... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:na nespravnej adrese places korcula. Sak mi najdi ultrabook pasivne chladeny, vykonny, s dobrym repro, 16:10/3:2 displejom 500nit 100%sRGB s vydrzou 10+ hod na baterku.premenujte tuto temu na éplbojz fan pejdž co si tu fetaci jablcok fukaju davky do nosa bo len ich matros je ten naj, tazke klapky na ococh totok
pablohablo napísal:lepsie social mogbuk nez socialne kurca z tesca, ci?odpadavaju zo stoliciek ale ked pride na lamanie chleba kupia epl sociál edišn.
spekillant napísal:tendrujes jak smerácina nespravnej adrese places korcula. Sak mi najdi ultrabook pasivne chladeny, vykonny, s dobrym repro, 16:10/3:2 displejom 500nit 100%sRGB s vydrzou 10+ hod na baterku.
Lebo zatial co som pozeral Dell XPS 13 tak tragedia, Razer blade stealth takisto, MS Surfass laptop predrazena chujovina
lepsie social mogbuk nez socialne kurca z tesca, ci?
starynovy napísal:Chvalenkar jeden. Coze je to liter pri 100-150 za meter.A bude ti tu do neho jebat.. Vyplaca pozemok!!!
pablohablo napísal:tak este posledny prispevok do retardovanej olympiady.tendrujes jak smeráciEste napis ze ma mat v logu ovocie.
Choj pon v pondelek, pre teba to bude najlepsi red pill
starynovy napísal:ale jebem tvojho boha ty kkt toxicky. Bodaj by ti v buzerci kazdy vecer kurili po dedine s polyesterovymi ponozkami, nech mozes byt toxicky este viac.A bude ti tu do neho jebat.. Vyplaca pozemok!!!
spekillant napísal:mas tam preklep, namiesto #vyladenysystem si napisal Surfas.Surfas book detto, neopravitelna proprietarna kokotina
starynovy napísal:ty ma trigrujes, lebo si vypichnes jednu vec a to tu tocis dokola jak obohrata platna, pod kazdy komentar tvoja odpoved o rakusku/pozemku. Chvilu to bolo aj ze haha, teraz uz to je len trigger. Nemusis nikomu nic pripominat, ludia tu na to snad nie su odkazany, ty mr. zasada.Sam si kokot.. teda spekulant. To su len tvoje slova, nic viac, nic menej.. Mal by si mi skor podakovat, ze som mu to pripomenul. Neviem co ta trigruje? Nejedol si? Nefajcil? Ci co sa deje...
pablohablo napísal:mas tam preklep, namiesto #vyladenysystem si napisal Surfas.
tu mas red pill https://www.youtube.com/watch?v=xFIVZYe ... isRossmann
spekillant napísal:Zaujimave, oxidujes tu kazdy den a este si si nevsimol ako to tu funguje.. ty obohrata toxer platna. Ale ked sa miestny system otoci na pana tak zrazu trigger, to NjEJe sMjeSne!!ty ma trigrujes, lebo si vypichnes jednu vec a to tu tocis dokola jak obohrata platna, pod kazdy komentar tvoja odpoved o rakusku/pozemku. Chvilu to bolo aj ze haha, teraz uz to je len trigger. Nemusis nikomu nic pripominat, ludia tu na to snad nie su odkazany, ty mr. zasada.