Utorok, 27. Marca 2012, 01:40
myslim,, ze toto je tema pre mna ako stvorena.. ked tak uvedme to na spravnu mieru. prednost chodci nemaju pokial viem.. ono to tak bolo za komunizmu, ze ked vstupi chodec na cestu resp. na prechod tak sa ani nnemusi kuknut a ostatne auta musia proste zastat.. ale cas sa zmenili, a ludia co v v tej dobe zili su tvrdohlavy a stale si myslia, ze je to tak, ze chodci su vyssie ako auta.. bohuzial nie.. mna kvoli tejto situacii vyhodili na skuske z autoskoly.. bezchybna jazda (nemyslim to nafukane ale viem proste dobre jazdit..) a idem po rovinke, a tam prechod, a pri prechode na chodniku stoja nejake pice, ktore si tam kecaju, a samozrejme ked som videl, ze nemaju zaujem prechadzat cez cestu co ani nemali lebo tam len stali a hrkutali si, tak policajt ma za to zdrbal, ze co som ich nepustil.. darmo som sa hadal, ze proste oni neprechadzali cez cestu, resp. ze policajt videl, ze uz isli na prechod a ze nezastavil som.. ano je pravda, ze netreba pokusat policajta na skuske, ale ked som si tom este nasledne overoval u svojho instruktora, tak ma zjebal este on, ze co som sa nechal ojebat policajtom, ze ja som na vozovke nad "chodcami", teda ze nemaju prednost v ziadnom pripade.. nepamatam sa, ci vtedy neplatilo to, ze ked vstupi aspon jednou nohou na rpechod, ze mam zastat ale aj tak.. cele zle..
ja pokial sa neponahlam, co je vacsina casu tak pustam vsetkych nech maju radost, ze ich niekto pusti a plus bonus, ze ich pusti bmw :) ale pokial mam bujaru naladu, tak nepustam nic, resp zrazam vsetko
ako bolo aj vyssiem napisane, klasika, pustam ludi na prechode, ziadne auto okolo iba ja z dobreho srdca a aj tak nejdu a pohnu sa az ked zastanem a porad uz zaradim za 1..

e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is