... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:raz bolo na Discovery chanel v mythbusters ako ojebat radar davali secko mozne aj disco gule do auta hoci co hoci ake upravy robili na aute a laser beze pouzivani serifom v USA vzdy auto zmeraltreba jedine antiradar dobry len by ma zaujimalo ze ci nebudes podozrivi ked fizel za stromom ta bude merat a radar mu nic neukaze resp.mu budes rusit jeho radar este 1km pred tym ako ta bude meret
BossX3 napísal:mam jednu otazku.. v iPhone mam navigaciu menom NAVIGON a v nej je funkcia anti-radar, ktora by ma mala upozornit na to ze niekde meraju.. funguje to ? nezistia policajti ze pouzivam anti-radar ? mate s tym niekto skusenosti ?
SmartBastard napísal:antiradar nerusi radar a uz vobec nie laser
germancars napísal:
nie som si isty ale antiradar rusi radar preto sa vola antiradarto co nerusi antiradar a Ty opisujes ako antiradar ze ti zacne pipat ked ta meraju je obycajny radarovy detektor len sa to slangovo vola antiradar..ale naozajstny antiradar dokaze radar zarusit a tym padom si nezmeratelny a to je zakazane(nebavime sa o laserovych)
Antiradar Stinger Card
Stinger už vyše 20 rokov vyvíja high-end radarové detektory pre trh západnej európy. Až teraz sa vďaka našej spolupráci podarilo integrovať technické a softwareové riešenia umožňujúce detekciu radarov ..
germancars napísal:ja som sa o tuto problematiku nikdy nezaujimal ale napadlo ma to ze slovicko antiradar je hlupost a to co sa povazuje za antiradar je len radarovy detektor...
inak radar sa da zarusit v tom ziadny problem nevidim je to len signal ktory na Teba niekto ziari , keby si vedel jeho frekvenciu tak by sa dal taky pristroj v pohode zostrojit...len neviem ci tie radary nepouzivaju viac pasiem alebo nieco na ten styl...ale nemusis vobec vyzerat ako batmobil aby si unikol radaru