... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

bugy-bugy
Autor témy
Auto: bmw 118d
Kraj: Bratislavský

Re: BMW 118d servis

Streda, 3. Apríla 2013, 16:29

Caute,

je mozne ze tieto problemi s nastartovanim mohli byt sposobene v dosledku natankovania nekvalitnej nafty?

Chalani vstrekovace pokolko sa pohybuje ich vymena ?

Bmw vraveli ze u nich auto nastartovalo, diagnostika nepreukazala nic a pravdepodobne bud trisky alebo nekvalitna nafta.. zajtra poslu naftu na rozbor.. A auto budu testovat s ich naftou..

Popravde by som bol velmi rad kebyze, tie problemi su sposobene nekvalitnou naftou, lebo od natankovania na LUKoil mame tieto problemi.. a samozrejme ak sa preukaze nekvalita, nastivime benzinku s posudkom :)

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 3. Apríla 2013, 16:49

ak ti budu nenit vstreky priamo v bmw,tak jeden kus rataj 330€ najmenej x 4ks + robota tak 300€ si vypýtaju......lutujem ta už teraz,lebo budeš platit a platit.....z oficiálneho servisu by ti nemali odovzdat auto čo nemaju otestované že ide....platil si za veci čo vôbec alebo vôbec nesúvyseli z tvojou chybou,ktorá sa vyskytla znovu po 15km....ja pôjdem na operaciu krku a oni mi odoperuju koleno,lebo šak videli že je na piču.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 5. Apríla 2013, 09:26

bugsy - predvcerom som tam nevidel tvoju 1er, mozno ju tam dotiahli vcera. bol som tam objednat par dielov za 10e spolu, marze maju tak asi +30% voci Ke kde su tiez uzernici, bohuzial pristup lamacu (ako predajcu dielov) je vzdy prijemnejsi ako ten na Zlatych pieskoch + to mam dostupnejsie z prace.

tt-simik - niesom ziaden velky odbornik, plus N47 som odplastovanu ani nevidel, ale ked normalne rozmyslam, aj keby cely EGR ventil domlatim kladivom a hodim ho pod vlak, auto by nemalo mat problem so startom ci? max by to malo tak vyplut check engine.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

bugy-bugy
Autor témy

Piatok, 5. Apríla 2013, 11:25

jararak napísal:
bugsy - predvcerom som tam nevidel tvoju 1er, mozno ju tam dotiahli vcera. bol som tam objednat par dielov za 10e spolu, marze maju tak asi +30% voci Ke kde su tiez uzernici, bohuzial pristup lamacu (ako predajcu dielov) je vzdy prijemnejsi ako ten na Zlatych pieskoch + to mam dostupnejsie z prace.

tt-simik - niesom ziaden velky odbornik, plus N47 som odplastovanu ani nevidel, ale ked normalne rozmyslam, aj keby cely EGR ventil domlatim kladivom a hodim ho pod vlak, auto by nemalo mat problem so startom ci? max by to malo tak vyplut check engine.

Auto si odtiahli okolo 16 hodine v utorok to bolo cca 2.3.2013 ? :/. A tiez som pocul dobre recenzie na lamac, preto som tam aj prisiel s velkym ocakavanim. Bohuzial boli to len ocakavania. auto mam od 19.3 nepojazdne a stale cakame co mu vlastne je ...

Chalan co mi ich odporucal, ma teraz tiez problémy, ma 7 bmw a necele 3 mesiace ( auto nema viac nez 2 roky ..) a z toho dva krat do mesiaca je pravidelne v servise .. tiez asi vychytil :mrgreen:

bugy-bugy
Autor témy

Piatok, 5. Apríla 2013, 13:51

Caute, mam novinky ](*,)

Po vymene nafty sa zistilo, vlastne sa nic nezistilo :D. Nafta je dobra... ](*,) . Naftu odcerpali, natankovali svoju. Auto islo bez poblemov. Na druhy den znovu nestartovalo .. :-k

Chalani ak niekto mate skusenosti s nestartovanim auta na studeno, dajte mi vediet. Ja mam taky pocit ze si z nas robia prcu v tom servise..

Auto akonahle ma studeny motor (stoji viac nez den) dokaze len s veľkými problémami nastartovat. Po zohriati motora auto nastartuje na prvy raz . ](*,)

Kazda rada sa hodi DAKUJEM VAM

napisal som to jak bulo dufam ze tomu pochopite

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 5. Apríla 2013, 14:09

hmm. ked auto nestartuje za studena tak vacsinou zhavice alebo baterka je slaba. Co by na 6 rokov a 100.000 aj sedelo

bugy-bugy
Autor témy

Piatok, 5. Apríla 2013, 14:18

eko.fresh napísal:
hmm. ked auto nestartuje za studena tak vacsinou zhavice alebo baterka je slaba. Co by na 6 rokov a 100.000 aj sedelo

Dozvedeli sme sa dokonca, ze auto bolo mobilne od roku 2010. V tento rok bolo uvedene do prevazdky ( prvy servis najazdenych 1 km) cize pravdepodobne bolo ako predvazdacie vozdilo..

a mame najazdenych 105 000 km cca

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 5. Apríla 2013, 20:17

ten motor pri tých km musí byt v ok kondíci a naštartovat aj bez žhavenia a baterka, sa dá lahko otestovať.........ten lamač, to je fakt pecka...))))par ludí by ti vedelo povedať......)))))ale čo už.....držím palce, a ak si neporadíš tak sa ozvi.....ak ti auto neopravím, máš u mna karton piva.........)))))))

Podobný problém som riešil pred rokom chalanovi na E90 zo Senice. Auto zhasínalo za jazdy. Vyjadrenie autorozáku: vymenit riadiacu jednotku motora za 1000€ a potom uvidíme. Tým majstrom, sa ani len neunuvalo napichnuť na pc to auto a pozriet aký banálny problém sa skríval za tým skapínaním......Na aute problém v súčiastke za 80€!!!!!!! Tak teraz otázka o kolko percent by predražili opravu tej E90 v autorizáku???To je kvíz na dnešny večer...))))) :thumbup:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Sobota, 6. Apríla 2013, 08:04

Co znamena ze nestaruje? Motor toci a neche chytit? AKo dlho toci? To co hovoris mi pride skor ako problem s elektrikou skor problem s palivom - ide ti tam nafta? Len takak amaternsa poznaka, nesaje ti to vsduh alebo ti nejako nepada nafta.

bugy-bugy
Autor témy

Sobota, 6. Apríla 2013, 11:44

sysell napísal:
Co znamena ze nestaruje? Motor toci a neche chytit? AKo dlho toci? To co hovoris mi pride skor ako problem s elektrikou skor problem s palivom - ide ti tam nafta? Len takak amaternsa poznaka, nesaje ti to vsduh alebo ti nejako nepada nafta.

Presne, motor toci ale nechce chytit. Toci urcite tych 5 s. a potom zdochne. Viac ti ktomu neviem povedat, maju ho v servise a skusaju... Jedine viem ze cerpadlo je ok, vstrekovace su ok, egr ventil je ok, nafta je ok, baterka je v poriadku a to je vsetko co vieme..

Tym ze auto nestartuje za studena, tak pri kazdom zasahu do vozidla sa musi pockat kym vyhladne a zistit ci nastala zmena.. To je ich argument. Preto to vraj tak ddlho trva

Ale ako laik ti ktomu nastartovaniu neviem viac povedat. Viem ze mne vonku nenastartoval a im po prevoze nastartoval. Neviem ci to bolo tym oteplenim, ale v ten den jak si po auto prisli, tak sa oteplilo o10 stupnov urcite

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Sobota, 6. Apríla 2013, 22:49

Tito znackovi automechanici vedia tak pichnut auto na diagnostiku a vymenti suciastku co im napsie ze je zla. Ked poviem ze mi zdochyna motor a im napsie ze je vadna zadna elektricka roletka tak povedia ze je na vine ta a vymenia ju. To je ich pristup. A Ked to reklamujem povedia ze ej to stary crep a ze nech idem dpc ale slusnejsie.

Nemyslim ze to bude teplotou, skor tomu vadi ked auto dlhsie stoji a to mi evokuje daco s palivom, kebby bolo vonku aj +30 asi to nechyti tiez.

bugy-bugy
Autor témy

Utorok, 9. Apríla 2013, 10:48

Caute chalani mam dalsie novinky :)

Takze prislo sa nato ze na aute bol pripeceny zhavic ktory vymenili, nasla sa chyba, 1 ventil "nedotlaca" pytali si povolenie na otvorenie hlavy a skontrolovanie dalsich ventilov, a hlavy ci nieje prasknuta.
CENA PRACE bez tesneni : 500€
ale stale sa nevie ci chyba bude v hlave, zase hop alebo trop za 500e

Teraz tam je po 6 dnoch uz ucet 270€

Som im vdacny za vsetko co pre auto urobili zistili ze je v poriadku az na to startovanie, ale uvazujem ze to zverim niekomu rozumniejsiemu ktory to nema len ako monotonnu robotu ale aj ako konicek a do aut sa rozumie.

Chalani dva krat si rozmyslite ci do autorizaku! ak sa neriadite mottom: peniaze boli aj budu :P

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6

Utorok, 9. Apríla 2013, 11:35

za taku robotu nasrat do ruk a tyzden k vode nepustit!a nie bit za to vdacny.

bugy-bugy
Autor témy

Pondelok, 15. Apríla 2013, 18:44

Čaute chalani,

Auto máme už doma, ale bude treba otvoriť hlavu a zistiť prečo jeden valec má malý tlak..
Na aute nám menili žhavič ktorý bol zapečený, a bol práve nad tým spomínaním valcom.
Podľa ich slov som pochopil, že problém s naštartovaním môže byť práve zapríčinený týmto valcom... ( tak som to ja pochopil )

K servisu: Pri preberaní auta, nebol prítomný Pán prímací technik, na naše počudovanie... Bol tam iba jeho nadriadený.. Ten si samozrejme zastával prácu zamestnancov, ale priznal aj pochybenie na ich strane. Servis si nezarátal ani euro za prácu, len si nechali preplatiť prácu a výmenu žhaviča (externá firma ).
Stav auta: Prišli sme s plnou nádržou odchádzali sme s ¼. Auto zapackané od špinavých prstov, dokonca aj v interiéri .. ALE AUTO STARTOVALO, dnes ho máme 3 deň a zatiaľ bez problému.
Pri štartovaní je ešte cítiť že niečo nieje v poriadku... :/

Otvorím ďalšiu tému či by mi vedel niekto pomôcť s tou hlavou a valcami ( samozrejme nie zadarmo )
ĎAKUJEM ZA RADY A ZA STRPENIE

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Pondelok, 15. Apríla 2013, 20:21

prosim, pre teba sameho aj pre nas vsetkych, poriadne odfot tu fuserinu, zapackane diely, vsetko co dodrbali, napis k tomu aj tu nadrz a co ja viem co este a MAIL IMPORTEROVI!!!! Ak sa taketo prasarne nebudu nahlasovat, budeme tu mat len same fuserske servisy s otrasnymi sluzbami a importera co si mysli ze vsetko funguje vyborne!
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 257 neregistrovaných