... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:jak ze LCD rovnaky ako 11Pro? sak pro ma oled s vyssim rozlisenim.. nemyslel si Xr?
inak uplne zbytocnych 256GB si budem musiet aj ja kupit ked k tomu dojde, lebo jebnuty oranz neplanuje zaradit do predaja 64GB 11 Pro Max..chore uplne..
boborjelotor napísal:dobre ze si sa pochvalil ze platis celej rodine aj ked to nic neznamenaano, kokotina jak mraky, nehovoril si nahodou, ze ty v okresnom meste mas problem ziskat FIXNE pripojenie s rozumnym uplinkom a FUP?
ja mam normalneho operatora, moje mesacne faktury telekomu su 300-350 eur kedze to platim celej rodine, ale nie kazdy si asi moze dovolit pausal, kde ma 40GB dat, a na to aby som mal vsetko v cloude je aj tych 40GB trosku malo ak by som mal vsetku hudbu a video iba streamovat, vsetky data iba v cloude, nehovoriac o tom, ze priemerna rychlost LTE na Slovensku je hlboko pod 8mbit, to je realna priemerna prenosova rychlost a to je udaj, ktory mam priamo zo zdroja. Je mile ze ti 5MB subor stiahne 80mbitom, ale kontinualny stream kolise mimo velkych uzlov natolko, ze by sa podla odhadov muselo investovat dalsich 300 mega do infrastruktury, co samozrejme nikto nerobi pri pripravach na 5g.
to ze tebe tvoj use case sedi neznamena, ze to je generalne pouzitelne. priemerny datovy balik, ktory maju ludia s pausalmi je hlboko pod 10gb.
to, ze sa vedelo o tom ako budu vyzerat iphony 2019 mi akoze brani mat ocakavania inovacii? to je niekde napisane, ze epl musi drzat jeden dizajn 3 roky? co to meni na veci, ze povazujem ten notch za prehistoricky obrovsky v roku 2019? to ze ty nevies naco by to robili neviem naco by mna malo zaujimat.
Fuxxo napísal:s tym dizajnom si to zle pochopil, ja mam prave dilemu ci si vobec kupit ten telefon lebo mi ten dizajn ide hore krkom uz, a chcel by som tie prachy utratit konecne za nieco ine jak za poslednych 6 rokov. a nepisal som ze neviem naco by robili novy dizajn, lebo ten to potrebuje jak sol, ale neviem naco by robili fhd do XRka, ked sa to ocividne predava vyborne aj s tym co tam je.. mozno na buduci rok.