vcera som tusim na svetandroida.cz,alebo odkial mi to nacitalo rss, cital, ze uz pride v septembri aj 9t pro s 855 za nejakych 430e, ak by mlada na tom chcele renderuvat 4k120 fps duck face selfie.
a aj si osahala system mlada?
inak telefon je dost hruby a mega smyklavy, ten gradient bude mat peknu pavucinku ked jej drbne z ruky po tyzdni :), alebo ho bude nosit v puzdre a gradient nebude vidno.
neviem ci do custom romiek davaju dc dimming, a popravde skusat tie ine verzie MIUI koli tomu sa mi nechce hlavne preto, ze ja to "nevidim", mam kolegu, co by urcite videl rozdiel medzi pwm a dc, ale on aj led lampu na stole vidi blikat a ja nie. takze by ti moje testy boli k nicomu. Ocakava sa, ze to dostane 9t oficialne do vsetkych 3 ci 4 verzii ROM coskoro, tak ako MI 9, MI 8.
u mna to vsak bude asi este dlho len tehla na stole, ak to vobec niekedy bude stabilne na daily pouzitie. asi to zostane ako test bench, ale aspon sa pevne rozhodol, ze zacnem do rodiny pridelovat uz len android one alebo iphone, uz mi to nestoji za toto vecne "sulozenie s romkami", ani ma to nebavi uz. dam teraz tatkovi mi a2 s prasknutym sklom nad fotakmi, a uvidim ci pride a3 pro alebo aspon a3 klesne na 200, potom to vymenim.
vcera som konecne vyskusal nove UI v Android Auto, apk z 1. augusta uz dovoluje aj na SK zapnut nove rozhranie, cisty klon car play, ale je to pohodlnejsie, oproti carplay ma ovladanie medii v taskbare.
a ak niekto chcel vyskusat true wirless sluchadla ale nechcel ufonske atenky od apple alebo podobne drahe samsungy ci ine kusy nad 100 ecka, tak silno odporucam tieto za 35 (mimo alzy som ich videl pod 30)
https://www.alza.sk/qcy-t1c-cierna-d5505954.htm?o=1Ja som ich kupoval len na prakticku skusku a bolo mi jedno ako hraju, slo mi o to par dni ich pouzivat a zistit, ci budem nadavat na to, ze ich treba trosku viac strazit a bat sa, ze mi pri chodzi budu vypadavat ale po tyzdni som nie len spokojny s tym samotnym konceptom true wireless, ale na moje velke prekvapenie aj so samotnymi sluchadlami. imho vysoka hodnota za peniaze.
Hraju podla mna lepsie ako akekolvek earbud dratove sluchadla za taku cenu, ked su v uchu dobre nasadene maju aj slusne hlbky, moznoze na moj vkus az prilis tlmia okolite zvuky (pasivne samozrejme), ale maju celkom kvalitne gumove izee, nemaju tie fancy funkcie ako apple a samsung, ze po vybrati z usi prestanu hrat, nie su asi odolne voci vode, cize na sport to nie je, ale nemal som ani raz problem s parovanim, ani nevypadava jedno zo sluchatok, po vybrati z puzdra sa automaticky zapnu, baterka drzi dost dlho, a puzdro tiez. Mne vadi jedna jedina vec, ze puzdro sa nabija cez microusb, lebo teraz ako som vymenil tatkovi stary tablet za novy uz som mal komplet usb-c vsetko, ale mam v tom zapichnutu redukciu. Sluchadla sa nabijaju automaticky po vlozeni do puzdra, pokial viem vsetky znacky to tak robia, ale to mne tiez nepride idealne, ja obcas mam sluchadla len 10-15minut, potom mam nejake stretnutia, potom zas hodinu za stolom, a bud ich budem nechavat polozene na stole a stratia sa do tyzdna, alebo ich budem davat do puzdra, a budu sa dokola nabijat po 3%. Inak puzdro vyriesene tiez dobre na to ze je to low cost, silne magnety, ale lahko sa vyberaju. Odporuca 5 z 5 bobrov.