... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mys_iak napísal:ja nemam problem so startom pred zimou som kupil new baterku... startujem na prvy supnemozes mat nieco navlhnute ( popripade spinavu kabelaz ku svieckam)... alebo nieco v benzine? odpari sa napr voda skondenzovana a potom ti to asi nerobi... pri teplom starte
SUBO napísal:sviecky som pozeral,aj kable su oka
mys_iak napísal:hmm radsej to napis do technickeho okienkatam ti skor pomozu :) ale je to divne kedze ti to zacalo robit az teraz ked je kosa
SurrendeR napísal:juchuuuu uz aj my mame sniezik a joooooj konecne radost z jazdy :)
asi najlacnejsia skola smyku - jak co sa tyka spotreby, tak opotrebenia penu a poskodzovania auta a bezpecnosti :)
paradne sa to smyka a aj ked to preseries, stale mas cas reagovat, proste paradicka, juchuuuu
Peter92 napísal:neviem si predstavit ze by som v tychto dnoch nemal xdrive, to by som mohol mat auto odparkovane v garazi a akurat si piskat. Dnesne pocasie je dostatocny argument na to aby som aj nove auto bral s xdrive, len to som chcel povedat
alfi666 napísal:
Dnes sa snamina parkovisku klzalo aj jedno X-ko, ale zadokolky sa smykali predsalen inac... chapem, pre niekoho je ten pocit vyssej bezpecnosti pri 4x4 nenahraditelny... na druhej strane, ja si davam ovela vacsi pozor a neriskujem, kdezto majitelia 4x4 sa castokrat velmi spoliehaju nato, ze ich stvorkolka zachrani
Urcite nesuhlasim stym, ze by si si mohol piskat keby si nemal 4x4 - pozri sa na nas ostatnych - ziadny problem nemame, len radost z jazdy - bokom
PS: Inac, nechcem ti brat iluzie, ale E46 este nemala Xdrive ale permanentny pohon 4x4 s pomerom 38:62 (preto sa Xko dneska tocilo)..Xdrive malo az E90
Pre viac info : http://www.xiftw.com/?page_id=16