... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Lipo69 napísal:Ak kupuješ aj ostatne veci za take ceny, tak sa nečudujem že sa rad necháš osvietit ...a mal by si sa :)2,5 rocny telefon za 600 ci kolko
chory vykon to nema
dizajn 6 rocneho mobilu
kludne ma osviet preco je to dobra volba
 a hodi sa mi to ako mala mp3ka do fitka, chcem si skusit ako to bude zniet, iPhony by mali mat taku zaujimavu farbu zvuku. Inak nechce niekto Shanling M3s Hi-res DAP?
  a hodi sa mi to ako mala mp3ka do fitka, chcem si skusit ako to bude zniet, iPhony by mali mat taku zaujimavu farbu zvuku. Inak nechce niekto Shanling M3s Hi-res DAP?  som bol pazravy a kupil som to pred rokom za cenu iP7, len som zistil ze to az tak moc nevyuzijem
 som bol pazravy a kupil som to pred rokom za cenu iP7, len som zistil ze to az tak moc nevyuzijem 

a neviem co je zle na mp3/flac z lokalneho zdroja, spotify bolo super ale odkedy kolega zrusil family sub, tak som sa nedokopal k tomu zase si to predplatit. To uz asi rovno vyskusam tidal.
 a neviem co je zle na mp3/flac z lokalneho zdroja, spotify bolo super ale odkedy kolega zrusil family sub, tak som sa nedokopal k tomu zase si to predplatit. To uz asi rovno vyskusam tidal. 

ja viem ze mam prestrelene ocakavania, kupim kokotinu, pol roka na to sada prach a potom to hustlim na bazosi. Kazdy mame nejake konicky.
 ja viem ze mam prestrelene ocakavania, kupim kokotinu, pol roka na to sada prach a potom to hustlim na bazosi. Kazdy mame nejake konicky. a nieco je zase prakticky nezohnatelne rozumnou cestou alebo za rozumne peniaze. A aj ked som pouzival spotify, hudbu som si ukladal offline, veci co tam neboli som si daval kopirovat, to mi nerobi problem raz za stvrtok si to syncnut.
 a nieco je zase prakticky nezohnatelne rozumnou cestou alebo za rozumne peniaze. A aj ked som pouzival spotify, hudbu som si ukladal offline, veci co tam neboli som si daval kopirovat, to mi nerobi problem raz za stvrtok si to syncnut.