... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:aj tak sa vzdy najde niaky pako, co do teba vleti, nech chodis hocijako opatrne
johnyfly1 napísal:hej presne poznam len ten pako bol zenskeho rodu
Ahmed napísal:Ja jazdom na e30, ziadna elektronika, otvoreny diff. A v zime nemam problem ani na neodhrnutej ceste a to nechodim ako s vozom nestaci za mnou kdejaky frajer na novsom aute ci predohrabe. Minulu zimu som odjazdil na letnych gumach, sem tam smyk ale vzdy auto pod kontrolou, ak clovek predvida nieje problem a ak treba (alebo je chut) tak sa ide bokomteraz uz nove zimne gumy a prvy sneh uz za mnou....radost
M3 lover napísal:
borec no....
mrkwo napísal:S toledom sa citis bezpečnejšie?![]()
![]()
![]()
![]()
Neviem ci sa mam čudovať alebo smiať
Bikemann napísal:treba ist vblave ked je dobre nasnezene na klzavu ulicu a tam sa nedostane ani predohrab ani zadohrab iba 4x4 :)
Pežot napísal:
Na Dlháče koľkokrát ani to ....
Pežot napísal:Ja som istejší keď jazdím s predkom v zime
RudyJames napísal:aj ty si z dlhych?ak poznas Hlavacikovu, cely obluk s Veternicovou, tie retardery a hlavne zvyseny prechod, tak to je radost s klzkou cestou
zvlast ked tu teraz kazdy den pod domom stoja policajti a zastavuju za vjazd do zakazu, co nam sem dali 2 metre pred garazami
dnes sme sli do garazi za sebou 3x BMW E90, strieborne a modre predface a ja biely facelift, zaradom za 10 E
ja som stale na letnych a zatial drzi, aj ked stale pipa, ze je namraza na ceste