... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: e34 touring

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 10:09

Tak tak vyzera super, a na zachranu a dochovaine by to nemusel byt zly kusok :) Dogg mensim to neslo? :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 12:41

Boze zase tento idiot ludom strka slova do ust, neviem co sem tahas moje auto. Ja som si velmi dobre vedomy ze je to hnoj co nema cenu. Len ty sam si teraz ospravedlnujes cez 3 litre za tu V8cku s "potencialom", a radis tu kupu motora co ledva ide, zere 16l a este k tomu 22 rocny automat.. jj potencial ako svina.

Aby som sa este upresnil, lebo mi bude zase vkladat debiliny do ust.. nemam nic proti tomu aby si niekto kupil peknu pre mna za mna aj 518g, ale ked zajebe ze to auto uz len porastie na hodnote tak sa mi trochu rozchadzaju kutiky.. takto.. :lol:

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 13:31

Zase klenot z tvojich ust...
518g hodnotu bude mat urcite, o tom niet pochyb...si trosku nastuduj historiu BMW a uvidis kolko ich bolo vyrobenych.
535iA ma hodnotu pre cloveka ktory uz narozdiel od teba vyrastol a nepotrebuje sa na zrazoch s nikym nahanat :wink:
to ze som si ja kupil auto za tolko penazi kolko si ty po kope este nevidel, je moja vec :wink: keby som ho kupil aj za 5000€ tak co? Pred kym sa mam akoze obhajovat? Mne mamka peniaze na auto nepoziciava :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 13:33

Vy ste jak rozideni milenci...... :mrgreen: :mrgreen:
Ako nestazujem sa, obcas to bavi sledovat :thumbup:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

maniaczv

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 15:50

ta 535iA preco je napredaj kto kupi e34 za 3000 ? len niekto kto ju bude chciet ziadny debilko co kupuje bmw za 2000eur ledva ..
a ak chce clovek auto na santenie tak ma teraz bielu 2,8 za 3,500eur e34 je na jazdenie lestenie a image nie moc na blaznenie ..

Dogg88

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 19:08

Gorgi co hovoris na toto?
http://auto.bazos.cz/inzerat/38517480/B ... laceno.php
Vyzera super a ten interier =P~

maniaczv

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 19:53

Krasny intros

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 21:39

Urcite bude mat cenu, tieto tvoje fantasmagorie by mal niekto zaarchivovat a po 3-5 rokoch vytiahnut a ukazat ti. S tou kupou auta s potencialom to bolo asi tak, ze si doletel na forum s kaufom storocia ktory odtuzis a predas za milion, potom ta kobrakai vysmial ze to cenu nema ani mat nebude, a odvtedy tvrdis ze si ho nekupil preto ale z lasky k autam. Definitivne sa vsak vylepsujes, od cias 318i ktorej tyzden po predaji presli tlmice kasnou a opadal primalex z naraznikov uz davas veci lakovat, a cokolvek vyzaduje nieco ine ako zranie hambaca zverujes ludom co nemaju ruky ako tulen.

Nad klenotmi by som pouvazoval, ked uz o tom hovoris tak pre rekapitulaciu tvojich implikacii /wikipedia povie co to je/.. nielen ze su tu vsetci notoricky alkoholici, teraz uz su vsetci co boli na sprintoch nevyburene male deti, a kazdy kto si kupi auto pod 3000 si musel aj tak pozicat od mamy. Jhesizmarja co bude dalej? =D>

Maniaczv>samozrejme ze si to auto kupi len clovek ktoremu sa povedzme paci, a urcite to nebude robit s vidinou toho ze raz za 10 rokov mozno bude mat cenu ak vobec.. proste si splni sen/prianie a uziva si. A ak nefici na hranolkach ako miestny burgerking, tak vie ze pri predaji len strati, od investicii ktore maju navratnost tu je M5.. alebo samozrejme 518g.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 5. Septembra 2014, 05:50

on kupuje všetko z lásky k autám, ale každé ide do pol roka preč :mrgreen:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Pežot

Piatok, 5. Septembra 2014, 06:07

To je laska dnesnej doby :D prelietave kurvy hhhh

bajer88
Auto: vaše mamky

Piatok, 5. Septembra 2014, 06:42

starynovy napísal:
Urcite bude mat cenu, tieto tvoje fantasmagorie by mal niekto zaarchivovat a po 3-5 rokoch vytiahnut a ukazat ti. S tou kupou auta s potencialom to bolo asi tak, ze si doletel na forum s kaufom storocia ktory odtuzis a predas za milion, potom ta kobrakai vysmial ze to cenu nema ani mat nebude, a odvtedy tvrdis ze si ho nekupil preto ale z lasky k autam. Definitivne sa vsak vylepsujes, od cias 318i ktorej tyzden po predaji presli tlmice kasnou a opadal primalex z naraznikov uz davas veci lakovat, a cokolvek vyzaduje nieco ine ako zranie hambaca zverujes ludom co nemaju ruky ako tulen.

Nad klenotmi by som pouvazoval, ked uz o tom hovoris tak pre rekapitulaciu tvojich implikacii /wikipedia povie co to je/.. nielen ze su tu vsetci notoricky alkoholici, teraz uz su vsetci co boli na sprintoch nevyburene male deti, a kazdy kto si kupi auto pod 3000 si musel aj tak pozicat od mamy. Jhesizmarja co bude dalej?

=D> =D> [-o< :thumbup:

Dogg88

Piatok, 5. Septembra 2014, 06:56

ViktorDDD napísal:
on kupuje všetko z lásky k autám, ale každé ide do pol roka preč :mrgreen:

to sa navzajom vylucuje?
ja tu nebudem zit 500 rokov aby som mohol mat kazde auto ktore sa mi paci (a na ktore mam) 20 rokov...

HlupyMudry: kedy som pisal ze som 530i kupil na kseft? O tom nic neviem... 318i som mal kedy? O tom tiez nic neviem :shock:
sprejom striekam bezne aj teraz, aj kabrio bolo striekane sprejom tak zase neviem o com pises...prestan si vymyslat lebo ta budem povazovat za este vacsieho debila :lol:
58.krát sa ťa pýtam, ked kupim auto za 3000€ a predam ho za 500€ budes tym ty nejako trpiet? Lebo nechapem preco ta to tak velmi trapi. Robim s novymi autami, kazdy kto sem pride a kupi si auto, uplne KAZDY na tom aute pri predaji strati. Strati nemale peniaze, tak 10 nasobok tvojej hrce...cize vsetci tito ludia su debili? Lebo nezarobia pri predaji auta? To mas drsnu logiku...

PS: Som rad ze ty mas skvelu postavu ktoru ti aj Brad Pitt závidi a stravujes sa len zdravo...si stastny (i ked mentalne zaostaly) clovek :thumbup:

maniaczv

Piatok, 5. Septembra 2014, 14:28

vy dvaja sa furt prehadzujete :D :D :D

Gorgi
Autor témy

Piatok, 5. Septembra 2014, 14:54

No nezaujala co ti povim, zvonka vyzera na foto chrumkavo ale inak nic.
Zaujala by ma napr. 2,5i vanos, 95-96 (tour alebo sedan, to je fuc).

maniaczv

Piatok, 5. Septembra 2014, 14:59

predam ti moju za 3000eur ale nieje dokoncena :D:D:D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných