... všetko o BMW ...
voMacK napísal:150e mesacny prijem a ides kupovat BMW??![]()
To akoze, ked budes potrebovat nove pneu, tak das do nich 4 cele vyplaty?
Pistiques napísal:lenže ja mám príjem 150e a z toho môžem šupnut napr 100 abo aj 120 do auta proste šetrit budem neboj ja to mám už vymyslené :) to mám len výkendovky a ked si vezmeš že cez prázdniny pravdepodobne do švajcu de máš hned 2000-3000 tisícky tak myslím že nebudem mat any problem :) ..
Pistiques napísal:Otec je mechanik a do auta sa rozumie už len tým že ked te nmotor počuje tak vie či to auto ešte nabehá veľa alebo už to odchádza.
MensahService napísal:
Pistiques napísal:A áno otec je zdatný mechanik a čo? ... Niektorý z vás čo to tu vravia ete ani auto nevedeli ked sa on špáral v tom.. ako nechcem vás tu urážat
Pistiques napísal:a to mi chcete akože povedat že človek čo zarába dajme tomu 600e čo je na slovensku uplne normálne tak ked má takéto auto tak tam musí mesačne nechat pol výplaty nájom a nemá čo žrat ?
ViktorDDD napísal:ocko môže byť najlepší mechanik na svete, ale predsa, zo zvuku poznať také veci? napr. vodná pumpa nevydáva žiaden zvuk a zrazu bác a odíde, a necháš celomesačný zárobok za novú+remeň+nemrzku a drobnosti okolo
alebo jeden motor má na chlp taký istý chod ako druhý, na jednom korekcie vstrekov na 1A a na druhom môžu tie vstreky odísť v blízkej dobe
atď. atď. . . .
keď za mesiac dáš len 1000km, čo je docela málo, tak dáš cez 80€ len do nafty, zo zvyšných 70 sa veľmi nedá vyskakovať, hocičo odíde a auto bude mesiac-dva stáť
môže sa stať, že najazdíš 20-30tis. km od kúpy s tým že tam len vymeníš olej a budeš tankovať, môže sa stať že po 2mesiacoch tam budeš musieť dať pár stovák € na opravy
fakt to nemyslím v zlom, ale ber aj tieto veci do úvahy,
alebo keď to auto chceš silou mocou, tak si nechaj 1000ku na účte, možno to nebudeš potrebovať, ale keď to auto budeš používať, a tým pádom meniť spotrebné veci na ňom, tak si to ani nevšimneš a tie prachy budú fuč