... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Re: BMW & Zima

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 14:49

radšej M3 a X1 =ideal :wink:

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 14:56

M3 CSL a 530XD :mrgreen: s tým by som bol viac ako spokojný :lol:

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 14:58

Arnost napísal:
M3 CSL a 530XD :mrgreen: s tým by som bol viac ako spokojný :lol:

M1 a 760Li= šialené :twisted:

mito
Auto: ex E46 328Ci
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 15:55

RudyJames napísal:
aj ty si z dlhych? :mrgreen: ak poznas Hlavacikovu, cely obluk s Veternicovou, tie retardery a hlavne zvyseny prechod, tak to je radost s klzkou cestou :roll: zvlast ked tu teraz kazdy den pod domom stoja policajti a zastavuju za vjazd do zakazu, co nam sem dali 2 metre pred garazami ](*,) dnes sme sli do garazi za sebou 3x BMW E90, strieborne a modre predface a ja biely facelift, zaradom za 10 E :lol: ja som stale na letnych a zatial drzi, aj ked stale pipa, ze je namraza na ceste :roll:

vyskusaj ist Nad luckami, ked je cerstvo zasnezene, to je peklo :twisted: inak aj ty si z dlhacov?

trewq83
Auto: E63 650i
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 20:01

Toto je moja prvá zima na zadokolke a po včerajšom a dnešnom snežení musím povedať, že moje obavy sa zmenili na radosť z jazdy. Normálne som bol sklamaný, keď som videl ako cestári solia ten krásny sneh :D
BMW e63 650i Alpinweiss LPG - Plynožrút
Príbeh: pribehy-nasich-aut/plynozrut-t82307.html

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 21:54

trewq83 napísal:
Toto je moja prvá zima na zadokolke a po včerajšom a dnešnom snežení musím povedať, že moje obavy sa zmenili na radosť z jazdy. Normálne som bol sklamaný, keď som videl ako cestári solia ten krásny sneh :D

:wink: pssssst.. 8) :P :lol:
:arrow:
je to v zime strasne. ja som si na zimu kupil radsi favorita, lebo bmw je az moc silne, to nemas sancu udrzat na ceste. priamo sa stym na snehu a lade v ziadnom pripade neda ist. a zakruty hotove utrpenie. minuly rok som chodil ce z zakruty rads 5km/h, lebo pri vysej rychlosti ma pretocilo a raz som skoro v jarku zostal. a aj rozbehy su strasne. lebo pri prednom ked trosku pridas plyn tak to hrabe, ale aspon ides rovno. pri zadnom ked trosku viac pridas uz ta kruti. dobre bude autu na zimu v garazi. favorit bude urcite bezpecnejsi a stabilnejsi.
.

Šubo
Auto: BMW Power

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 23:35

juhuuuu,dnes to bolo lepsie,bol som si na parkovisku vyskusat abs a nejake tie driftiky,po cca 15min som isiel radsej prec,lebo by som tam nadrz vyvozil 8-[ :-"
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 23:52

mito napísal:

vyskusaj ist Nad luckami, ked je cerstvo zasnezene, to je peklo :twisted: inak aj ty si z dlhacov?

ano, tam to poznam, casto som tade chodieval domov, ak na Molecovu odbocovalo vela aut, ale na novom si este netrufnem ak bude v takom stave, je to tam tesne... par bmw na dlhacoch vidavam (je to slovenske slovo?!), ale nepoznam, odkial presnejsie si? ja z novsej bytovky na Hlavacikovej, auto ale nevidno, v garazi, mraz v noci pozat nebude... ked uvidis biele E90 facelift, BA-101XR vliect sa 50 po Molecovej (v zabehu mi to na jemny plyn viac strmym kopcom neda, ak chcem udrzat otacky dole :lol: ), to je Rudy...
zatial ale nove zimne drzia, jedine pri vypnutom DTC sa da ist bokom...
SUBO napísal:
juhuuuu,dnes to bolo lepsie,bol som si na parkovisku vyskusat abs a nejake tie driftiky,po cca 15min som isiel radsej prec,lebo by som tam nadrz vyvozil 8-[ :-"

to poznam, mne vcera kvoli tomu stupla spotreba az na nekrestanskych 7.6l/100km 8-[ netusim, z coho ten 2-liter ide :shock:
Subaru WRX STi

Šubo

Piatok, 18. Decembra 2009, 10:32

RudyJames napísal:
ano, tam to poznam, casto som tade chodieval domov, ak na Molecovu odbocovalo vela aut, ale na novom si este netrufnem ak bude v takom stave, je to tam tesne... par bmw na dlhacoch vidavam (je to slovenske slovo?!), ale nepoznam, odkial presnejsie si? ja z novsej bytovky na Hlavacikovej, auto ale nevidno, v garazi, mraz v noci pozat nebude... ked uvidis biele E90 facelift, BA-101XR vliect sa 50 po Molecovej (v zabehu mi to na jemny plyn viac strmym kopcom neda, ak chcem udrzat otacky dole :lol: ), to je Rudy...
zatial ale nove zimne drzia, jedine pri vypnutom DTC sa da ist bokom...

to poznam, mne vcera kvoli tomu stupla spotreba az na nekrestanskych 7.6l/100km 8-[ netusim, z coho ten 2-liter ide :shock:

:D kazda sranda nieco stojii,7,6-na 1.8cke?a to ako?kedy sa to mne upravy asopn na 8l/100km :roll:
Obrázok

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Piatok, 18. Decembra 2009, 12:21

SUBO napísal:
:D kazda sranda nieco stojii,7,6-na 1.8cke?a to ako?kedy sa to mne upravy asopn na 8l/100km :roll:

na 2-litri (1995cm3, 143k), uz oznacenia nezohladnuju obsah... v Novembri, prvych 650km som mal 6.3l, takmer vsetko v meste (co aj sedi podla tankovania, doplnal som po 800+km a este som mal 2-3 ciarky, pisany dojazd 120km), teraz to stuplo na 7.6l, 940km, cisto po meste v zime na zimnych a blaznenie na parkovisku... do tych 8l to asi pojde, co je ale na zabeh stale fajn... no kedze toto nie je tema o spotrebe, tak:

neplanujete nejaky zraz na zasnezenom parkovisku pri BA na skusanie a nacvicovanie?
Subaru WRX STi

mito
Auto: ex E46 328Ci

Piatok, 18. Decembra 2009, 12:49

RudyJames napísal:

oki, ked Ta uvidim, tak blikam :wink: inak ja byvam na Jamnickeho (12-poschodovy hnedobiely barak), ale tiez mam compacta v garazi, tak ho tam neuvidis...

Šubo

Piatok, 18. Decembra 2009, 15:15

Caute,co sa tyka benzinovych motorov,ako vam to startuje,myslim ze cez noc stoji auto vonku,rano -8,mne ide motor chvilu ako keby na 3valce,mno za 10sec ho to prejde,a vse je oka,a vam?je niekde problem,nemrznucu mam cca do -40,olej je pred vymenou. :bmwball:
Obrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 18. Decembra 2009, 15:22

SUBO napísal:
Caute,co sa tyka benzinovych motorov,ako vam to startuje,myslim ze cez noc stoji auto vonku,rano -8,mne ide motor chvilu ako keby na 3valce,mno za 10sec ho to prejde,a vse je oka,a vam?je niekde problem,nemrznucu mam cca do -40,olej je pred vymenou. :bmwball:

s nemrzkou to nema mat co spolocne... s olejom si myslim ze tiez by to nemalo byt... ako sa maju sviecky ? :)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Šubo

Piatok, 18. Decembra 2009, 15:28

mys_iak napísal:
s nemrzkou to nema mat co spolocne... s olejom si myslim ze tiez by to nemalo byt... ako sa maju sviecky ? :)

Servus,sviecky su po vymene :-k ,ked nemrzne je vse oka,ked mrzne,niekedy mi vie spravit to co pisem vizsie-ty oka???
Obrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 18. Decembra 2009, 15:35

ja nemam problem so startom pred zimou som kupil new baterku... startujem na prvy sup ;) nemozes mat nieco navlhnute ( popripade spinavu kabelaz ku svieckam)... alebo nieco v benzine? odpari sa napr voda skondenzovana a potom ti to asi nerobi... pri teplom starte
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 241 neregistrovaných