... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: BMW & Zima

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 00:04

SUBO napísal:
1rva zima v BMW,mno a snah je tu-testoval som hned o 22h z roboty,prva zatakruta a pretocenie o 90 stupnov-sak som pridal len trosku :-k mno bud je to 50% zimnymi gumami,alebo je to vonku volajakesik zamrznuteee #-o tak som hned isel pozret na bmwklub,ze ako vy ostatny bmw a snach :bmwball:

:lol: :lol: :lol: moja prva zima na predokolke.. 8-[ ale uz to balim.. zadny nahon je zadny nahon.. nie je o com..
tak ja dupnem asi v strede zakruty na plyn, ale to so smykom musis ratat, a potom vytocis volant do opacnej strany.. radim skusat najskor na parkovisku kde nie su auta.. :P nepytaj sa preco.. :mrgreen:
alebo pred zakrutou podradit tak o dva stupne, a ono ti to pojde samo.. kaslat na pneu, chodim na letnych.. :twisted:
.

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 00:11

xtreme napísal:
:lol: :lol: :lol: moja prva zima na predokolke.. 8-[ ale uz to balim.. zadny nahon je zadny nahon.. nie je o com..
tak ja dupnem asi v strede zakruty na plyn, ale to so smykom musis ratat, a potom vytocis volant do opacnej strany.. radim skusat najskor na parkovisku kde nie su auta.. :P nepytaj sa preco.. :mrgreen:
alebo pred zakrutou podradit tak o dva stupne, a ono ti to pojde samo.. kaslat na pneu, chodim na letnych.. :twisted:

Cau,ty si iny extremista,ze na letnych :shock: :D ,neviem co to tu napadlo,ale pod ty prasanom je fest ujazdeny a namrznuty snaholad abo kera rit,normalne som mal o moju kaaru strach :roll: ,jo jasne skolu smyku na zadokolke mam uspesne za sebou cca 5 rokov so skodovkou 120 :lol:
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 00:15

ja tak isto po 2 odjazdenych zimach skodovka + letne gumy si dam na zimnych zalezat... ajked odjazdit to nebol az tak velky problem... skor bol problem ma odtrhnut so zladovateleho parkoviska prec :D proste nechcem opret auto niekde do jarku nedajboze do ineho auta... :)

Šubo

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 00:23

jo parkovyska su na zimne radovanky najlepsie :twisted: ,ako to je so samosvorom v zime?ten od koho som kupoval tusim spominal svor,ale uprimne neviem ani ako to vypada :oops: ,myslim ze by to malo byt urcite lepsie,no sa mi nezdaaa :lol:
Obrázok

Bikemann

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 01:28

SUBO napísal:
jo parkovyska su na zimne radovanky najlepsie :twisted: ,ako to je so samosvorom v zime?ten od koho som kupoval tusim spominal svor,ale uprimne neviem ani ako to vypada :oops: ,myslim ze by to malo byt urcite lepsie,no sa mi nezdaaa :lol:

vyzerá zaújmavo :lol:

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 08:48

SUBO napísal:

opticky to vypada ako normalny diff, ten zazrak je vo vnutri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak mu niekedy priknedli, a ked budes robit kruznice a nie elypsi tak ti to svori :mrgreen:

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 09:30

SUBO napísal:
1rva zima v BMW,mno a snah je tu-testoval som hned o 22h z roboty,prva zatakruta a pretocenie o 90 stupnov-sak som pridal len trosku :-k mno bud je to 50% zimnymi gumami,alebo je to vonku volajakesik zamrznuteee #-o ,celou cestou domou max. 60km,cestary by sa mohli uz aj zobudit ](*,) tak som hned isel pozret na bmwklub,ze ako vy ostatny bmw a snach :bmwball:

s toho si nic nerob kolega siel na prednokolke do prace a cestou ho stocilo 2x :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 09:41

Ja vám deti nerozumiem. Cital som prve 3 prispevky a je mi strasne do smiechu :D Tato tema ma vzdy dobre pobavi. Zadny nahon je strasny v zime, uplna katastrofa - taketo keci si skovajte pre rodicov a KUPTE SI ZIMNE PNEUMATIKY.

Ja som odjazdil uz vela zím na bavorákoch a jazdim denno denne. Vela krat som jazdil v zavejoch a po neodpratanych cestach, zasnezenych a udusanych parkoviskách s kopcami snehu, niekolko krat som zapadol a VZDY som sa z toho hned vyhrabal. S ASC alebo bez ASC. A musím eŠte dodať že asi nikdy som nemal zimné gumy s dezénom väčším ako 3mm :) Čo teda v žiadom prípade neodporúčam. A tí co ma poznaju dosvedcia ze teda rozhodne nejazdim pomaly alebo opatrne.

Ked premyslate hlavou a nejazdite na letnych tak je to uplne v poriadku.

PS: Ako som uz milionkrat pisal - mam aj hondu accord a je to rovnako "zlé" ako zadokolka.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Šubo

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 09:57

Jannci napísal:

opticky to vypada ako normalny diff, ten zazrak je vo vnutri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak mu niekedy priknedli, a ked budes robit kruznice a nie elypsi tak ti to svori :mrgreen:

:D mno pozrem sa na tooo od sedackyyy :twisted:
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 10:03

goose vitaj :), cely den ma kare si "odbehnut" niekde z prace ;)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 10:16

Zdar :) No aj ja by som siel mat pojazdneho bavoracika :(

Jednoducho ked nemas v hlave, tak nejazdi v zime vobec autom :)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 10:41

na zadokolke vás to bude chcieť pretočiť v zákrute a na predokolke to bude chcieť ísť rovno, aj tu aj tam treba dávať bacha takže neni o čom
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

xtreme
Auto: felda, stilo

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 13:01

GOOSE napísal:
Ked premyslate hlavou a nejazdite na letnych tak je to uplne v poriadku.

dve veci, s ktorymi mam problem.. :oops: :twisted: :lol: :lol: :lol:
tiez mam za sebou asi 5rokov na 120cine, a nedam na to dopustit.. ta v zime co vydrzala.. ojooooj 8-[ =D> :mrgreen:
.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 13:58

tak skodovky to boli auta....tie sa dostali tam kde vacsina zlyhala :D
kks to bude spotreba cez zimu ked ma to tak nuti vsade pridavat \:D/
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 14:39

nech si hocikto hovori co chce vcera som jazdil so znamym na audi Q5.... na zimu uplne super auto:)

M3 v garazi a Q5 3.0TDI na behanie:D = ideal
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných