... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Neboj, ono ta cele nadsenie z benzinu prejde, ked zistis kolko to zerie REALNE... potom ta zase zacne zaujimat aj ropa...
Hugino napísal:ale musis mat Acrobat ReaderPDF filtre sú naozaj bezchybné
eld napísal:ako majitel N52 mozem povedat, ze servisovat to moze byt daleko narocnejsie ako servisovat "kazivy dizel", skor by som siel do M57 usetris na spotrebe a ten servis nakoniec vyde lacnejsie.
PeqpeK napísal:ja ked som kupoval svoje auto minuly rok tak bola jedna velmi pekna e90 330i s logic 7, paradna vybava, nemala iba vonkajsi mpacket, stala tusim 8000-9000€ tu na slovensku.... a inak ked prečesavam aj mobile.de tak logic7 je velmi zriedkava vec ale vidavam to aspon 1 zo 150 ponukTak to drzim palce lebo L7 som v trojke videl iba 2x. A to som ich videl pozehnane :)
PetoK napísal:Neboj, ono ta cele nadsenie z benzinu prejde, ked zistis kolko to zerie REALNE... potom ta zase zacne zaujimat aj ropa...
Lipo69 napísal:tiez si myslim ze benzinove motory od BMW su smutok, tie nove su problemove, ja osobne som mal N53 kde sa sice nic nepokazilo ale je to otazka casu, predtym N52 mala dobry ohlas ale vraj zrala vela oleja co tu niektory povazuju dokonca za normalne, ehm
a tie starsie nepoznam
teraz hovorim o spolahlivosti nie o pocitu z jazdy
ked uz benzin tak mazdu a spol
tak mazda je fajn len su to 4valec, a spolahlivost sa este ukaze, v 6 je 2,5 jedine s automatom