... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Ak to neplanujes do 10 rokov zburat tak by si sa mal pripravit aspon na tych realne dosiahnutelnych 10Gbit, tam ti treba CAT7 na vzdialenosti v stavebnych mierkach. Ale uplne najviac prazdna chranicka za 10 evri a ked bude treba nafuknes si aj optiku, ale najdolezitejsie ten kabel vymenis ked sa pojebe, a on sa zvykne pojebat, najme ked po nom na stavbe posliapu a kadejak inak ho pojebu nez ho zaleju do betonu.Kameru si neda ale 500MHz kabel mu nestaci...
pablohablo napísal:Stale je tu rec o garazi za domom v sali, kde bude na konci nejaky AP za 13e. To su zase tie tvoje extremy, aj CAT5e je viac nez ten injektor do zasuvky. Na 10G nepotrebujes CAT7, teda mozno potrebujes s pochybnym HW. Ja pouzivam len SCHRACK (dost dobre pre BA, ked je rakuske?) a naposledy som certifikoval 253 vyvodov na MU v Martine na 10G, najdlhsi mal 105m. Holt kdo umí... Ten je zaockovamy kokot.tam ti treba CAT7
voMacK napísal:ja nic, stary zacalTy tu cuvaciu kameru musis spomenut castejsie ako vegan, ze je vegan, co?