuju iste zvykosti ktore normalny (ci ohladuplny alebo ako ho nazvem) vodic dodrzuje (NAPR. ako pustanie velmi sa ponahlajucich vodicov).

HOWGH

svekin
Auto: e46 330cd
Kraj: Košický

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 16:56

RudyJames napísal:
Potom dostanes priucku ty, ked dodatocne zistis, ze ten, co sa ponahlal mal vzadu na sedacke zvijajuce sa dieta v zachvate :|

Ano, zbytocne a sproste moralizujem, ale vzdy si spomeniem na tu zenu a ako sme odvysielali v radiu jej pribeh, tak sa nam ozvali ti policajti, co jej zachranili dieta a ako im cez nas dakovala =D>
Tymto koncim, suhlasim s hawkom =;

Sakra sa uz spamataj a neries tu svoj jeden posraty pribeh, keby mal decko vzadu tak by sa nesral s tym aby sa mu niekto uhol ale prebehol ma sprava bez zdrzania. Sa nauc citat a analyzovat co si precitas a nie neadekvatne tu davat ponaucenia.
Ziadna z Tvojich reakcii na mna sa nezaklada ani na spravnosti co sa tyka zakonu alebo logiky tak som rad ze si ticho.
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 16:59

bavime sa stale o obci... ked pojdem v lavom a pravy bude volny, dobieham auto, ovela prehladnejsie je mi hodit smerovku a v pravom pruhu okolo neho prefrcat, kedze on tiez ocakava, ze ho predbehnem sprava a ja sa ponahlam a nepotrebujem nanho vyckavat... iny pripad je dialnica a cesty mimo obce, kde sa treba naozaj drzat v pravom pruhu
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 29. Apríla 2013, 11:30

germancar vam nebude moct nejaku dobu odpisat, kedze dostal mesacnu zasobu ovocia v ramci akcie velkeho jarneho upratovania...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

germancars1

Pondelok, 29. Apríla 2013, 13:02

voMacK napísal:
germancar vam nebude moct nejaku dobu odpisat, kedze dostal mesacnu zasobu ovocia v ramci akcie velkeho jarneho upratovania...

ban respektujem aj ked neviem zaco.. avsak dovod mojej registracie je uzivatel bucekcades + nick kokotkovomack, ktory v podpisoch pouziva moj nick.. mily 6cylinder toto je uz naozaj dostatocny dokaz o tvojom dusevnom stave !!!

abernolak
Auto: BMW 525 D (E60)

Pondelok, 29. Apríla 2013, 13:25

heh, sa to tu nejako zamotava...
525d (E60)
Obrázok

Mr.Marco
Auto: OOOO A6
Kraj: Prešovský

Pondelok, 29. Apríla 2013, 13:28

zrejme sedi doma na podpore tak preto piše tu blbosti každych 5min. :mrgreen: že vas bavia take chuj*viny ešte...
Naposledy upravil/-a Mr.Marco v Pondelok, 29. Apríla 2013, 13:29, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 245 neregistrovaných