... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
germancars1 napísal:
ban respektujem aj ked neviem zaco.. avsak dovod mojej registracie je uzivatel bucekcades + nick kokotkovomack, ktory v podpisoch pouziva moj nick.. mily 6cylinder toto je uz naozaj dostatocny dokaz o tvojom dusevnom stave !!!
Le Gend napísal:Mne sa raz stalo, ze som isiel v lavom, zozadu sa vyrazne vyssou rychlostou blikajuc priblizoval mlady frajer. Ja som sa mu uhol, ale on sa zaroven uhol tiez a tak sme sa stretli v pravom pruhu, on s ohnutou kapotou. Odvtedy sa neuhynam..
Navyse, my tu v KE (a urcite aj vy v BA) mame taku vymozenost, ze aj ked idu 2 pruhy jednym smerom, niekedy sa na konci rozdeluju a kazdy ide inym smerom. Ked sa clovek v dostatocnom predstihu nezaradi do laveho, pripadne z neho uhne kvoli rychlejsim autam, na konci ho nikto nemusi pustit odbocit do lava.
xH4wK napísal:toto som dnes zachytil pri ceste do prace..
http://www.youtube.com/watch?v=-tNAaB0NkK0
Mozem to nejako poslat policii ? :)
Simpson napísal:mám veľmi nepríjemný pocit že to je môj sused
ráno omrknem pre istotu špztku
Velkomeste ? Myslis Kosice alebo Bratislavu ?
Ano ?
Soferoval som mesiac v USA, konkretne Houston, myslis ze sa to da definovat ako velkomesto ?
Tam som za celu dobu nezazil ani jednu zo situacii ktore tu v tejto diskusii kazdy opisuje ako "UPLNE NORMALNE"
Vies co ti poviem ? Normalne to prijde len zdegenerovanym vodicom ktori su obrovsky frajeri na cestach a "ti ostatny dementi" co im len vadia v ich ceste za svetlom ich absolutne nezaujimaju.
Kazdy normalny vodic totiz vie ako sa ma na ceste spravat a na co su pravidla cestnej premavky.
Kazdy na facebooku sharuje videa o nehodach, kazdy si ich pozrie a potom pride diskutovat na SME ako je to vsetko normalne.
Radim vam spametajte sa kym niekomu nieco sposobite, ano pisem niekomu pretoze co sposobite sebe ma nezaujima.
xH4wK napísal:Radim vam spametajte sa kym niekomu nieco sposobite, ano pisem niekomu pretoze co sposobite sebe ma nezaujima.