... všetko o BMW ...
jararak napísal:pridam sa ku skupine od pana bmwe36
objednany plast medzi predne svetla pre e36 6 valec s vyduchom na chladenie alternatora
dosiel plast pre e36 6 valec bez vyduchu na chladenie alternatora, v etk som taky ani nenasiel, ale je mozne ze sa robil kedze ho mam v aute.
podla dohody mu to mam poslat naspet, len nejak mi pomenili sichty tak to nestiham zabalit.
PATO_SN napísal:
no ja by som tiez chcel brat teraz nieco od neho , takze nebrat pre istotu
MuadDeeb napísal:
No ja mam doma tlacitko stahovania okien. Malo byt zelene a tenke piny, doslo mi biele a hrube piny. Dalsie 2 veci dosli v poriadku.
Uz sa mi ozval 3x ze co som to mal na vymenu a cakam ako dopadnem, mozno sa to nejak doriesi. Nejde tak ani o tych par drobnych, ale cloveka to nastve.
luky2208 napísal:S tým vyjadrenim a spokojnostou predajcov by som ku každemu predajcovy dal neaku stupnicu spokojných a nespokojných zakaznikov a každý by po otvorení jeho ponuky vedel ským sa chystá obchodovať.
Niečo ako hlasovanie čo tu už je
herri13 napísal:No pridam sa k Vam v trochu inom probleme co ma trapi. Zatial NASTASTIE nemam skusenosti s predajcom BMWE36, ale ja zase nechapem, ked som si zistoval nejake veci od takychto ( predajcov ) tak niekedy raz tak draho davaju veci ako v Tempuse.
Napr. plasty na vnutorne klucky E36, jeden mi ponukol ze za 5 euri a v Tempuse 2,3![]()
Niektory ani nevedia co pytat za svoje pouzite veci.
To hodnotenie sa mi paci, to bi vyriesilo viacero problemov.
Peped napísal:Ale ako vyriešiť to ked sa nejedna o predajcu, a len tak si predava?!
Mr.S napísal:
kazdy uzivatel bude mat hodnotenie, bez ohladu na to, ci je predajaca alebo nie.