... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:nebude to tymi gumami?![]()
ak sa chceme bavit o kalamitach a inych extremov, tak 4x4 a treba zabudnut na predo alebo zado-hraby
Jannci napísal:je to v zime strasne. ja som si na zimu kupil radsi favorita, lebo bmw je az moc silne, to nemas sancu udrzat na ceste. priamo sa stym na snehu a lade v ziadnom pripade neda ist. a zakruty hotove utrpenie. minuly rok som chodil ce z zakruty rads 5km/h, lebo pri vysej rychlosti ma pretocilo a raz som skoro v jarku zostal. a aj rozbehy su strasne. lebo pri prednom ked trosku pridas plyn tak to hrabe, ale aspon ides rovno. pri zadnom ked trosku viac pridas uz ta kruti. dobre bude autu na zimu v garazi. favorit bude urcite bezpecnejsi a stabilnejsi.
johnyfly1 napísal:ja som na mojom moc nejazdil minulu zimu koli jednej neprijemnej udalosti ale siel som na bratovej e46 a stal som v kopci a ci ASC alebo bez nemohol som vyjst, musel som to zobrat s rozbehomale bol to cerstvy udlaveny sneh neposypany a prednohrab hore nim sice vysiel ale viac ako 1km/h nesiel hore nim
uvidime tento rok ci tam prejdem na mojom lebo ak nie budem musiet chodit do roboty pesi
xtreme napísal:to myslis tam kde chodis ty do roboty? vsak tade sa chodim vozit na mojom, a este ani raz som nemal problem..a to o asc-cku sa mi ani nesnivalo..
johnyfly1 napísal:
jo tam ten maly kopcek ako sa ta vedlajsia cesta spaja s cestou co ide k ine...neviem mozno mal aj zle gumy