sak som to nemyslel v zlom

ja viem ze mam prestrelene ocakavania, kupim kokotinu, pol roka na to sada prach a potom to hustlim na bazosi. Kazdy mame nejake konicky.
zas prr, zlomok veci mam zakupenych

a nieco je zase prakticky nezohnatelne rozumnou cestou alebo za rozumne peniaze. A aj ked som pouzival spotify, hudbu som si ukladal offline, veci co tam neboli som si daval kopirovat, to mi nerobi problem raz za stvrtok si to syncnut.
ja od toho iOS neocakavam nic, iba to chcem skusit cisto zo zvedavosti (mozno sa prisposobim, mozno to za tyzden hodim za bazos so stratou umernou ziskanej skusenosti). Viem ze mass storage to nema, neviem ako velmi zle je sync cez itunes, kym nezazijem nezistim. Cez dropbox sa to tam neda natiahnut prinajhorsom? Lebo aj ten Macbook Air co doma mame, je ten z toho Linusovho videa a fakt som za tych cca 700eur horsi notebook nevidel.
Tablet mam obstarozny Xperia Z3compact tab, ktory prekvapivo este sluzi po 4-5rokoch, iba na sledovanie YT, netflixu a stranok ako bombuj a sledujuserialy, takze iPad by mi bol zbytocny lebo by som na tom nic ine nerobil. Myslim si ze s iOS sa lepsie na iPhone oboznamim, pre tablet fakt nemam nejake zmysluplne vyuzitie.
A ved som pisal predtym, ze cakam aka bude ta SE2 (aj z tej 7micky som nasiel par pouzitych kusov za ~200eur, coz je v pohode), navyse musim predat ten Shanling najprv, uz sa mi doma kopia kokotiny co nevyuzivam (samozrejme si robim zalusk este aj na Dragonfly Red, kym sa totalne vypredaju, lebo mam pocit, ze sa prestal vyrabat).
Na tie sluchadla si teda brutalny deal vychytal :-O hej tiez mam pocit, ze hlavne tam je rozdiel v ANC. Ono som si vsimol, ze Alze obcas s cenami zajebe, aj 1000xm3 su teraz za 350, ale mali par dni v minulom roku, kde boli za nejakych 270. Akurat cierne sa vypredali hned, bezovych tam bolo par kusov tak som sral na to. Inak neviem ci to tiez nebol zrovna november-december. Si ked tak nastavim watchdog aj na tieto tvoje
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)