... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: BMW & Zima

Pondelok, 14. Decembra 2009, 07:02

BMino napísal:
aj tak sa vzdy najde niaky pako, co do teba vleti, nech chodis hocijako opatrne :roll:

hej presne poznam len ten pako bol zenskeho rodu :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

BMino
Auto: modre

Pondelok, 14. Decembra 2009, 08:31

johnyfly1 napísal:
hej presne poznam len ten pako bol zenskeho rodu :D

to bola paka :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 14. Decembra 2009, 11:57

ako pozeram je asi jedno ci je pohanany predok alebo zadok...
my mame doma opel combo 1,6tka benzin (taka stredna skrina) mame ho uz osmy rok a nieje zimy zeby na aute neboli retaze aspon 2-3dni v kuse... chodievam s nim na lyze na vernar a aj na strbske pleso, povecsine su u nas posypovaci zaspaty, cize neposypane neodhrabane...
minulu zimu sa mi stalo ze som musel zastavit pred smokovcom, pred zavorami (elektricky) cesta nebola posypana bola ako sklo... uz som sa nevedel rozbehnut kyvalo ma tam hore dole ale nic, ani s jednotky ani s dvojky (verim tomu ze moj oco by odtial vysiel :D ) no tak som vysiel vonku a nasadil som retaze... mimochodom zastavil tam aj jednotkovy bavorak... kyvalo ho zadkom presmykoval a ani si neprdol otocil to spat dole kopcom, omrzelo ho to....

takze to vidim tak ze urcite si idem kupit retaze :) videl som aj nejake tekute v spreji, mate s takou somarinou skusenosti?
Naposledy upravil/-a mys_iak v Pondelok, 14. Decembra 2009, 12:36, upravené celkom 1 krát.
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Pežot

Pondelok, 14. Decembra 2009, 12:14

Ja som istejší keď jazdím s predkom v zime :-k

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Decembra 2009, 13:20

ja som kazdu zimu doteraz odjazdil na ziguliaku :mrgreen:
Jediny problem zadneho nahonu, zastat niekde v kritickom mieste a potom sa pohnut. Nikdy ma to nepretocilo ked som to nechcel a ked uz je auto v smyku da sa ovladat lepsie nez ustreleny predok na predohrabe. A tam kde som donedavna byval su retaze v povinnej vybave kazdeho bez ohladu na pohananu napravu :wink:

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Decembra 2009, 21:22

Ja jazdom na e30, ziadna elektronika, otvoreny diff. A v zime nemam problem ani na neodhrnutej ceste a to nechodim ako s vozom nestaci za mnou kdejaky frajer na novsom aute ci predohrabe. Minulu zimu som odjazdil na letnych gumach, sem tam smyk ale vzdy auto pod kontrolou, ak clovek predvida nieje problem a ak treba (alebo je chut) tak sa ide bokom \:D/ teraz uz nove zimne gumy a prvy sneh uz za mnou....radost
Speed means freedom of the soul.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 14. Decembra 2009, 21:38

Ahmed napísal:
Ja jazdom na e30, ziadna elektronika, otvoreny diff. A v zime nemam problem ani na neodhrnutej ceste a to nechodim ako s vozom nestaci za mnou kdejaky frajer na novsom aute ci predohrabe. Minulu zimu som odjazdil na letnych gumach, sem tam smyk ale vzdy auto pod kontrolou, ak clovek predvida nieje problem a ak treba (alebo je chut) tak sa ide bokom \:D/ teraz uz nove zimne gumy a prvy sneh uz za mnou....radost

borec no....
Agelias© by migo
///MARKETING

BMino
Auto: modre

Pondelok, 14. Decembra 2009, 21:55

M3 lover napísal:

borec no....

suhlasim =D>

ja som tiez na e30 nemal zimne gumy, prvy sneh a ak som mal tu smolu, ze auto nebolo v garazi, tak ma museli tahat domov, ale zvyskom zimy v pohode, som predvidal, ze sa na letnych ani nepohnem, tak so chodil pesi :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Bikemann

Pondelok, 14. Decembra 2009, 22:14

mrkwo napísal:
S toledom sa citis bezpečnejšie? :shock: :roll: :D ](*,)
Neviem ci sa mam čudovať alebo smiať :shock:

preco? sak stvor rocne auto je urcite bezpecnejsie jak 20 rocna kraksna ;)

Bikemann

Pondelok, 14. Decembra 2009, 22:19

treba ist vblave ked je dobre nasnezene na klzavu ulicu a tam sa nedostane ani predohrab ani zadohrab iba 4x4 :)

Pežot

Pondelok, 14. Decembra 2009, 22:27

Bikemann napísal:
treba ist vblave ked je dobre nasnezene na klzavu ulicu a tam sa nedostane ani predohrab ani zadohrab iba 4x4 :)

Na Dlháče koľkokrát ani to ....

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Decembra 2009, 23:36

Pežot napísal:

Na Dlháče koľkokrát ani to ....

aj ty si z dlhych? :mrgreen: ak poznas Hlavacikovu, cely obluk s Veternicovou, tie retardery a hlavne zvyseny prechod, tak to je radost s klzkou cestou :roll: zvlast ked tu teraz kazdy den pod domom stoja policajti a zastavuju za vjazd do zakazu, co nam sem dali 2 metre pred garazami ](*,) dnes sme sli do garazi za sebou 3x BMW E90, strieborne a modre predface a ja biely facelift, zaradom za 10 E :lol: ja som stale na letnych a zatial drzi, aj ked stale pipa, ze je namraza na ceste :roll:
Subaru WRX STi

xtreme
Auto: felda, stilo

Pondelok, 14. Decembra 2009, 23:43

Pežot napísal:
Ja som istejší keď jazdím s predkom v zime :-k

fuuuu, tak po tomto ma az zamrazilo.. so zadnym nahonom som si isiel ked napadli tie prve snehy, cca 15-20cm, ako smyky som dostaval, lenze sa ich dalo pekne vyrovnavat, to som si uzival.. a potom som isiel v noci na fabii z velkej race, pana boha, ja som sa bal jak nikdy.. same smyky, a to s tym sa neda nic robit ked chytis na prednom nahone.. som isiel jak posraty celu cestu dole oscadnicou.. zlate bmw v tomto ohlade.. fakt, chvilku to trva kym sa clovek nauci zvladat smyky, ale potom to uz je len radost zo smyku :wink: normalne som sa zacal bat predokoliek.. :oops:
.

Pežot

Utorok, 15. Decembra 2009, 01:11

RudyJames napísal:
aj ty si z dlhych? :mrgreen: ak poznas Hlavacikovu, cely obluk s Veternicovou, tie retardery a hlavne zvyseny prechod, tak to je radost s klzkou cestou :roll: zvlast ked tu teraz kazdy den pod domom stoja policajti a zastavuju za vjazd do zakazu, co nam sem dali 2 metre pred garazami ](*,) dnes sme sli do garazi za sebou 3x BMW E90, strieborne a modre predface a ja biely facelift, zaradom za 10 E :lol: ja som stale na letnych a zatial drzi, aj ked stale pipa, ze je namraza na ceste :roll:

Ja bývam na Veternicovej :lol: :lol: :lol:

xtreme: pravdupovediac ja mám doma len jednu zadokolku a s tou sa na snehu bojím aby som ju nerozbil ... predokolka mi je jedno ... to keď rozbijem, ušetrím na poistke :mrgreen:

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Utorok, 15. Decembra 2009, 08:24

asi je jedno či predkolka lebo zad, zaleží od šoféra načo je zvyknutý, mne sa šmýkalo len keď som chcel a to bývam na konci sveta takže cestári sú u nás jak biele vrany.
Ale na ocovom opli aj mne lepilo v zákrutách. :lol:
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných