... všetko o BMW ...
Jurica13 napísal:Zaujimavy topic, len co je pravda....dobre sa to citalo..
Neviem kolko ma clovek rokov, ale podla toho co som sa tu docital tak 13...nic v zlom![]()
Nevieme ako je na tom financne, ale investicie nekoncia kupou auta. Nemas ujasnene NIC, no mozno nech to taha...co je dost malo. Zasada je vsetko si ujasnit...UPLNE VSETKO!!! Nekupovat najlacnejsie auto, co najdem na nete, nekupovat auto za taku sumu aku mam k dispozicii. Vypocitat si, kolko ma to bude cca stat, ked najazdim X kilometrov, pozriet si, co stoja diely, co odchadzaju na kazdom aute(brzdy,spojky,ramena...atd). Lebo kupit M5 na kazdodenne vozenie si vyzaduje nieco viac, ako len nejaku jednorazovu sumu na ucte a velke oci...
Najhorsie je mat auto v garazi a nemat na opravu a prevadzku.
Moje tipy: E46 323,325,328,330i/d coupe/sedan, Seat Ibiza Cupra 1.9TDi(nachipujes 200k/400Nm), Leon Cupra, S3, Audi TT (baby si stale myslia, ze si za to dal milion korun), Mercedes CLK...
Ale ako hovoria kolegovia, zalezi co chces a na co to chces...
lukas76 napísal:si na bmwklube, 3/4 ludi co sme tu ma bmw a v zivote aj bude mat bmw.. tito ludia ani ine auto nechceju.. pretoze v tom maju jasno.. uz XY krat sme ti tu radili, kedze diesel nechces.. ked limuzinu tak 540i a neries ci je pred face alebo po face.. radsej kupit tip top pred face ako prvu haraburdu, ktoru zabadam na nete len aby bola po face... ked chces sportove auto kup e46 330Ci.. kupuj tak, aby ti zvysili peniaze na benzin a hlavne na servis.. ked je tvoj sen M5, tak jedneho krasneho dna, ked budes mat nasporene 20 000 € si ju kupis.. pokial v tom jasno nemas, a rozmyslas aj nad autami ako audi a nevies ci chces a3 alebo a8, ci by to malo byt 1,8 T alebo 4,2.. tak v prvom rade si treba rozmysliet co chcem a napisat na audi forum a poradit sa tam.. no pokial kazdy den prides s niecim novym, tak to tazko.. jeden den nemecke auto, druhy den japonske, treti den americke, raz coupe inokedy limuzina, raz manual potom zase automat, s turbom - bez![]()
![]()