... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: Ako na Uja Kalinaka - aneb ako jazdit bez moznosti detek

Utorok, 1. Novembra 2011, 11:32

//MPower napísal:
raz bolo na Discovery chanel v mythbusters ako ojebat radar davali secko mozne aj disco gule do auta hoci co hoci ake upravy robili na aute a laser beze pouzivani serifom v USA vzdy auto zmeral :roll: treba jedine antiradar dobry len by ma zaujimalo ze ci nebudes podozrivi ked fizel za stromom ta bude merat a radar mu nic neukaze resp.mu budes rusit jeho radar este 1km pred tym ako ta bude meret

antiradar nerusi radar a uz vobec nie laser. jedine co antiradar robi, je ze ta upozorni, ze niekto v blizkosti pouziva radar (radarove vlny sa odrazaju a preto ich vie zachytit dopredu). ty potom spomalis a v pohode prejde okolo policajta. na laser existuje rusicka, kedze sa laser neodraza tak sa ho neda dopredu zistit, az ked na teba priamo mieri a to je uz neskoro.

najlepsia kombinacia je antiradar s detektorom laserov (napr. valentine1) a laserova rusicka s ovladanim vnutri v aute. pri klasickom radare ta to proste upozorni dopredu a ty spomalis a pri laseri, ti to zacne pipat ked ta niekto meria, tvoja rusicka zablokuje spiatocny signal, ty rychlo spomalis a vypnes rusicku aby ta policajt mohol namerat uz s dodrzanou rychlostou a nemal podozrejnie ze pouzivas nelegalnu rusicku.

To znie celkom pozitivne, samozrejme, ze to nieje az tak celkom jednoduche, poprve treba na to investicie - valentine1 je cca 400eur (+montaz, potom mozno si to chces dat vbudovat priam do spatneho zrkalda a musis kupit nejake prislusenstvo), rusicka 600 eur iba dopredu pripadne 1000eur na cele auto, este horsie to je v pripade SUV ked potrebujes viac rusiciek aby si pokryl cele auto .. ale najvacsi problem je, ze v poslednej dobe prisli na trh radary, ktore pracuju na rovnakej frekvencii ako napriklad vsetky automaticke dvere na pumpach. Co to znamena je, ze poprve vela antiradarov uplne ignoruje tieto frekvencie a aj ak si ich nadstavis tak ti v meste bude vkuse pipat ... a este je malickost existuju detektori antiradarov (v podstate je to detektor detektoru radara :) ) tie ale nastastie na slovensku policajti nemaju .. aspon zatial.

Na internete najdes okolo toho vela info, pripadne checkni co predavaju mmracing ..
http://mmracing.sk/sk/antiradar-stinger-dsi/
http://mmracing.sk/sk/laser-interceptor/
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

BossX3
Kraj: Prešovský

Utorok, 1. Novembra 2011, 21:00

mam jednu otazku.. v iPhone mam navigaciu menom NAVIGON a v nej je funkcia anti-radar, ktora by ma mala upozornit na to ze niekde meraju.. funguje to ? nezistia policajti ze pouzivam anti-radar ? mate s tym niekto skusenosti ?

SmartBastard

Utorok, 1. Novembra 2011, 21:10

BossX3 napísal:
mam jednu otazku.. v iPhone mam navigaciu menom NAVIGON a v nej je funkcia anti-radar, ktora by ma mala upozornit na to ze niekde meraju.. funguje to ? nezistia policajti ze pouzivam anti-radar ? mate s tym niekto skusenosti ?

:mrgreen:

Nie, nemajú ti ako a vôbec čo zistiť. To co ta aplikácia používa je obycajna internetova databáza najcastejsich miest na meranie + všetky známe kamery. Inak povedané to je to iste ako by si si za jazdi čítal na internete kde sú dnes hliadky, tvoj iPhone nevysiela resp. neprijima žiadne radarovej vlny ani nic podobne. Myslím, že väčšina klubu má rovnaku službu náhodou v ich navigacnych systémoch, takze nieje sa čoho báť.

Edit: hlavne si treba uvedomiť, že iked je táto aplikácia veľmi účinná proti statickym stálym kameram ktore sú napríklad veľmi populárne v Rakúsku a západe, je úplne nefunkcna na mobilné radary alebo ak policajti stoja na neobvyklom mieste, takze sa na to urcite nespoliehaj.
www.RoyalGarage.sk

BossX3

Streda, 2. Novembra 2011, 15:32

aha dakujem za info :D

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 3. Novembra 2011, 01:28

ja skapem to co si zajebal :D co ti fizel povie ukaz iPhone,to je to iste ako ked ti v radiu povedia meraju tam a tam , inak najlepsia navigacka na iPhone :wink: az tak ten iPhone neni dokonaly aby mal antiradar :D

valer750

Piatok, 4. Novembra 2011, 08:54

myslim, ze vo svajciarsku bola nejaka kauza s tym, ze policajti riesili chlapika s navigaciou ktora upozornovala na pevne radary...
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo

Piatok, 4. Novembra 2011, 10:05

tak takto kolosálnu zmes kokotín k téme ktora je este vacsia kokotina som uz davno pradavno nevidel :lol: ty kks , soferuj ako clovek a nie ako idiot a nelet po rozbitej polo-šutrovej ceste 150tkou , maj oci otvorene a pocuvaj radio ktore ti ochotne usetri prachy za pripadnu pokutu pri prekroceni rychlosti a nemas problem.. nie super-ultra-mega-armádne nátery na stíhačky, antiradary a rušičky dpc jak v nejakom vojenskom tanku a čerešnička na tortičke - Iphone ktory ti povie kde stoja policajti :lol: som sa splakal z vas ludia, ved majte rozum :roll:

pelo
Auto: e39 520i saloon

Piatok, 4. Novembra 2011, 11:00

Dobry subor ko..tin, co sem autor temy zavesil. Viacere veci odporuju logickemu mysleniu, viacere si odporuju. Ale co ma najviac pobavilo, bol strach autora "napríklad či mi auto nepritiahne na iné auto," :lol: :lol: :lol:
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Novembra 2011, 11:08

chlapci, ta tema je dva roky stara, a neviete co bolo za tym

germancars

Piatok, 4. Novembra 2011, 11:16

SmartBastard napísal:
antiradar nerusi radar a uz vobec nie laser

nie som si isty ale antiradar rusi radar preto sa vola antiradar ;) to co nerusi antiradar a Ty opisujes ako antiradar ze ti zacne pipat ked ta meraju je obycajny radarovy detektor len sa to slangovo vola antiradar..ale naozajstny antiradar dokaze radar zarusit a tym padom si nezmeratelny a to je zakazane(nebavime sa o laserovych)

SmartBastard

Piatok, 4. Novembra 2011, 11:38

germancars napísal:

nie som si isty ale antiradar rusi radar preto sa vola antiradar ;) to co nerusi antiradar a Ty opisujes ako antiradar ze ti zacne pipat ked ta meraju je obycajny radarovy detektor len sa to slangovo vola antiradar..ale naozajstny antiradar dokaze radar zarusit a tym padom si nezmeratelny a to je zakazane(nebavime sa o laserovych)

"Naozajstny" antiradar do auta som nevidel. A to ze radarove detektory sa volaju "antiradary" za to ja nemozem. Daj si do googlu antiradar a povedz mi kolko "ozajstnych" antiradarov ti to najde.

Pripadne chod na http://mmracing.sk/sk/antiradar-stinger-dsi/ a precitas si:
Antiradar Stinger Card
Stinger už vyše 20 rokov vyvíja high-end radarové detektory pre trh západnej európy. Až teraz sa vďaka našej spolupráci podarilo integrovať technické a softwareové riešenia umožňujúce detekciu radarov ..

Radarove vlny mozes tak akurat odrazat, takze tvoje auto by museli vyzerat nejako takto:
Obrázok

A btw mat radarovy detektor a.k.a. antiradar v aute a pouzivat ho je vo vacsine EU zakazane.
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Piatok, 4. Novembra 2011, 11:46, upravené celkom 3 krát.
www.RoyalGarage.sk

Ahmed
Auto: BMW

Piatok, 4. Novembra 2011, 11:45

to ma batman uz davno... :twisted:
Speed means freedom of the soul.

germancars

Piatok, 4. Novembra 2011, 11:56

ja som sa o tuto problematiku nikdy nezaujimal ale napadlo ma to ze slovicko antiradar je hlupost a to co sa povazuje za antiradar je len radarovy detektor...

inak radar sa da zarusit v tom ziadny problem nevidim je to len signal ktory na Teba niekto ziari , keby si vedel jeho frekvenciu tak by sa dal taky pristroj v pohode zostrojit...len neviem ci tie radary nepouzivaju viac pasiem alebo nieco na ten styl...ale nemusis vobec vyzerat ako batmobil aby si unikol radaru :smile:

SmartBastard

Piatok, 4. Novembra 2011, 12:07

germancars napísal:
ja som sa o tuto problematiku nikdy nezaujimal ale napadlo ma to ze slovicko antiradar je hlupost a to co sa povazuje za antiradar je len radarovy detektor...

inak radar sa da zarusit v tom ziadny problem nevidim je to len signal ktory na Teba niekto ziari , keby si vedel jeho frekvenciu tak by sa dal taky pristroj v pohode zostrojit...len neviem ci tie radary nepouzivaju viac pasiem alebo nieco na ten styl...ale nemusis vobec vyzerat ako batmobil aby si unikol radaru :smile:

Ja tiez niesom nejaky zazraty do toho, ale chvilu som to riesil. Pokial spravne viem tak pouzivaju sirku pasma, tak asi preto to nejde, inak si myslim, ze by s tym uz davno niekto bol na trhu. Ja mam este jeden velmi stary "antiradar" v aute, ale ani ho nepouzivam, okrem toho mam speedcams v navigacii, co je celkom dobra vec v Rakusku (hlavne teraz, ked zacali posielat pokuty na Slovensko). Momentalne skor cakam co spravia firmy proti novym radarom, ktore pouzivaju vseobecne vyuzivane frekvecie napriklad pri automatickych dverach, pripadne pri novych cruise controloch alebo roznych bezpecnostnych systemoch v autach (Mercedes, Volvo, BMW..).
www.RoyalGarage.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 216 neregistrovaných