... všetko o BMW ...
boborjelotor napísal:a kto teda rozhoduje aka vybava je dobra alebo napicu? ty? co si dal prednost predrazenemu mini pred ovela lepsim autom s o trochu slabsou vybavou?vybava je taka typicka podnikatelske baroko, na kameru nezostalo, ani na adaptivny tempomat, hlavne, ze je mpaket.
Fuxxo napísal:a kto teda rozhoduje aka vybava je dobra alebo napicu? ty? co si dal prednost predrazenemu mini pred ovela lepsim autom s o trochu slabsou vybavou?ja som si tiez za kameru nepriplatil lebo naco? nepotrebujem, a zatial som do nicoho nenacuval. a adaptivny tempomat mi akurat tak leze na nervy v kazdom aute s ktorym som isiel co to mal takze by som to furt vypinal. narozdiel od toho mpaket ti celkom slusne zvysuje hodnotu auta aj pri predaji a nieze nie, kludne si otvor mobile.de a krasne to tam vidiet, kde zacinaju luxury line a podobne auta, a kde zacinaju mpaketove auta. absolutne vzdy dam prednost mpaketu pred hocijakou inou vybavou (okrem svetiel). jedine co tomuto chyba su adaptivne ledky, ale ma to led svetla zakladne takze to bude relativne vpohode.
p.s. ja som tiez auto za cennikovych 55 kupil za 43.. ziadne podnikanie, sukromna osoba, ziadne znamosti nic.
pistacik11 napísal:toto je jedina varianta kde by som to urcite mal zapnute, a verim ze to funguje najlepsie, v kolone (jedno ci na dialnici alebo v meste alebo hocikde).. ale inde mi to strasne vadilo, hlavne zato jak to brzdi a potom zrychluje a nezmyselne to zdviha spotrebu a opotrebuva brzdyJa mám síce v e65 predpotopny adaptívny Tempomat, ale považujem to za jednú z naj vecí na aute. Ak máš na diaľnici zapchate všetky pruhy, lebo sa obehuju kamióny, alebo nejaké auta, kolónu atď, tak ti pekne do brzdí na rýchlosť auta pred tebou, a nemusíš neustále nohou, rukou alebo čím upravovať rýchlosť a odstup, keď on brzdí alebo zrýchľuje. Keď sa cesta uvoľní zase auto zrýchli na predvolenú rýchlosť a ty nemusíš nič robiť, len držať volant.
Na okreske už to tak dobre nefunguje, keďže máš tam ostré zákruty a radar občas stratí auto pred tebou, ale na diaľnice je to topka.