... všetko o BMW ...
jararak napísal:muaddeep, mne uz pisal ze mi posle koruny na ucet, dokonca som mu dopisal ze kedy tak ze uz posiela odpisal, zjavne to ma na salame :)
kubo napísal:Sak len clenovia co tu predavaju obchodna sekcia.
To by stacilo v pohode nie?Ja som za!
Mimo napísal::D to tlačítko máš len jedno?
ice.blade napísal:diky za upozornenie na nick pani... s tymto clovekom som chcel pre kamosa riesit lavu prednu poloos a par dielov (E36)... aspon som zbytocne neletel niekam do pi..prec![]()
ja som mal takyto podobny problem z jednym typkom... kupim okno - pride poskriabane... kupim ine diely... pridu ale nie podla dohody... dohodlo sa na neakej kompenzaci clovek sere na mna ze baagoo
tom9k napísal:momentalne bych se chtel ospravedlnit, psal o me uzivate dasto na strance 4 a 5.. chtel bych veci uvest na pravou miru, neprodavam dily,ani nic nedovazim. Jednou jsem rozebral nepojizdne coupe,ktere jsem dostal misto penez ktere mi kamarad dluzil a rozhodl se ho prodat na dily. Prodal jsem to vsechno a nikdy se nestalo, ze by byl nikdo nespokojeny. Co se tyka podvozku,ktery si ode me zakoupil uzivatel dasto, v inzeratu bylo napsano: -dále sport. podvozek,tusim,ze kw(tumiče pružiny),snizeni viz foto
slovo "tusim" znamena ze jsme si nebyl jisty, pak jsme si psali a dasto mel zajem pouze o struny, ty jsem se opravdu domnival ze jsou kw,jelikoz jsem v aute nasel tuv certifikat na jejich snizeni,ale ok.. pak dasto napsal,ze vezme cely podvozek,ale o tom uz nepadlo ani slovo. ok, poslal si pro to kamarada, ktery to osobne okouknul a skontroloval a odjel. Pak dasto vola,ze je podvozek jiny, situaci jsme mu vysvetlil ,ale pokud neni spokojeny,tak mu penize samozrejme vratim, ze o to mi nejde, mel jsem na ne vic zajemcu,navic jemu jsme jeste slevil cca 30e. Jeste jsem podotkl,ze jsem na studijnim pobytu v zahranici,ze mu to poslu az budu doma,on souhlasil.. neubehl ani tyden a aniz by se kdokoliv ozval, dasto zacal vsude rozdavat negativni komentare na mou osobu, pri tom jsme se osobne mezi sebou domluvil ze to vyresime. Byl jsem ochotny to vymenit a penize vratit, jen jsem cekal az se vratim ze zahranici.. ale po tomhle jednani, kdy dasto pospinil me jmeno kdekoliv jen mohl jsem opravdu prestal vec s takovym clovekem resit byl jsem z toho dost znechucen..
kombo napísal:Chcem sa vás opýtať? Som tu síce nový ale nedá mi nereagovať. Prečo v dnešnej dobe takéto veci neriešite cez fotky? Napr. zháňam také a také čidlo - mám také čidlo,pošlem fotku toho čidla a ak aj potom pošle zlé čidlo tak to už je potom iná káva. V dnešnej dobe by nemal byť problém s fotkami.