hej, zatiahni do toho gpu, makes sense

tak zatiahni do toho tie 100-150W gpu co su pripojene k tym x86 procakom, a kde si? sak na tom grafe to je pekne vidiet
ale inac okej, ked teda su obdobne masiny s takym performance, otazka je, aspon pre mna, ci to zvlada taketo veci, co tento typek robi vo videu
daj nejake video kde to niekto ukazuje, som fakt zvedavy.. lebo toto je to na com zalezi, a nemam sajnu jak to funguje pri windowsoch, kedze ich nepouzivam 12 rokov, a mam iba porovnanie s intel macmi, viem ze moj predrazeny mac pro by hento nezvladal takym sposobom, uz ked mam pusteny 4K render videa, tak citim na celom systeme ze ma omeskanie.. a to mam 64GB ramky, xeon 8 jadrovy, atd. a hento je base 14" pro, za 2250€.. ked oproti tomu postavim 2016 15" mbp co mam, tak ten si ani neprdne, tomu staci ked mam jutub pusteny, a prepnem sa do imessage, tak animacie pri odosielani sprav uz laguju. ked toto v tom videu vie windows tiez bez problemov, tak good for you. ale macy to do prichodu M1 nevedeli, a preto su vsetci ludia taki nadseni z toho celeho. plus je to prva generacia cipov dpc... a hned kopu prvu ligu
takze vo finale to je uplne jedno ci su na trhu pc masiny s obdobnymi parametrami, ludia jak ja co pouzivaju macy roky rokuce, tak nad nimi ani nebudu uvazovat. uz len kvoli tomu retardovanemu OS