... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW & Zima

Piatok, 18. Decembra 2009, 15:41

mys_iak napísal:
ja nemam problem so startom pred zimou som kupil new baterku... startujem na prvy sup ;) nemozes mat nieco navlhnute ( popripade spinavu kabelaz ku svieckam)... alebo nieco v benzine? odpari sa napr voda skondenzovana a potom ti to asi nerobi... pri teplom starte

start je v pohode,len niekedy potom ten chod motora je chvilu divny,kabelaz ku svieckam by robila problem stale,benyin neviem do nadrze nepozeram-len dolievam na tej istej pumpe,a navlhnute asi nie,nemavam nic pod autom,mno zajtra skusim pozret tie sviecky a kable.A keby sa mi dostava voda do valcov???lebo mi to akosi dymi na bielo,aj ked je zohriate,inak vykon motora sa mi zda dobry :-k ,jo a este sa mi to nechce zohriat v takejto zime,len ked ostanem stat,alebo vypnem kurenie sa to zohreje :? teda rucicka je konecne na strede-inak preco nejde teply vzduch aj s prednych fukarov? :-k
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

Šubo

Sobota, 19. Decembra 2009, 14:48

sviecky som pozeral,aj kable su oka :bmwball:
Obrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Sobota, 19. Decembra 2009, 16:59

SUBO napísal:
sviecky som pozeral,aj kable su oka :bmwball:

hmm radsej to napis do technickeho okienka ;) tam ti skor pomozu :) ale je to divne kedze ti to zacalo robit az teraz ked je kosa
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Šubo

Sobota, 19. Decembra 2009, 17:17

mys_iak napísal:
hmm radsej to napis do technickeho okienka ;) tam ti skor pomozu :) ale je to divne kedze ti to zacalo robit az teraz ked je kosa

je to divne,robi to len ked auto stoji viac ako 12h :-k
Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 19. Decembra 2009, 17:58

juchuuuu uz aj my mame sniezik a joooooj konecne radost z jazdy :)

asi najlacnejsia skola smyku - jak co sa tyka spotreby, tak opotrebenia penu a poskodzovania auta a bezpecnosti :)

paradne sa to smyka a aj ked to preseries, stale mas cas reagovat, proste paradicka, juchuuuu

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Sobota, 19. Decembra 2009, 18:13

SurrendeR napísal:
juchuuuu uz aj my mame sniezik a joooooj konecne radost z jazdy :)

asi najlacnejsia skola smyku - jak co sa tyka spotreby, tak opotrebenia penu a poskodzovania auta a bezpecnosti :)

paradne sa to smyka a aj ked to preseries, stale mas cas reagovat, proste paradicka, juchuuuu

Len pozor, su tu este policajti a ty radi za takuto skolu smyku vyberaju peniaze :D

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Sobota, 19. Decembra 2009, 18:23

toho som si vedomi, preto tak nieco robim ked nikde nikoho nieje, i ked aj vtedy mozu niekde odpocivat a sliedit..

teoreticky by mi co za to mohli dat. vseobecne ohrozovanie bezpecnosti a plynulosti premavky (aj ked nikde nikoho nieje), rychlost neprisposobena stavu a povahe vozovky a poveternostnych podmienok (aj ked idem 20-40km/h) ? =P~

Džaro
Auto: Dračia cicina

Sobota, 19. Decembra 2009, 19:41

Kde sa da v BA poriadne vyblbnut na sirokej ploche kde je malo ludi a dalo by sa fakt potocit lebo nakydalo snehu ze to treba vyuzit. :mrgreen:

BMWpositiv

Sobota, 19. Decembra 2009, 19:50

...keďže väčšina BMW má zadný náhon a ja som naozaj dosť slabý šofér (no čo, nedošetril som na xDrive) tak som si dal na moje bawo prirobiť krídla ako mal Fantomas a na zimu vždy odlietam do teplých krajín... :-$
...takže zatiaľ dovi-dopo, na jar som naspäť... :wink:

Štiky
Auto: ///M-Power

Sobota, 19. Decembra 2009, 19:52

Cipisek pojde na podvozku kusa vizsie [na max :mrgreen: ] dole predny naraznik a po jednej lesnej touge drift zasnezenej ceste by to eventuelne slo 8) dneska som to tam posielal cez rucku na felde, a ono to taky ide bokom :D ZM/Topolcianky-okolie :twisted:
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Sobota, 19. Decembra 2009, 22:46

neska som prvy krat v zivote isiel na snehu na aute na mojej e36 320 cize ziadne asc a jaksik som nesiel ani na parkovisko ale rovno tt povazska bystrica a ani anutu ani men sa nic nestalo :) takze tolko k teme (je super ze trnavsky cestari na to seru krasa chodit prazdnym mestom bokom :D )

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Sobota, 19. Decembra 2009, 22:53

neviem si predstavit ze by som v tychto dnoch nemal xdrive, to by som mohol mat auto odparkovane v garazi a akurat si piskat. Dnesne pocasie je dostatocny argument na to aby som aj nove auto bral s xdrive, len to som chcel povedat :mrgreen:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Sobota, 19. Decembra 2009, 22:55

neviem mne to nedalo tak som skusil aj rozbeh asi najvacom prevyseni co mame v tt .... zase neni to ziadna morda a v pohode ....... asi za to mozu cisto nove zimaky ......

alfi666

Sobota, 19. Decembra 2009, 23:21

Peter92 napísal:
neviem si predstavit ze by som v tychto dnoch nemal xdrive, to by som mohol mat auto odparkovane v garazi a akurat si piskat. Dnesne pocasie je dostatocny argument na to aby som aj nove auto bral s xdrive, len to som chcel povedat :mrgreen:

Dnes sa snamina parkovisku klzalo aj jedno X-ko, ale zadokolky sa smykali predsalen inac ;) ... chapem, pre niekoho je ten pocit vyssej bezpecnosti pri 4x4 nenahraditelny... na druhej strane, ja si davam ovela vacsi pozor a neriskujem, kdezto majitelia 4x4 sa castokrat velmi spoliehaju nato, ze ich stvorkolka zachrani ;)

Urcite nesuhlasim stym, ze by si si mohol piskat keby si nemal 4x4 - pozri sa na nas ostatnych - ziadny problem nemame, len radost z jazdy - bokom :D

PS: Inac, nechcem ti brat iluzie, ale E46 este nemala Xdrive ale permanentny pohon 4x4 s pomerom 38:62 (preto sa Xko dneska tocilo).. ;) Xdrive malo az E90
Pre viac info : http://www.xiftw.com/?page_id=16
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Sobota, 19. Decembra 2009, 23:34

alfi666 napísal:

Dnes sa snamina parkovisku klzalo aj jedno X-ko, ale zadokolky sa smykali predsalen inac ;) ... chapem, pre niekoho je ten pocit vyssej bezpecnosti pri 4x4 nenahraditelny... na druhej strane, ja si davam ovela vacsi pozor a neriskujem, kdezto majitelia 4x4 sa castokrat velmi spoliehaju nato, ze ich stvorkolka zachrani ;)

Urcite nesuhlasim stym, ze by si si mohol piskat keby si nemal 4x4 - pozri sa na nas ostatnych - ziadny problem nemame, len radost z jazdy - bokom :D

PS: Inac, nechcem ti brat iluzie, ale E46 este nemala Xdrive ale permanentny pohon 4x4 s pomerom 38:62 (preto sa Xko dneska tocilo).. ;) Xdrive malo az E90
Pre viac info : http://www.xiftw.com/?page_id=16

no je jasne ze sa mi aj na 4x4 smykalo ale menej ako autam bez, nemal som problem pri rozjazde, pri cuvani a predsa len som lepsie drzal na ceste.... no ale myslim, ze aj na E46 je to oznacovane ako xdrive, ved E46 bola vlastne prva 3er s AWD ak sa nemylim
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných