... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:drako, to je picovina. ked ti jedno kolo smyka na ceste, tak dure sa pomaly toci. resp. dalo by sa povedat, ze ked ti odlahcene kolo spravi otacku, tak zatazene kolo ti spravi 1/4otacky. preto so svorom je haluz prejazd cez zaveje, to ti zacne tancovat zadok presne kvoli tomuto
Majo napísal:samosvor v zime narobi viac skody ako osohu, pretoze to pri prejazde zakrut na klzkom povrchu bude driftovat, takze aby to bolo ovladatelne musis ist pomalsie ako bez svoru.
A keby to bol aj 75 percentny samosvor tak niekde v zaveji by bol uplne nanic, ked totiz jedno koleso presmykuje tak to druhe sa ani nepohne. To by musela byt 100percentna uzavierka.
johnyfly1 napísal:
ale prosim ta 50kg?moje auto ma 1300kg...co ti pomoze 50kg? podla mna to nepomoze pokial tam nelalozis aspon pol tony
![]()
teraz tam plny kopec kravin a vazi to celkom dost ale je to to iste ako ked je prazdny kufor
![]()
to uz radsej do kufra lopatku a strk popripade technicku sol![]()
Mimo napísal:tu nejaký svor :) http://www.youtube.com/watch?v=lZmsY2YvVsc
BlackMW napísal:
takze 650 kg mas na zadnej naprave, ked pridas 50 kg, je to ca 8 % a to uz je citit,
aspon ja by som ti povedal ci mam v kufri 50 kg alebo nie aj keby som o tom nevedel.
BlackMW napísal:takze 650 kg mas na zadnej naprave, ked pridas 50 kg, je to ca 8 % a to uz je citit,
aspon ja by som ti povedal ci mam v kufri 50 kg alebo nie aj keby som o tom nevedel.
johnyfly1 napísal:tak ty ano lebo ty si to vsetko odlahcoval ak som si dobre vsimol
patres napísal:Najlepsie je asi nezapadnut![]()