... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

bugy-bugy
Autor témy
Auto: bmw 118d
Kraj: Bratislavský

BMW 118d servis

Piatok, 29. Marca 2013, 21:31

Caute, mam 118d automat 2007, (101 000km) mal som problem s nastartovani auta. Auto tocilo tocilo a po chvilke mi skapalo.. nieco ako na starych mbckach. Samozrejme som chel situaciu co najrychlejsie vyriesit a aj najvyhodnejsie. Obvolal som kade koho nikto mi nevedel povedat s urcitostou co to moze byt a na rady som ho poslal do autorizovaneho servisu.

V servise som si vyziadal kompletne skontrolovanie auta za ktore som si samozrejme a nemale peniaze zaplatil. Na druhy den mi volali ze mi odisiel egr ventil. Popravde som sa aj potesil, lebo to patri medzi tie "lacnejsie suciastky". Auto bolo v servise 9 dni a zaplatil som nieco menej ako 700€ a problem ?

S autom som sa odviezol domov (cca 15 km :D ) a na druhy den auto nestartovalo. :evil:

Otazka na vas, auto mi po servisovani bolo odovzdane s odstranenou poruchou, ale pritom zavada je identicka. Chcem sa Vas opytat ako by ste mi poradili dalej postupovat, samozrejme budem auto vraciat na reklamaciu, ale bojim sa toho, ze odomna zase vytiahanu x,y €.
Strach mam z toho aby si netypovali co to moze byt, a tym padom mna to bude stat coraz viac penazi.

Som totálny antitalent na auta tak prosím vás nepeňte :P

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: BMW 118d servis

Piatok, 29. Marca 2013, 21:45

Ozvi sa mi po víkende ak chceš.......tieto autá zo skapínaním som riešil po bmw viac krát.....len bohužial, ty si o peniaze prišiel....moji klienti naštastie nie...))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Sobota, 30. Marca 2013, 09:36

No tak chod do servisu znova, ak ti zavadu neodstranili tak nech laskavo vratia peniaze kedze vymenili vec co na vine nebola.
Hadam to nenechas len tak.

bugy-bugy
Autor témy

Utorok, 2. Apríla 2013, 13:16

Dnes sa moja priatelka snazila dovolat do BAVARIA LAMAC. Pani recepcna, alebo ako ju mam nazvat jej povedala, ze Nas primaci technik pride do prace na 10 hodinu (auto sme dali servisovat 19.3 - dostali sme ho 28.3 a na druhy den 29.3 s tou istou zavadou s ktorou sme prisli do servisu je zase nepojazdne). Po spamovani telefonatov, pokial ju niekdo zodvihol zistila ze nas Pan technik ma volno. Zo servisu nebol nikto schopny nam dat vediet ze pan technik nieje v praci a posunut nas k inemu zamestnancovy. (auto mame na parkovisku uz 5 dni)

Od druheho technika sme sa dozvedeli, ze ak sme zo servisu odisli na pojazdnom aute, chyba u nich nebude!!! Predpoklada pricina problemu je v niecom inom (pravdepodobne). Zaujimave, ze auto bolo v bezchybnom stave po prevzati a po 15 km sa pokazilo. 15 km :-k

Samozrejme odtah na naklady majtela!!!! Ja vam to sem len pisem aby ste vedeli ake sluzby ponuka BAVARIA SLOVENSKO!!!
Som zvedavy ci nam daju k uhrade dalsiu diagnostiku a dalsie naklady, samozrejme budem Vas o tom vsetkom cirkuse informovat.

PS: na fakture sme si nasli polozky o ktorych sme netusili cane 220€ bez dane ceresnicka na torte chyba je u nas ze sme si to neskotrolovali...

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 2. Apríla 2013, 13:25

volaj na import...oni ich potom poriesia :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

bugy-bugy
Autor témy

Utorok, 2. Apríla 2013, 13:29

Pockam si dozajtra, Pan technik by mal byt v praci a ja budem mat volno cely den..

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Utorok, 2. Apríla 2013, 13:43

bugy-bugy, ze to tak poviem, nic prekvapujuce pre toho kto zazil nieco podobne s BMW Lamac. Kazdopadne, neadat sa opit rozkom a dat im to zozrat aj s navijakom. Napis popis zavady, pridaj preberaci protokol ci fakturu za opravu ktora bola neuspesna a pekne posli celu staznost na zakaznicky.servis.sk@bmw.com .

V mojom pripade servis kakal na mna a az ked sa do toho oprel importer, k niecomu sa vymackli. (no bol to zase len ojeb a imitacia snahy o napravu) Mozno z nich uz peniaze alebo opravu nevymacknes, ale aspon im takto podkurit u importera nech si nemyslia ako skvely servis to tam je... moj nazor na nich nie je lichotivy a v zivote k nim auto na opravu alebo servis nedam.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 2. Apríla 2013, 14:32

robim v automobilovom priemysle niekolko rokov a preto viem ze importer ma velke slovo...
ked je nejaka staznost tak to import VZDY riesi a nie je to sranda pre dealera...je to o peniazoch
(normohodina, kvalitativne bonusy atd atd)
nerobim ale v BMW...no myslim ze to budu mat podobne
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Gorgi

Utorok, 2. Apríla 2013, 16:13

Dogg ma pravdu co sa tyka toho importera a fakt to niesu male peniaze ..
A ten pristup prijimacieho technika je ozaj na zaplakanie, aspon nejaka snaha vyhoviet zakaznikovi o napravu by mala byt.
A inak dost dlho si ho mal v servise na to ze to bol len egr ventil podla toho co pises ...taka zavada sa da diagnostikovat aj za omnoho kratsiu dobu (sudim podla skusenosti pri inej znacke).

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 2. Apríla 2013, 17:02

ked im importer zatopi [a on im zatopi] tak zato dealer vraj dostava celkom slusne financne pokuty. ASpon tak som pocul, ze to funguje u BMW. Cize treba na nich poriadne tlacit, nech maju hovna az za usami!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Gorgi

Utorok, 2. Apríla 2013, 17:53

voMacK napísal:
ked im importer zatopi [a on im zatopi] tak zato dealer vraj dostava celkom slusne financne pokuty. ASpon tak som pocul, ze to funguje u BMW. Cize treba na nich poriadne tlacit, nech maju hovna az za usami!

Tak tak, funguje to tak aj pri inych znackach :wink:

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Utorok, 2. Apríla 2013, 18:13

Takto keby somnou vydrbali a pani recepcana mi tlacila do hlavy kokotinky ze auto odislo pojazdne atd by som im tam taky bordel narobil ze dlho by si ma pametali :!: Len nechapem jednu vec, ty si zaplatil 700eur za pojebane SKONTROLOVANIE auta ? si sa ojebal podla mna aj sam
Normalne to reklamuj ty mas predsa plnu zaruku danu zakonom cize ked sa ti to pojebe aj za rok ta ista zavada mas pravo na reklamaciu , to uz co je za kokotina auto ze odislo pojazdne..

bugy-bugy
Autor témy

Utorok, 2. Apríla 2013, 19:00

Aby som to upresnil, auto stalo :diagnostika, kompletna kontrola, egr ventil, potom nam povedali ze treba menit manzety a dorazi na tlmicoch, tie menili, potom loziska o ktorych sme neboli informovany

Ale ide o princip prislel som koli poruche vozidla oni sa mali zamerat na zavadu auta a nie potom riesit s prepacenim P*covinky. Naco su mi manzety na tlmicoch ked mi nenastartuje auto ..

Dovtedy pokial oni nezistilil "zavady" na aute som nespozoroval ziadne zvlastne veci. Auto slapalo jak hodinky. S atom som prisiel do servisu s tym, ze auto nedokaze nastartovat.

Kebyze viem ze auto nieje v poriadku tak si tie tlmice urcite neneham spravyt popravde..
Suhlasili sme s dalsou investiciou len preto, ze s opravou tlmicov bde auto v 100% stave.
Ale znova zviraznujem ze o takejto sume nas informovali az po vykonani prace .. A vraveli ze auto je funkcne. Zavada odstranena. Preto sme sa ani nehrabali do faktury. Plna dovera voci servisu sa nam neoplatila.

Servis trval dlho preto, lebo vraj egrko nebolo skladom ..

Dnes nam volal okolo 15tej pravdepodobne manazer, otoceny pristup, snazili sa najst spolone riesenie a odtiahnutie sami zabespecili. Auto maju u seba a som sam zvedavy naco pridu prikazali sme im o kazdom zasahu do vozidla nas informovat. Skoda ze takyto pristup sa k nam dostal az po neunavnom otravovani...

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 2. Apríla 2013, 20:24

Typicky prístup autorizáku,menia čo nieje treba,teda ak to aj vymenili....manžety na tlmičoch maju auta ešte dobré pri 200 000km...... :roll:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Adrian_B

Utorok, 2. Apríla 2013, 20:31

TT-SIMIK napísal:
....manžety na tlmičoch maju auta ešte dobré pri 200 000km...... :roll:

tak to ešte pridaj... :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 252 neregistrovaných