... všetko o BMW ...
Dragon2311 napísal:to ano. Automat v ziadnom pripade nechem jedine manuala neviem rad sa nahanam a tak rad sa chodim povozit na pezinsku babu a rak davam dole tych z oktaviami a passatmi. no neviem diesel je asi jednoduchsie upravit a potom da dole aj 330i podla mna. Zasa benzin ten zvuk atd
![]()
michaltt napísal:ani nacipovany diesel neda dole 330i v serii.
A podla toho ci pises ber benzin, pretoze ak sa 'rad povozis" tak tomu dieslu by si mohol casom ublizit
DrakulaVladimir napísal:Otazka : Com myslite, pri akom rocnom / mesacnom najazde sa opati kupit ci uz íčko či déčko :))
JA osobne jazdim mesacne v priemere 1500km a stale som pri 320d ! i ked za rok mi to vyslo 25000 (asi vylety do tatier 2x)
DrakulaVladimir napísal:Nie krutak vyhrava sprinty, ale vykon (delene hmotnost). Diesel mozno dava mensiu sancu pokazit start, ale nema tie vysoke otacky ako ma benzin.no podla mna Dcko 150kw na sprinte musi dat dole 330i
tich 410NM musi predsa tlacit to auto jak besne :))
Le Gend napísal:Nie krutak vyhrava sprinty, ale vykon (delene hmotnost). Diesel mozno dava mensiu sancu pokazit start, ale nema tie vysoke otacky ako ma benzin.
Takze vo vysledku diesel radi vyssi stupen nez benzin, cim mu sila na kolesach klesa.