... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Ked clen chce oje*at clena

Streda, 21. Októbra 2009, 10:02

muaddeep, mne uz pisal ze mi posle koruny na ucet, dokonca som mu dopisal ze kedy tak ze uz posiela odpisal, zjavne to ma na salame :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 21. Októbra 2009, 13:24

jararak napísal:
muaddeep, mne uz pisal ze mi posle koruny na ucet, dokonca som mu dopisal ze kedy tak ze uz posiela odpisal, zjavne to ma na salame :)

To povedal aj mne, preto som mu to posielal. Ked tak nech ti najprv posle prachy a potom mu to posli.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Októbra 2009, 13:24

:D to tlačítko máš len jedno?

matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Streda, 21. Októbra 2009, 18:56

reputacia bude fajn,ale co ak taky zmrd ako BMW e36 si len zmeni Nick na inu prezyvku,zas ojebe dalsich.

kubo
Auto: E39 528i limousine
Kraj: Nitriansky

Streda, 21. Októbra 2009, 19:02

Sak len clenovia co tu predavaju obchodna sekcia.
To by stacilo v pohode nie?Ja som za!
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

Cicicok
Auto: bavorske

Streda, 21. Októbra 2009, 20:45

kubo napísal:
Sak len clenovia co tu predavaju obchodna sekcia.
To by stacilo v pohode nie?Ja som za!

Ten kto si cvakne za obchodnu sekciu, neplanuje byt neseriozny. Ci?!
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

snoo
Kraj: Košický

Streda, 21. Októbra 2009, 21:30

taktiez by bolo fajn urobit nieco podobne ako na ebay co sa spokojnosti tyka.
Neseriozny pristup som sice este nezazil od ziadneho,a le zato maximalna spokojnost s crumar, rychlost, serioznost, u mna ma velke plus :!:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 07:23

Mimo napísal:
:D to tlačítko máš len jedno?

Hej len jedno.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

armando
Auto: E39 528i

Streda, 4. Novembra 2009, 01:20

ice.blade napísal:
diky za upozornenie na nick pani... s tymto clovekom som chcel pre kamosa riesit lavu prednu poloos a par dielov (E36)... aspon som zbytocne neletel niekam do pi..prec :evil: 8)

ja som mal takyto podobny problem z jednym typkom... kupim okno - pride poskriabane... kupim ine diely... pridu ale nie podla dohody... dohodlo sa na neakej kompenzaci clovek sere na mna ze baagoo :evil:

s baagoom sme na tom podobne :)))
BMW 528i 193 PS automat

Cosmo
Auto: E53

Streda, 4. Novembra 2009, 23:19

Ja som bral od baagoo pár vecí a 100% spokojnosť. Takisto Wilo, Xtreme, iste, Ederon :arrow: =D>

Ale mal som inzerát, potreboval som pár plastov do interiéru. Prišla mi takáto správa :

OD : BMWE36
Predmet správy: Re: Kúpim diely E34

mam tie veci co potrebujes

ODPOVED:
Cosmo
Predmet správy: Re: Kúpim diely E34

to je fajn, a napises mi aj nieco blizsie k nim? Vies, cena, stav, foto a tak...

Ondro

Odoslané o: Ne Okt 11, 2009 1:56 pm

Uz som nic nedostal. Ale vďaka xtrem-ovy som zohnal všetko čo som potreboval výmenou za nejaké moje veci+za odvoz. Takže =D>

djlaco
Auto: 325 tds

Štvrtok, 5. Novembra 2009, 08:43

bangoo - 100% spokojnost
BMW 325 tds touring vyrobene - Regensburg

tom9k
Auto: e46
Kraj: Zahraničie

Utorok, 5. Januára 2010, 18:40

momentalne bych se chtel ospravedlnit, psal o me uzivate dasto na strance 4 a 5.. chtel bych veci uvest na pravou miru, neprodavam dily,ani nic nedovazim. Jednou jsem rozebral nepojizdne coupe,ktere jsem dostal misto penez ktere mi kamarad dluzil a rozhodl se ho prodat na dily. Prodal jsem to vsechno a nikdy se nestalo, ze by byl nikdo nespokojeny. Co se tyka podvozku,ktery si ode me zakoupil uzivatel dasto, v inzeratu bylo napsano: -dále sport. podvozek,tusim,ze kw(tumiče pružiny),snizeni viz foto
slovo "tusim" znamena ze jsme si nebyl jisty, pak jsme si psali a dasto mel zajem pouze o struny, ty jsem se opravdu domnival ze jsou kw,jelikoz jsem v aute nasel tuv certifikat na jejich snizeni,ale ok.. pak dasto napsal,ze vezme cely podvozek,ale o tom uz nepadlo ani slovo. ok, poslal si pro to kamarada, ktery to osobne okouknul a skontroloval a odjel. Pak dasto vola,ze je podvozek jiny, situaci jsme mu vysvetlil ,ale pokud neni spokojeny,tak mu penize samozrejme vratim, ze o to mi nejde, mel jsem na ne vic zajemcu,navic jemu jsme jeste slevil cca 30e. Jeste jsem podotkl,ze jsem na studijnim pobytu v zahranici,ze mu to poslu az budu doma,on souhlasil.. neubehl ani tyden a aniz by se kdokoliv ozval, dasto zacal vsude rozdavat negativni komentare na mou osobu, pri tom jsme se osobne mezi sebou domluvil ze to vyresime. Byl jsem ochotny to vymenit a penize vratit, jen jsem cekal az se vratim ze zahranici.. ale po tomhle jednani, kdy dasto pospinil me jmeno kdekoliv jen mohl jsem opravdu prestal vec s takovym clovekem resit byl jsem z toho dost znechucen..

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)

Streda, 6. Januára 2010, 21:26

tom9k napísal:
momentalne bych se chtel ospravedlnit, psal o me uzivate dasto na strance 4 a 5.. chtel bych veci uvest na pravou miru, neprodavam dily,ani nic nedovazim. Jednou jsem rozebral nepojizdne coupe,ktere jsem dostal misto penez ktere mi kamarad dluzil a rozhodl se ho prodat na dily. Prodal jsem to vsechno a nikdy se nestalo, ze by byl nikdo nespokojeny. Co se tyka podvozku,ktery si ode me zakoupil uzivatel dasto, v inzeratu bylo napsano: -dále sport. podvozek,tusim,ze kw(tumiče pružiny),snizeni viz foto
slovo "tusim" znamena ze jsme si nebyl jisty, pak jsme si psali a dasto mel zajem pouze o struny, ty jsem se opravdu domnival ze jsou kw,jelikoz jsem v aute nasel tuv certifikat na jejich snizeni,ale ok.. pak dasto napsal,ze vezme cely podvozek,ale o tom uz nepadlo ani slovo. ok, poslal si pro to kamarada, ktery to osobne okouknul a skontroloval a odjel. Pak dasto vola,ze je podvozek jiny, situaci jsme mu vysvetlil ,ale pokud neni spokojeny,tak mu penize samozrejme vratim, ze o to mi nejde, mel jsem na ne vic zajemcu,navic jemu jsme jeste slevil cca 30e. Jeste jsem podotkl,ze jsem na studijnim pobytu v zahranici,ze mu to poslu az budu doma,on souhlasil.. neubehl ani tyden a aniz by se kdokoliv ozval, dasto zacal vsude rozdavat negativni komentare na mou osobu, pri tom jsme se osobne mezi sebou domluvil ze to vyresime. Byl jsem ochotny to vymenit a penize vratit, jen jsem cekal az se vratim ze zahranici.. ale po tomhle jednani, kdy dasto pospinil me jmeno kdekoliv jen mohl jsem opravdu prestal vec s takovym clovekem resit byl jsem z toho dost znechucen..

=D> clovece teba som uz davno nevidel na klube.... no ked nepredavas a nedovazas, preco potom boli na tvoje cislo inzerovane auta dovezene na predaj? tvrdil si mi ze je to vsetko KW, pritom na tom ako past na oko doslova svietili ine znacky, ako na strunach tak aj na tlmicoch, nezlavil si mne, zlava bola celkova na bmwklube cr, aj napriek nej ma to vsetko vyslo s dovozom 170€ co som predpokladal a za KW podvozok som si vravel ze vynikajuca kupa. neozyval si sa dlhsie, napisal som po 3 tyzdnoch tvojej odmlky voci mne, lebo tvoje slova idem na 2 tyzdne do zahranicia pracovne, (do ruska si mi spominal) potom pridem boli sice super, ale ked som si precital na ceskom fore, ze si doma a si nekomunikoval riesil som to tak ze som na teba napisal adekvatnu recenziu. ten kamos co som ho poslal sa do aut nevyzna, bol to len moj prepravca, mal vyzdvihnut tlmice a struny, znacky mu nehovoria nic, tu som doveroval tebe ako serioznemu predajcovi, ale chybycka se vloudila, no co ti poviem, odvtedy som neobjednaval nic z ciech - je to pre mna daleko potom chodit po ludoch a davat niekomu do drzky, tlmice a struny som predal, samozrejme som na nich kopec penazi stratil, teraz sluzia v jednom coupecku dufam ku spokojnosti majitela.
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

kombo
Auto: BMW E91 320D

Pondelok, 5. Apríla 2010, 05:33

Chcem sa vás opýtať? Som tu síce nový ale nedá mi nereagovať. Prečo v dnešnej dobe takéto veci neriešite cez fotky? Napr. zháňam také a také čidlo - mám také čidlo,pošlem fotku toho čidla a ak aj potom pošle zlé čidlo tak to už je potom iná káva. V dnešnej dobe by nemal byť problém s fotkami.

matyson
Autor témy
Auto: e84 X1

Utorok, 6. Apríla 2010, 15:23

kombo napísal:
Chcem sa vás opýtať? Som tu síce nový ale nedá mi nereagovať. Prečo v dnešnej dobe takéto veci neriešite cez fotky? Napr. zháňam také a také čidlo - mám také čidlo,pošlem fotku toho čidla a ak aj potom pošle zlé čidlo tak to už je potom iná káva. V dnešnej dobe by nemal byť problém s fotkami.

1;máš fajn oči keď vieš podľa fotky či je čidlo,kompresor,BC,xenónové svetlo OK.
2;čo to rieši,fotky spravené podľa toho čo treba a pošle upne niečo iné.
Ak ťa niekto chce ojebať tak má fotky v puči.Jemu tu o meno nejde,ide o to lahučko zarobiť dake groše.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných