... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SUBO napísal:1rva zima v BMW,mno a snah je tu-testoval som hned o 22h z roboty,prva zatakruta a pretocenie o 90 stupnov-sak som pridal len troskumno bud je to 50% zimnymi gumami,alebo je to vonku volajakesik zamrznuteee
tak som hned isel pozret na bmwklub,ze ako vy ostatny bmw a snach
xtreme napísal:![]()
![]()
moja prva zima na predokolke..
ale uz to balim.. zadny nahon je zadny nahon.. nie je o com..
tak ja dupnem asi v strede zakruty na plyn, ale to so smykom musis ratat, a potom vytocis volant do opacnej strany.. radim skusat najskor na parkovisku kde nie su auta..nepytaj sa preco..
![]()
alebo pred zakrutou podradit tak o dva stupne, a ono ti to pojde samo.. kaslat na pneu, chodim na letnych..
SUBO napísal:jo parkovyska su na zimne radovanky najlepsie,ako to je so samosvorom v zime?ten od koho som kupoval tusim spominal svor,ale uprimne neviem ani ako to vypada
,myslim ze by to malo byt urcite lepsie,no sa mi nezdaaa
SUBO napísal:jo parkovyska su na zimne radovanky najlepsie,ako to je so samosvorom v zime?ten od koho som kupoval tusim spominal svor,ale uprimne neviem ani ako to vypada
,myslim ze by to malo byt urcite lepsie,no sa mi nezdaaa
SUBO napísal:1rva zima v BMW,mno a snah je tu-testoval som hned o 22h z roboty,prva zatakruta a pretocenie o 90 stupnov-sak som pridal len troskumno bud je to 50% zimnymi gumami,alebo je to vonku volajakesik zamrznuteee
,celou cestou domou max. 60km,cestary by sa mohli uz aj zobudit
tak som hned isel pozret na bmwklub,ze ako vy ostatny bmw a snach
Jannci napísal:
opticky to vypada ako normalny diff, ten zazrak je vo vnutri![]()
![]()
tak mu niekedy priknedli, a ked budes robit kruznice a nie elypsi tak ti to svori
GOOSE napísal:Ked premyslate hlavou a nejazdite na letnych tak je to uplne v poriadku.