... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:pokial chodec stoji vedla prechodu na chodniku nemusite zastavovat...ale ak aspon jednou nohou skoci na prechod ste povinny zastavit (aspon by ste mali)
mozno to bolo za komunistov a je to tak aj teraz :)
majro napísal:....ze chodec ta nemoze obmedzit.. a inak vseobecne plati sa mi tiez tak zda, ze niesi povinny zastavit, pokial nieje skupinka aspon 4 ludi..
johnyfly1 napísal:vies policajt ti povie ze si mal predvidat a si v prdeli.=
camai napísal:Akurat ako som otvoril tuto temu ma napadlo ze v sobotu ako som siel do mesta mame semafor pre chodcov. Bola cervena chodci presli naskocila zelena a banda degesov sa rozhodla ze aj tak prejde. Vsetci stali a pozerali na nich ako sa usmievaju este a mne to nedalo tak som trosku prituroval uz spozorneli postil spojku gumi len tak zapiskali ale ani som sa nepohol a hnet na brzdu. Velmi ma pobavilo ako ciganky vedeli utekat s taskamiAle inak chodcov pustam ak vidim ze cakaju...
Peter92 napísal:na ruzinovskej v BA dochodci co roadcrossuju mimo prechod, najlepsie o barlach...![]()
Peter92 napísal:na ruzinovskej v BA dochodci co roadcrossuju mimo prechod, najlepsie o barlach...![]()