Streda, 23. Októbra 2013, 12:55
chalan, so 150€ jeb na to, proste jeb na to !
tiež som študent, dve práce popritom na part time [cca 400€ mesacne +-] a v živote by ma ani nenapadlo si kúpiť s takým príjmom bavorák...so 150€ si kúp radšej skúter, feliciu, alebo fábiu 1.generácie, už aj octavia by ťa zruinovala
Nič v zlom, viem, BMW je sen, tiež mám ten sen, ale musíš sa prebrať do reality, aj keď ma tu väčšina z klubu za to nenávidí, pri rozhodovaní čo za auto, som použil rozum, kúpil si astru, mesačne dám za naftu minimálne 100€, sem tam niečo odíde, sem tam niečo preventívne vymením, a aj tak proste chtiac nechtiac s PHM minimálne tých 200€ mesačne zahučím, a to sa bavíme o Astre r.v. 2001.
a to je len auto, nedajbože dostaneš pokutu, budeš sa chcieť ísť najesť niekde ako človek [nie McDonald]
radšej si tie prachy odlož, zavolaj nejakú holku na večeru / do kina,v lete choď s partiou na dovolenku. Ver tomu, že viacej rodičov potešíš keď im povieš že si za seba budeš platiť telefón, jedlo v škole, skriptá a nebudeš od nich pýtať peniaze, než keď im povieš že nech ti dajú prachy na ABS senzor alebo podobnú píčovinu, ktoré pri starších autách ľubia odchádzať. A istotne radšej by som spomínal na to ako som za mlada riešil holky po diskotékach, než že som sedel doma o suchých rožkoch lebo mi treba meniť to a to...
len tak suma sumarum, tohto roku som najazdil 24300km to je nafta za takmer 2500€, nové brzdy, nová sada zimných gúm, nové svetlá, olej, filtre, a chystám sa preventívne vymeniť výfuk keďže začína hrdzavieť... áno, možno najazdíš menej, ale len si prezri príbehy používateľov s e46tkami, čo všetko museli vymeniť prvé tri mesiace po kúpe, a radšej si pôjdeš kúpiť bicykel. Prepáč, možno je to trochu drzo napísané, ale 150€ som zarábal keď som mal 15 a aj to som rozbil za týždeň. To je tak ako keď tu niekto chcel do 20 000€ kúpiť F10tku...proste NIE!