... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:nie vážne, je to priamo od Samsungu, treba to prevziať do 3 pracovných dní - mail prišiel včera.no to urcite, a ked sa odlepi displej tak nam neuznaju zaruku lebo sme to kupili cez sprostredkovanu objednavku, tieto ojeby so zarukou uz pozname od zigularu.
Killo napísal:ja mam 7+ a teda netaham autobaterku zo seboufuty lepsie ti to zodpovedaju asi miestni Epl Gurus, tie rady X uz by mali mat aspon celodennu vydrz co som tak pocul od kolegov, svagor ma 8micku a taha k tomu autobateriu ked niekam ide, bezne to nabija tak 3x denne, cize tam by som to videl biedne.
a mame tiktok SE2ky
Fuxxo napísal:jooo, pluska vydrzali velmi dlho, tie kazdy chvalil, na tie som uplne zabudol, ja som hovoril o tych malych noja mam 7+ a teda netaham autobaterku zo sebouden to vydrzi s prehladom, niekedy aj viac, ked nemam vela hovorov alebo sa s tym nedrbem moc. na druhej strane cely den ked komunikujem na spravach, tak vsetko pisem na macu, takze telefon ani nemusim brat do ruky.
a hento najskor nebude SE2, uz v komentaroch na macrumors som videl ze to je nejaky nahradny case v inom dizajne na 8micku alebo take nieco..
ifon xr mozem potvrdit, zene vydrzi s prehladom den a ona je na nom tak 14 hodin denne
boborjelotor napísal:hahahahahahafuxxo prosim ta, SO SEBOU, sa sustred nabuduce
boborjelotor napísal:jasne, to da zmysel, ale ja ten iP chcem vyslovene len na skusku ako vstup do Eplu (lebo teda Mogbuk Air by som najradsej vyjebal z okna). A Xr je tlsta tazka klobaska 7 vs Xr : 138 g (4.87 oz) vs. 194 g (6.84 oz). 8micka 128gb na alze teraz za 590eur, to som veru neni ochotny dat ani za boha (ani za narod). Uvidim podla ceny toho SEcka, ak to vobec budu schopni shipnut kvoli koruna virusunizsie ako 8 by so uz nesiel, ale osobne by som uz radsej prihodil 5 korun a isiel do Xr aspon. je to iny level co sa tyka vykonu, vydrze a pokial telefon opatrujes do zodratia,tak este 3 updaty dostane. ludia to podcenuju, ale kazdym rokom je to viac dolezite mat telefon s aktualnymi security patchmi. uz aj koli tomu form factoru, display2body ratio 60% je uz proste historia.
SE2 bude urcite v marci, ale uz len preto, ze je to tiktok by som tomu 100% neveril tomu videu, imho prestanu vyrabat a predavat iphone 8 a nahradia to se.