Streda, 21. Októbra 2009, 06:36
Takze ako som sa vyjadril uz skor, ze dam vediet ako som dopadol, tak tu je vyjadrenie.
Od clena BMWE36 som kupoval par veci. Jedna vec, ktora mi dosla a bola nepsravna, bolo tlacitko stahovania okien, ziadal som zelene s tenkymi pinmi, prislo mi biele s hrubymi pinmi. Ostatne boli dobre.
Na zaklade tejto temy sa mi uvedeny clen ozval s tym, ze vrati peniaze, tak sme sa dohodli, ze mu to poslem spat na dobierku a on to vyplati. Po zaslani tlacitka naspat som clenovi pisal ze tlacitko je na ceste. Neodpovedal, tak som mu napisal este jednu PM tuto na fore ako aj mail na jeho mailovu adresu, pomocou ktorej som s nim komunikoval predtym.
Vcera sa mi zasielka vratila spat, samozrejme musel som este okrem postovneho a penazi za dobierku uhradit dalsiu sumu za vratku zasielky.
Cize pani, niektore veci sa daju, ale s takymto pristupom sa nikam nedostaneme.
P.S.: Len mala prosbicka na adminov, ci by sa nahodou nedalo do statistiky dat hodnotenie ludi, kt. tu predavaju, nieco podobne ako ma ebay. Ak nie nevadi, ak ano, myslim ze by to mnohym dost pomohlo. Dalsou vecou je nejaky zoznam tych, s ktorymi sme spokojni a tych s ktorymi nie sme.
Dakujem vsetkym.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited