... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:ked ti mam pravdu povedat, pri tej financnej kategorii by som volil toto
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... beb9ff11c2
osobne moj dreamcar spolu so M760i![]()
hlavne hybrid, lebo vies tie 3km jazdit na baterky vpohode a setris ten benzinovy motor a ked ides dlhsie tak mas atomofku pod prdelou :-)
//MPower napísal:OT:
Na baterky vieš ísť s Panamerou Hybrid 50km a dokáže ísť až 140km/h čisto na elektrinu čiže aj na diaľnici, 3km dojazd mal 8 rokov dozadu prvý Touareg hybrid :)
tomas120 napísal:wau, ty si az priiz slusny clovek na tuto dobu :-)Takže sa nám príbeh zamotáva a vôbec to nie je také rýchle a jasné ako v prípade M3ešte budeme mať na pár dní / týždňov požičané GT 640i \ potom sa rozhodneme. Každopádne, ja a firmy pre ktoré som kedy robil či inak bol s nimi spojený sme fakt kúpili desiatky možno aj viac násobky vozov BMW mnohokrát najvyšších tried, takže je možné, že ku mne pristupujú predajcovia BMW inak a ja si to samozrejme vážim, že mám tú môžnosť si voz najskôr vyskúšať a potom sa rozhodnúť. S X6M sme najazdili skoro 2000km a síce to auto neohúri ako moja M3, ale po všetkých stránkach je to úžasné auto a odporúčam každému, kto má možnosť sa v tom zviesť. Čo sa týka Porsche, asi som zatiaľ nedospel na lojálneho zákazníka Porsche a Panamera stará sa mi vôbec nepáčila esteticky, nová je o riadny kus lepšia, ale pre mňa možno som silno obmedzený je jediné Porsche ktoré má miesto v mojej garáži 911 Turbo S ostatné autá som skúšal (Macan GTS, Panamera GTS predošlá verzia, Cayene Turbo) ale nejak ma tak správne nechytili za srdce... Prosím nehnevajte sa na mňa za to.