... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
svekin napísal:Idem si v PO po dvojpruhovej vypadovke povolenych 80 v lavom pruhu... pricom v pravo pruhu nikto..
svekin napísal:Ja mam skusenosti s Medakmi. Idem si v PO po dvojpruhovej vypadovke povolenych 80 v lavom pruhu, kedze pravy bol bumbum ale mesto tak vsetko OK. Nalepil sa chlapik (Mercedez Mkovy, MI znacka, cierny) a zacal mi robit disko stroboskopom ze sa mam uhnut, pricom v pravo pruhu nikto. Spomalil som na 60, on vkuse dialkove.
![]()
Nervy neskutocne, zastavil som, on za mnou stoji blika trubi. Vystupil som (v klubovej mikine v ktorej vyzeram este vacsi nez som) a cestou k jeho okienku chlapec podlaha a dobehol som ho az pri Kosiciach.
Nieco podobne aj v KE, ked som vystupil na krizovatke chlapec podlaha na cervenu, hlavne ze reci mal riadne spoza okienka.
ROKI49 napísal:Bolo to v obci, kludne ho mohol obehnut v pravom pruhu. Ak isiel MPR tak ake zdrzovanie??
xH4wK napísal:Chlapci, odporucam vam si zopakovat autoskolu, ak vravite ze PREDBIEHANIE/PREDCHADZANIE je z prava povolene ... ste na velkom omyle, nie je povolene.
V obci je jedine mozne ist rychlejsie v pravom jazdno pruhu, ale nie predchadzat to jest preradit sa z laveho do praveho, predbehnut a zaradit sa naspet.
xH4wK napísal:Chlapci, odporucam vam si zopakovat autoskolu, ak vravite ze PREDBIEHANIE/PREDCHADZANIE je z prava povolene ... ste na velkom omyle, nie je povolene.
V obci je jedine mozne ist rychlejsie v pravom jazdno pruhu, ale nie predchadzat to jest preradit sa z laveho do praveho, predbehnut a zaradit sa naspet.
V obci sa nepovažuje za predchádzanie, keď vozidlá v jednom jazdnom pruhu idú rýchlejšie ako v inom jazdnom pruhu.